₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » مشکلی بنام چشم چرانی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

مشکلی بنام چشم چرانی

1806 بازدید، 35 پست، نویسنده: ali41

• ali41

به طور قطع افرادی که دچار مشکل چشم چرانی هستند خوب می دانند که در چه موقعیتهایی و در مقابل چه افرادی بیشتر دچار این مشکل می شوند لذا توصیه می شود حتی الامکان این موقعیتها را شناسایی کرده و از قرار گرفتن در این موقعیتها احتراز کنند :53:
    چشم یکی از دریچه هایی است که رابط بین برون و درون انسان است، آنچه را می بیند، به فکر و اندیشه و به دل منتقل می کند، هم می تواند بهترین ابزار برای شناخت و پرورش روح و نیروی عقل و صفای باطن باشد، و هم می تواند بر اثر تربیت غلط، عامل تیرگی باطن و رکود عقل و اندیشه و سقوط انسانیت گردد.
    چشم فاقد کنترل باعث بدبختی ها و تیرگی است و جرقه ای برای انفجار و تخریب درون انسان است، خوبی ها را از انسان می گیرد، و تباهی را جایگزین آن می سازد.
    چشم یکی از بزرگترین نعمتها و نشانه های خداوند است که اگر درست استفاده شود انسان را تا افقهای دوردست معرفت و کمال رهنمون می شود و اگر از آن در راه انحراف و ناپاکی بهره برده شود پیامدهای بسیار خطرناک داشته و موجب فروپاشی خانواده ها، آلودگی دامن، بی بندوباری و اعتیاد، خیانتها و انحرافات و....می شود.
    از این رو شناخت راههای استفاده درست از این نعمت عظیم و حفظ آن از لغزش و خطا یکی از راهکارهای رسیدن به خوشبختی بشمار می رود.
    چشم چرانی چیست؟
    چشم چرانی یا "ویریسم" واژه ای فرانسوی است، گرفته شده از "ویر" به معنای "تماشاگر".این اختلال از لحاظ جسمی برای فرد چشم چران مضر نیست اما برای قربانی آن ناراحت کننده است. فرد چشم چران دارای تکانه ای غیر قابل کنترل برای دید زدن دیگران و معمولا غریبه ها به طور دزدانه دارد :87:. چنین فردی کشش تکرار شونده ای را برای مشاهده کردن دیگران از درون پنجره ها، پارکها، اماکن خاص مانند حمامها ، استخر و ... دارد :13: . حتما در اخبار و روزنامه ها با مطالبی در مورد نصب دوربینهای مخفی در اطاقهای پرو، سالنهای آرایش زنانه، باشگاههای ورزشی و ... مواجه شده اید. افرادی که مرتکب این اعمال غیر اخلاقی می شوند عمدتا دچار این اختلال هستند.
    علت این اختلال چیست؟
    مشاهده بعضی از وقایع و مناظر در تحریکات جنسی نقش مهمی دارد. برای مثال جوانان و نوجوانانی که در دوره کودکی شاهد رفتار زناشویی والدین خود بوده اند بسیار مستعد این اختلال هستند و یا پوشش نامناسب اعضای خانواده مانند خواهر و مادر و... در شدت یافتن این اختلال نقش بسزایی دارد. همچنین:
    - تربیت صحیح همراه با مراقبت های ویژه از دوران کودکی، در مسیر رشد لازم است تا در دوره نوجوانی و جوانی آثار تربیت سالم مشخص شود. بنابراین بی توجهی والدین به این اصل مهم، در بروز این اختلال نقش اساسی دارد.
    - فقدان اعتقادات مذهبی و معنوی درونی و قوی و بی مبالاتی نسبت به ضوابط اخلاقی، دینی و اجتماعی که عمدتا والدین مسئول رشد و پرورش آن در فرزندان هستند، از علل مهم بروز این اختلال به شمار می رود.
