روباه : اوه. ولي پنجههاي بزرگ تو فقط اونو خرابتر ميکنه!
شير : اوه. نه. بده برات تعميرش ميکنم!
روباه : مسخره است. هر احمقي ميدونه که يک شير تنبل با چنگالهای بزرگ نميتونه يه ساعت مچی پيچيده رو تعمير کنه.
شير : البته که ميتونه. اونو بده تا برات تعميرش کنم.
شير داخل لانهاش شد و بعد از مدتي با ساعتي که به خوبي کار ميکرد بازگشت. روباه شگفت زده شد و شير دوباره زير آفتاب دراز کشيد و رضايتمندانه به خود ميباليد.بعد از مدت کمي گرگی رسيد و به شير لميده در زير آفتاب نگاهي کرد.
گرگ : ميتونم امشب بيام و با تو تلويزيون نگاه کنم؟ چون تلويزيونم خرابه.
شير : اوه. من ميتونم به راحتي برات درستش کنم!
گرگ: از من توقع نداری که اين چرند رو باور کنم. امکان نداره که يک شير تنبل با چنگالهای بزرگ بتونه يک تلويزيون پيچيده رو درست کنه.
شير : مهم نيست. ميخواهي امتحان کني؟
شير داخل لانهاش شد و بعد از مدتي با تلويزيون تعمير شده برگشت!
گرگ شگفت زده و با خوشحالي دور شد.
حال ببينيم در لانه شير چه خبره؟
در يک طرف شش خرگوش باهوش و کوچک مشغول کارهای بسيار پيچيده بوسيله ابزارهای مخصوص هستند و در طرف ديگر شير بزرگ مفتخرانه لميده است!
نتيجه : اگر ميخواهيد بدانيد چرا يک مدير مشهور است به کار زيردستانش توجه کنيد. اگر ميخواهيد مدير موفق و مؤثري باشيد از هوشمندي و ارتقاء کارکنانتان نهراسيد بلکه به آنها فرصت رشد بدهيد. اين مسأله چيزي از توانمنديهاي شما نميکاهد.به قول بيل گيتس:
مديران موفق افراد باهوشتر از خود را استخدام ميکنند.
چه جالب! همه ادعای خرگوش بودن رو دارن اینجا شیر همون امریکاست، نه؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نتيجه : اگر ميخواهيد بدانيد چرا يک مدير مشهور است به کار زيردستانش توجه کنيد. اگر ميخواهيد مدير موفق و مؤثري باشيد از هوشمندي و ارتقاء کارکنانتان نهراسيد بلکه به آنها فرصت رشد بدهيد. اين مسأله چيزي از توانمنديهاي شما نميکاهد.به قول بيل گيتس: مديران موفق افراد باهوشتر از خود را استخدام ميکنند.
عالی بود . مطلبتون بهترین مطلبی بود که تو هفته ی گذشته دیدم . متأسفانه این مسئله هیچ کجای این کشور عملی نمیشه . حسادت اجازه نمیده کارمندای بیچاره هیچ رشدی تو این اجتماع و محیط کارشون داشته باشن ... در نتیجه ارگانهای دولتی و غیر دولتی و اداره جات به جای رشد پس روی میکنن و حالشون هرروز زارتر از دیروزه ...
مرسی فقط یه نکته رو ننوشتی آرش جان اون آقا مدیره به کمی هوش نیاز داره تا اینو بفهمه نمایش یا پنهان متنکه معمولا این یه کمی هوش در مدیران ما جنس نایابی شده
هر کسی ادعای باهوش بودن نکنه، یک فرد باهوش کسیه که بتونه بر مافوقش مدیریت بکنه به قولی مدیریت بر مافوق رو داشته باشه و هر کسی این توانایی و از اون مهمتر تونست این کار رو بکنه بعد به خودش لقب باهوش بودن بده مرسی حضرت دابل کربلایی
arash52
روباه : اوه. ولي پنجههاي بزرگ تو فقط اونو خرابتر ميکنه!
شير : اوه. نه. بده برات تعميرش ميکنم!
روباه : مسخره است. هر احمقي ميدونه که يک شير تنبل با چنگالهای بزرگ نميتونه يه ساعت مچی پيچيده رو تعمير کنه.
شير : البته که ميتونه. اونو بده تا برات تعميرش کنم.
شير داخل لانهاش شد و بعد از مدتي با ساعتي که به خوبي کار ميکرد بازگشت. روباه شگفت زده شد و شير دوباره زير آفتاب دراز کشيد و رضايتمندانه به خود ميباليد.بعد از مدت کمي گرگی رسيد و به شير لميده در زير آفتاب نگاهي کرد.
گرگ : ميتونم امشب بيام و با تو تلويزيون نگاه کنم؟ چون تلويزيونم خرابه.
گرگ: از من توقع نداری که اين چرند رو باور کنم. امکان نداره که يک شير تنبل با چنگالهای بزرگ بتونه يک تلويزيون پيچيده رو درست کنه.
شير : مهم نيست. ميخواهي امتحان کني؟
شير داخل لانهاش شد و بعد از مدتي با تلويزيون تعمير شده برگشت!
گرگ شگفت زده و با خوشحالي دور شد.
حال ببينيم در لانه شير چه خبره؟
در يک طرف شش خرگوش باهوش و کوچک مشغول کارهای بسيار پيچيده بوسيله ابزارهای مخصوص هستند و در طرف ديگر شير بزرگ مفتخرانه لميده است!
نتيجه : اگر ميخواهيد بدانيد چرا يک مدير مشهور است به کار زيردستانش توجه کنيد. اگر ميخواهيد مدير موفق و مؤثري باشيد از هوشمندي و ارتقاء کارکنانتان نهراسيد بلکه به آنها فرصت رشد بدهيد. اين مسأله چيزي از توانمنديهاي شما نميکاهد.به قول بيل گيتس:
ژنرال
هر مدیری باید این اصل رو رعایت کنه وگرنه زارررررپ شکست میخوره
man_sahraa
هاچو هاچو
gilas
باچه
mz56mz
دلشاد
mati
بهونه
ماهی
خیلی جالب بود....کاش پرینتش کنم ببرم بزنم توی برد شرکت
arash52
من خودم اینکارو انجام میدم
mojde
من مطمئنم كه اگه يه روز شركت بزني با اصرار و افتخار منو استخدام ميكني فقط خدا كنه من قبول كنم
بچه مثبت
اینجا شیر همون امریکاست، نه؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
soheyla
سلام و سپاس
عالی بود
مطلبتون بهترین مطلبی بود که تو هفته ی گذشته دیدم
متأسفانه این مسئله هیچ کجای این کشور عملی نمیشه .
حسادت اجازه نمیده کارمندای بیچاره هیچ رشدی تو این اجتماع و محیط کارشون داشته باشن ...
در نتیجه ارگانهای دولتی و غیر دولتی و اداره جات به جای رشد پس روی میکنن و حالشون هرروز زارتر از دیروزه ...
arash52
ali41
فقط یه نکته رو ننوشتی آرش جان
اون آقا مدیره به کمی هوش نیاز داره تا اینو بفهمه
نمایش یا پنهان متن
که معمولا این یه کمی هوش در مدیران ما جنس نایابی شدهKishe Mehr
مرسی حضرت دابل کربلایی
الهام
arash52
دوشبه دارم خواب می بینم هت تریک کردم
اگه بتونم اربعین برم چه شود
ژنرال