ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
لعل تقدیم به داداشم بهروز
ماهی
سلام دوستان
در آستانه ی دی ماه و تولد دلشاد عزیز ، هستیم. از اونجا که سنگ متولدین دیماه به روایتی لعل هستش ، مطالبی در مورد سنگ لعل و همینطور مشاهیر متولد دیماه جمع آوری کردم که تقدیم می کنم به داداش خوب و مهربونم بهروز..
امیدوارم شما هم خوشتون بیاد..
نمایش یا پنهان متن
در لغتنامهٔ دهخدا به نقل از منابع قدیمی مینویسد[۴]: سنگی ظریف با سرخی درخشنده و از یاقوت سستتر است. رنگارنگ است سرخ و زرد و بیشتر سبز و بنفش و بهترینش سرخ بدخشانی است. در روزگار پیشین لعل نبوده است و بدین سبب در کتب ذکرش کمتر آمدهاست و پس از آن در کوه بدخشان پیدا شد. در سر راه آذربایجان نیز معدن است اما لعل آن نارسیده است و تیره رنگ و با کبودی زند، از اینرو قیمتی ندارد.گارنتدر رنگهای مختلف وجود دارد و متداول ترین رنگ آن قرمز تیره است. نام دیگر گارنت لعل است. البته در حرفه جواهرسازی به سنگ اسپینل هم چون رنگ قرمز دارد، گاهی لعل گفته میشود.
الف) پیروپ؛ (pyrope)با رنگ قرمز و كمی متمایل به قهوهای كه معادن آن بیشتر در آفریقای جنوبی، سریلانكا، برزیل، استرالیا، چكواسلواكی و تانزانیاست. این سنگ در سدههای قبل بسیار مورد توجه جواهرسازان اروپا بود. علت این توجه نیز رنگ آتشین آن بوده است.
رنگهای گارنت جلوه و زیبایی خاصی دارند. این گوهر به دلیل تنوع رنگ و وجود معادن پراكنده در تمام دنیا به خصوص در كشورهای پرجمعیت (از جمله هندوستان، پاكستان و برزیل) و انواع خاصی از آن در كشورهای اروپایی در ساخت جواهرات بومی جایگاه خاصی دارد و به دلیل ارزانی برای تمام طبقات مردم قابل استفاده است. ناگفته نماند در بسیاری از همین كشورها در مورد این گوهر اعتقادات و باورهای خاصی وجود دارد. گفتنی است این گونه اعتقادات در مورد سنگها، به طور كلی جنبه نمادین دارد. امروزه با پیشرفت علم و كشف خواص فیزیكی این عناصر، در مورد هر سنگ مواردی مشخص شده كه در شمارههای قبل به نمونه هایی اشاره كردهایم.
1فردوسی (بزرگترین حماسه سرای تاریخ)
ایرج جنتی عطایی (شاعر)
فروغ فرخزاد (شاعر)
محمد رضا فروتن (بازیگر)
بهرام بیضایی (کارگردان)
ژاندارک (زن انقلابی فرانسوی)
رودیارد کیپلینگ (نویسنده انگلیسی)
لویی پاستور (شیمیدان فرانسوی)
ادگار آلن پور (نویسنده آمریکایی)
کارل سند برگ (شاعر آمریکایی)
آلبرت شوایتزر (پزشک و فیلسوف فرانسوی)
یوهان کپلر (ستاره شناس آلمانی)
بنجامین فرانکلین (نویسنده و سیاستمدار آمریکایی)
مائوتسه تونگ (رهبر انقلابی چین)
هنری ظمیلر (نویسنده آمریکایی)
ایزاک نیوتن (دانشمند انگلیسی)
ریچارد نیکسون (رئیس جمهور سابق آمریکا)
مارتین لوترکینگ (رهبرسیاهان آمریکا)
اواگاردنر (هنرپیشه آمریکایی)
همفری بوگارت (هنرپیشه آمریکایی)
جبران خلیل جبران (اندیشمند و شاعر لبنانی)
و
بهروز ملقب به دلشاد
ژنرال
دلشاد
منو این همه خوشبختی محاله
فقط قربون دستت آبجی از این لعل ، لال ، گارنت ، پیروپ ، آلماندین ، گروسولار ، اسپسارتیت ، هسونیت ، آندرادیت ، كوارتز صورتی از هر کدوم یه مشت اصلشو بیاری کافیه
واقعا خیلی خوشحالم کردم ازت یه دنیا ممنونم
ممنونم داداش محسن انشالله تولد خودت
نخبه
خاله ماهی منم لعل میخام فندق هم از اون یکیا که اسمشو گفتی میخاد
ali41
mojde
ماهی
مگه من پیشو ام؟ بگو دست و باله ت درد نکنه
نمایش یا پنهان متن
خواهش می کنم محسن جاناین تاپیکو زدم برا اینکه بچه ها بخوان بهت کادوی تولد بدن بدونن چیکار کنن
شیرین عسلم برای قبیله تو باید اول یه معدنشو پیدا کنم..حالا ماشالله فندق تو که یکی دوتا نیست
gilas
در کدوم شماره اشاره کردی
کلا سنگ زینی دوست دارم
دلشاد,
پیشکی تولدت مبارک
بهونه
mz56mz
چه سنگهاى زيباى
تولدت مبارك داداش بهروز عزيز الهى هميشه خندون و موفق باشى
ژنرال
مروزه با پیشرفت علم و كشف خواص فیزیكی این عناصر، در مورد هر سنگ مواردی مشخص شده كه در شمارههای قبل به نمونه هایی اشاره كردهایم.
در کدوم شماره اشاره کردی
ماهی جان یادشون رفته متنو ویرایش کنن
اخه من به پولک حساسیت دارم
دست و باله ت درد نکنه
sib
baron jon
آقا بهروز تولدتون پيشاپيش مبارك با بهترين آرزوها
ماهی
بابا غلط گیر!
بابا باهوش !
بابا خرگوش!
نمایش یا پنهان متن
بهونه,
عمو جونم ترکیب طلا با سنگ های مختلف خوشگل میشه...
arash52
ماهی گلی ممنون ؛ شما چرا با این حالتون
maryamlondon1
mati
دلشاد
بابت همتون ممنونم واقعا ماهی قرمزی عزیز شرمندم کرده
bijjan
ایشالا پولدار بشی
زن خوشگل بگیری
دوستای زیاد داشته باشی
به سلامتی آقا بهروز
hosseinhn82