    -قدرت تجسم
    -جذابیتهای(محرکهای) محیطی
    -تغذیه های فکری شامل دوستان که یک کلاس آموزشی غیر رسمی به شمار می روند و خصوصا در دوران نوجوانی بسیار نقش دارد.
    -رسانه های گروهی، ماهواره، سایتهای اینترنتی
    -فیلمها و کتابهایی که در سنین نامناسب در اختیار کودک یا نوجوان قرار گیرد
    فقدان مدیریت ذهن ... منظور از مدیریت ذهن این است که محتوای ذهن و فکرمان را خودمان انتخاب و کنترل کنیم. افراد مبتلا به چشم چرانی فاقد چنین توانایی مدیریتی هستند و وقتی انتخابی بر روی محتوای ذهن خود ندارند، خود ذهن محتواها را پیدا کرده و کار می کند که مسلما محتوای انتخابی ذهن ما تحت تاثیر آرزوها، نیازها، اضطراب، کمبودها و ناکامی ها و ... خواهد بود. وقتی ذهن ما درست کار نکند و تنها تحت تاثیر ناکامی ها باشد مسلما بر روی رفتار هم تاثیر نامطلوبی خواهد گذاشت.
    -فقدان اعتقادات مذهبی و معنوی درونی و قوی و بی مبالاتی نسبت به ضوابط اخلاقی، دینی و اجتماعی که عمدتا والدین مسئول رشد و پرورش آن در فرزندان هستند، از علل مهم بروز این اختلال به شمار میرود.
    وظیفه والدین
    مراقبت و رعایت والدین در امور زناشویی و طرز لباس پوشیدن خود و مراقبتهای بهداشتی و آرایشی در برابر کودکان، نوجوانان و جوانان بسیار حایز اهمیت است. لذا تاکید می گردد که شما والدین گرامی به این مساله توجه ویژه ای داشته باشید. گمان نکنید که اگر فرزند شما کوچک است و حتی توان صحبت کردن ندارد، معنا و مفهوم رفتار شما را متوجه نمی شود. کودکان تمام جزییات رخدادهای اطراف خود را تصویر برداری کرده و در ذهن خود ثبت می کنند و اگر مفهوم رفتار یا حرکتی را درک نکنند، آن قدر آن را در ذهن خود حفظ کرده و نگه می دارند تا در آینده معنی آن را پیدا کنند. بنابراین در رفتار و ارتباط خود با همسرتان توجه ویژه ای داشته باشید.
    ایستادگی در برابر شهوت و کشش‌های انحرافی درونی، تنها با تکیه به ایمان و قدرت اراده، امکان پذیر است
    وظیفه نوجوانان
    آغاز بسیاری از مشکلات و اختلالات، از سنین نوجوانی آغاز می گردد. بنابراین شناخت به موقع انواع مشکلات به خصوص مشکلات روانی و یا ناهنجاری های رفتاری و... در درمان آنها نقش بسزایی دارد.
    پس اگر شما نوجوان عزیز علایمی از اختلال فوق را در رفتار خود مشاهده می کنید و همچنین دارای تکانه های غیر قابل کنترلی در رفتار خود هستید، از هم اکنون برای درمان نزد یک روانشناس مجرب مراجعه داشته باشید.
    وظیفه جوانان
    جوانان عزیز توجه داشته باشید که عملکرد مثبت و متعهدانه، در موفقیت زناشویی شما نقش بسزایی دارد. چشم چرانی در افراد متاهل باعث بی اعتمادی زن نسبت به مرد می شود و روابط متقابل زن و مرد را مخدوش می کند همین مساله ارتباط زناشویی افراد متاهل مبتلا به چشم چرانی را مخدوش می کند. بنابراین شما جوان گرامی اگر دچار این اختلال بوده و از آن رنج می برید مراجعه به روانپزشک، برای تجویز احتمالی دارو، و مراجعه به روانشناس برای رفتار درمانی اکیدا توصیه می گردد.

