دنیای مجازی دنیای زیباییست چون هر که هستی و هر جا که هستی با دیگران در موقعیت برابری هستی. همه فقط یک آی دی هستند با حقوقی حداقل در گفتار برابر. من نمی دانم که با چه کسی و با چه ذهنیتی با چه خاطراتی و با چه موقعتی در حال مراوده هستم. به نظر من انگیزه ها مهمند و درک اندیشه ها موثر. بعبارتی انگیزه ها شرط لازم و اندیشه ها شرط کافی محسوب میشوند. اینکه شما چه باور یا اندیشه ای دارید ناگهانی نیست. هیچ ذهنیتی یا باوری یا تصمیمی آنن اتخاذ نمی شود همه اینها در یک پروسه طولانی بوجود می آیند. آنچه مهم است انگیزه حضور من ، شما و سایر اعضاست. مهم نیست شما یا من چه اندیشه ای داریم، انگیزه من و شما مهم است. بقول تونی دیویس "اگر انسان حيوان سخنگو است، پس بيشترين ميزان حضور ما نه در درون گرايی انديشه و احساس خصوصی، بلكه در مشترك بودن مبادله ی زبانی است" اشتراک زبانی ، درک متقابل ، گوش دادن ، وقت ، احترام متقابل و بیان اندیشه ها یا احساسات همگی وجه مشترک ما در این فضای مجازی یعنی همان انگیزه ماست که میتواند ما را بهم نزدیک کند و حداقل خاطره ای خوش را برای تک تک ما رقم بزند و در آرامش روحی ما موثر باشد. موضوع تاپیک (منطبق بر قوانین) مهم نیست (خبر ، روانشناسی ، علمی ، شوخی و ....) بلکه انگیزه اصلی دوستی ، محبت ، درک متقابل و احترام به باورها و اندیشه هاست. جسارتا هدفم از ایجاد این تاپیک تاکید بر اهداف این سایت دوست داشتنی است که معرفی و حضور بهترین دوستم مرا بدان ترغیب تر نمود و خواستم به خود نیشتری بزنم جهت مراقبت بیشتر و استفاده بهتر از وقتی که میگذاریم. از مژده عزیزم سپاسگذارم تشکر
ممنون داداش على عزيز با شما كاملا موافقم فقط على جان بوفى از دنياى مجازى خارج شد و به دنياى واقعى تبديل شده حدود 70%كاربران اينجا با هم برادر و خواهر خاله و عمو هستند و كم و بيش با خصوصيات هم اشنا و نمك خورده هم هستند خوشحاليم كه شما نيز در بين ما هستيد و عمرى باشه و سعادت داشته باشيم با شما بيشتر اشنا خواهيم شد موفق و شاد و سربلند باشيد
خوشحاليم كه شما نيز در بين ما هستيد و عمرى باشه و سعادت داشته باشيم با شما بيشتر اشنا خواهيم شد
آقا محمود میدونم که خیلی از بچه ها همدیگرو دیدن امیدوارم من هم سعادت داشته باشم شما و دوستان خوب این سایتو ببینم از بزرگواری شما هم زیاد شنیدم به امید روزی که دوستان خوب و موثری برای هم باشیم و اینا رو بیشتر به خودم گوشزد کردم از لطف شما ممنون و سپاسگزارم
ممنون علي عزيز تاپيكت به موقع و اثر گذار بود به قول عمو محمود بوفي ديگه خيلي هم مجازي نيست و انگار يه جمع خونوادگي شده .مثل خيلي از خونواده هاي بزرگ بعضيا بيشتر به هم نزديكن بعضيا كمتر بعضيا عاشق همن و بعضيا كمي دلخور از هم .بعضيا سنشون ( از لحاظ حضور تو بوفي)بيشتر و بعضيا جوون ترن .خلاصه اينكه من با همه فراز و نشيبايي كه تو مدت حضورم تو بوفي داشتم اينجا رو خيييييييييييييييييييييييييييلي دوست دارم وهمه اعضا برام عزيزن شايد به خاطر همين دلتنگيايي كه هيچ وقت براي كسي نميگم رو تو بوفي با بچه ها درميون ميذارم و درد دل ميكنم. در هر صورت ازتو و همه بچه هايي كه تو اين تاپيك حضور داشتن ممنون
ali41
همه فقط یک آی دی هستند با حقوقی حداقل در گفتار برابر.
من نمی دانم که با چه کسی و با چه ذهنیتی با چه خاطراتی و با چه موقعتی در حال مراوده هستم.
به نظر من انگیزه ها مهمند و درک اندیشه ها موثر.
بعبارتی انگیزه ها شرط لازم و اندیشه ها شرط کافی محسوب میشوند.
اینکه شما چه باور یا اندیشه ای دارید ناگهانی نیست.
هیچ ذهنیتی یا باوری یا تصمیمی آنن اتخاذ نمی شود همه اینها در یک پروسه طولانی بوجود می آیند.
آنچه مهم است انگیزه حضور من ، شما و سایر اعضاست.
مهم نیست شما یا من چه اندیشه ای داریم، انگیزه من و شما مهم است.
بقول تونی دیویس "اگر انسان حيوان سخنگو است، پس بيشترين ميزان حضور ما نه در درون گرايی انديشه و احساس خصوصی، بلكه در مشترك بودن مبادله ی زبانی است"
اشتراک زبانی ، درک متقابل ، گوش دادن ، وقت ، احترام متقابل و بیان اندیشه ها یا احساسات همگی وجه مشترک ما در این فضای مجازی یعنی همان انگیزه ماست که میتواند ما را بهم نزدیک کند و حداقل خاطره ای خوش را برای تک تک ما رقم بزند و در آرامش روحی ما موثر باشد.
موضوع تاپیک (منطبق بر قوانین) مهم نیست (خبر ، روانشناسی ، علمی ، شوخی و ....) بلکه انگیزه اصلی دوستی ، محبت ، درک متقابل و احترام به باورها و اندیشه هاست.
جسارتا هدفم از ایجاد این تاپیک تاکید بر اهداف این سایت دوست داشتنی است که معرفی و حضور بهترین دوستم مرا بدان ترغیب تر نمود و خواستم به خود نیشتری بزنم جهت مراقبت بیشتر و استفاده بهتر از وقتی که میگذاریم. از مژده عزیزم سپاسگذارم
ali41
فقط بلاکش نکن
دلشاد
مبارک آبجی مژده عزیز باشه
gilas
نه بابا بعضیا بودن کیلویی آی دی داشتن
mz56mz
موفق و شاد و سربلند باشيد
داشت يادم ميرفت مبارك خاله مژده عزیز
ali41
اونا دو شخصیتی هستن
آقا محمود میدونم که خیلی از بچه ها همدیگرو دیدن
امیدوارم من هم سعادت داشته باشم شما و دوستان خوب این سایتو ببینم
از بزرگواری شما هم زیاد شنیدم به امید روزی که دوستان خوب و موثری برای هم باشیم و اینا رو بیشتر به خودم گوشزد کردم
از لطف شما ممنون و سپاسگزارم
baron jon
مرسي
مبارك مژده جان
ali41
از شما ممنونم
bijjan
به در میگی دیوار بشنوه
ali41
بقول یه دوست، ما شقایق های باران دیده ایم داداش "هم دریم هم دیوار"
mojde
ali41