نمایش یا پنهان متناگر 6 مورد را پیدا کردید بینایی معمولی دارید اگر 7 مورد پیدا کردید قدرت بینایی بالاتر از معمولی دارید اگر 8 مورد پیدا کردید بینایی بسیار عالی دارید و خیلی هشیار هستید و اگر 9 مورد پیدا کردید شما قدرت بینایی و درک بصری فوق العاده ای دارید قدرت بینایی شما با شرلوک هلمز قابل رقابت است
سلام و سپاس . خیلی جالب و دیدنی بودن . منم 9 تا تصویر تشخیص دادم ولی نمیدونم درست هستن یا نه . البته خیلی دقت کردم . تقریباً 6 یا هفت دقیقه . تو نظر اول فقط 4 تا چهره دیدم .
وقتی بدونی باید دنبال 9تا چهره بگردی کار کمی آسون میشه
تصویر رو با 9تا چهره میذارم تا دوستان چک کنن نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر طی اعلامیه ی مهمی این امر خطیر را تایید کرده و از جنابعالی تشکر بیجه نموده و امید است که از پیروان راستین آن حضرت صلوات
فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر طی اعلامیه ی مهمی این امر خطیر را تایید کرده و از جنابعالی تشکر بیجه نموده و امید است که از پیروان راستین آن حضرت صلوات
نقل قول: الهام
خدايي10تا ديدم
از چشمای شما باید برای طراحی میکرسکوپ الکترونیک نسل جدید استفاده کرد نمایش یا پنهان متنبرم از نقاشش بپرسم نکنه اشتباه کرده
ali41
برای مشاهده تصوير پنهان در اين مطلب میتوانيد از مانيتور چند قدم فاصله بگيريد حالا در اين تصوير چه مشاهده كرديد؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا در این چهره چند چهره میبینید؟
نمایش یا پنهان متن
اگر 6 مورد را پیدا کردید بینایی معمولی داریداگر 7 مورد پیدا کردید قدرت بینایی بالاتر از معمولی دارید
اگر 8 مورد پیدا کردید بینایی بسیار عالی دارید و خیلی هشیار هستید
و اگر 9 مورد پیدا کردید شما قدرت بینایی و درک بصری فوق العاده ای دارید قدرت بینایی شما با شرلوک هلمز قابل رقابت است
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم یکی دیگه واسه بررسی قدرت دید بصری
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستبهونه
mojde
9 تا ديدم
soheyla
سلام و سپاس
خیلی جالب و دیدنی بودن
منم 9 تا تصویر تشخیص دادم ولی نمیدونم درست هستن یا نه .
البته خیلی دقت کردم . تقریباً 6 یا هفت دقیقه . تو نظر اول فقط 4 تا چهره دیدم
دلشاد
نخبه
حورا
بچه مثبت
تصویر رو با 9تا چهره میذارم تا دوستان چک کنن
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
ali41
مرسی
خواهش
متشکرم
ali41
بله امین جان من خواستم وقت بچه ها رو زیاد نگیرم
و تشکر از زحمتت
حورا
به یکی شک داشتم که تصویره یا نه ...امین خان شماره گذاری کردن درست تشخیص داده بودم
Kishe Mehr
الهام
mati
ali41
از چشمای شما باید برای طراحی میکرسکوپ الکترونیک نسل جدید استفاده کرد
نمایش یا پنهان متن
برم از نقاشش بپرسم نکنه اشتباه کردهخواهش میکنم
gilas
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→