مراقبت و رعایت والدین در امور زناشویی و طرز لباس پوشیدن خود و مراقبتهای بهداشتی و آرایشی در برابر کودکان، نوجوانان و جوانان بسیار حایز اهمیت است

توصیه های کلی
    این تعهد را در خودتان ایجاد کنید که به محض قرار گرفتن در موقعیت چشم چرانی، فرمان توقف یا "ایست" به خودتان بدهید. این تمرین را می توان از موقعیتهای خنثی آغاز کرد. مثلا وقتی مشغول تماشای تلویزیون، یک فیلم، یک شی و .. هستید این فرمان را به خودتان بدهید و خودتان را موظف کنید که مثلا پانزده دقیقه به تماشای آن صحنه نپردازید. از آن طریق می توانید بر روی نگاههای خود کنترل بیشتری بیابید و هنگامی که در موقعیت تحریک کننده قرار بگیرید بر روی رفتارتان تسلط بیشتری داشته باشید.

به طور قطع افرادی که دچار مشکل چشم چرانی هستند خوب می دانند که در چه موقعیتهایی و در مقابل چه افرادی بیشتر دچار این مشکل می شوند لذا توصیه می شود حتی الامکان این موقعیتها را شناسایی کرده و از قرار گرفتن در این موقعیتها احتراز کنند.
    موفقیتها و شکستهای خود و همچنین موقعیت هر کدام از آنها را ثبت کنید. ثبت این موارد و این خود نظاره گری، بر توانایی کنترل شما می افزاید.
    نمایش یا پنهان متنضمنا چشم چرانی زن ومرد نداره :66:

• bijjan

نقل قول: ali41
    چشم چرانی چیست؟

242 315 314 408 404 452

• mojde

والا قباحت داره
    262 976 866

• ماهی

ضمنا چشم چرانی زن ومرد نداره

:22:
    و یا پوشش نامناسب اعضای خانواده مانند خواهر و مادر و... در شدت یافتن این اختلال نقش بسزایی دارد.

ولی علی آقا من این قسمتو قبول ندارم.پسرم دوستی داره که از خودش بزرگتره و کم کم داره وارد مرحله نوجوانی میشه..از یه خانواده مذهبی طوری که پسرم می گه مامانش رو بدون روسری ندیدم.خانوم چادری و با حجاب کامل...اما می خوام بگم چند باری که اومد خونه ی ما معذب شدم.چون خیلی چش چرون بود .به پسرم گفتم دوستت بزرگه نیارش خونه.بعدم یه حرفایی به پسر من زده بود که اصلا پسرم عمرا عقلش به این چیزا برسه.در حالیکه من در پوششم توی خونه اصلا رعایت نمی کنم :9:

• soheyla

ali41,

سلام و سپاس :46: .
    من چشم چرونم 1010 .
    90 درصد درمورد خانمها چشم چرونی میکنم و 10 درصد درمورد آقایون 286.

این اختلال از لحاظ جسمی برای فرد چشم چران مضر نیست اما برای قربانی آن ناراحت کننده است. فرد چشم چران دارای تکانه ای غیر قابل کنترل برای دید زدن دیگران و معمولا غریبه ها به طور دزدانه دارد :87:. چنین فردی کشش تکرار شونده ای را برای مشاهده کردن دیگران از درون پنجره ها، پارکها، اماکن خاص مانند حمامها ، استخر و ... دارد :13: .

ولی چشم چرونی من اینطوری نیست . سعی میکنم آبرومندانه چشم چرونی بکنم . درمورد خانمها عیبی نداره ولی درمورد آقایون اگه همسرم ببینه یا احساس کنه به چشم غیر خواهری نگاه کردم چهره ام و عوض میکنه ... 346
    یعنی شما میفرمائید که باید درمان بشم :7: ؟

ضمنا چشم چرانی زن ومرد نداره :66:

کاملاً قبول دارم . یه همکلاسی دختر داشتم که پسرا پیشش امنیت جانی نداشتن . همیشه سعی میکردن تو کلاس فاصله قانونی و حریم و کاملاً باهاش رعایت کنن ...453

• دلشاد

الان چشم چرونی زنها بیشتر از مردها شده :86:

• بچه مثبت

برای فرد چشم چران مضر نیست
    بعضیا میگن باعث افزایش طول عمر میشه :4:
    نقل قول: mojde
    والا قباحت داره
    جهت تکمیل فرمایشات مژده خانم باید عرض کنم: آره خجالت داره چشم چرونی حد داره والا قباحت داره 781

در مورد نصب دوربینهای مخفی در اطاقهای پرو، سالنهای آرایش زنانه، باشگاههای ورزشی و ... مواجه شده اید.
    این دیگه بیماری روحی و روانی باید باشه!

اما یک نگاه حلال ِ ها 453 :23: 351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mati

824 اجالت داره والا
    واقعا بعضیها چه خانوم و چه اقا یه طوری نگاه به آدم میکنن که من گاهی به خودم شک میکنم میگم نکنه عیب و ایرادی دارم خودم نمیدونم؟! :7:

• ali41

نقل قول: ماهی
    ولی علی آقا من این قسمتو قبول ندارم.پسرم دوستی داره که از خودش بزرگتره و کم کم داره وارد مرحله نوجوانی میشه..از یه خانواده مذهبی طوری که پسرم می گه مامانش رو بدون روسری ندیدم.خانوم چادری و با حجاب کامل...اما می خوام بگم چند باری که اومد خونه ی ما معذب شدم.چون خیلی چش چرون بود .به پسرم گفتم دوستت بزرگه نیارش خونه.بعدم یه حرفایی به پسر من زده بود که اصلا پسرم عمرا عقلش به این چیزا برسه.در حالیکه من در پوششم توی خونه اصلا رعایت نمی کنم

:46: ممنون ...... درست میفرمایید من اعتقاد به تعادل دارم
    منظور این متن شاید بیشتر این بوده مرد یا زن زیاده از حد جلوی فرزندان آزاد نباشن یعنی نیمه عریان نباشن بهر حال بقول فروید محرکه های جنسی تو سنین خیلی کم فعال میشن و این چیزیه که خیلی از مادرا یا خانواده ها نمیدونن یا بی توجهن و بچه ها از این ناحیه زیاد ضربه میخورن.
    نمایش یا پنهان متناونایی که جا نماز آب میکشن که معمولا به مشکلات جدی میخورن :72:

• ali41

نقل قول: soheyla
    سعی میکنم آبرومندانه چشم چرونی بکنم

:23: :23: :23:

نقل قول: بچه مثبت
    این دیگه بیماری روحی و روانی باید باشه

:110:

نقل قول: mati
    واقعا بعضیها چه خانوم و چه اقا یه طوری نگاه به آدم میکنن که من گاهی به خودم شک میکنم میگم نکنه عیب و ایرادی دارم خودم نمیدونم؟!

اهمیت نده آدم چشم چرون معمولا دنبال چیزی میگرده که خودش نداره :4: :3:
    نمایش یا پنهان متنمنظورم زیبایی ، عفت و حیا ...... و خوش تیپیه :83:

• الهام

يكي از اساتيد مرد مي گفت:خانمها وسعت ديد زيادي دارند بطوري كه ميتونند در هنگام نگاه كردن به جلو به زواياي كناري هم توجه داشته باشند. اما آقايون اين خاصيت رو ندارن و چشماشون براي ديد بهتر در گوشه ها ميجنبه. :4: واسه همين ميشن هيز 452

• bijjan

نقل قول: ماهی
    ولی علی آقا من این قسمتو قبول ندارم.پسرم دوستی داره که از خودش بزرگتره و کم کم داره وارد مرحله نوجوانی میشه..از یه خانواده مذهبی طوری که پسرم می گه مامانش رو بدون روسری ندیدم.خانوم چادری و با حجاب کامل...اما می خوام بگم چند باری که اومد خونه ی ما معذب شدم.چون خیلی چش چرون بود .به پسرم گفتم دوستت بزرگه نیارش خونه.بعدم یه حرفایی به پسر من زده بود که اصلا پسرم عمرا عقلش به این چیزا برسه.در حالیکه من در پوششم توی خونه اصلا رعایت نمی کنم

بله حق با شماست آدم چشم چرون کمبود داره

• boof divoone

نقل قول: الهام
    كي از اساتيد مرد مي گفت:خانمها وسعت ديد زيادي دارند بطوري كه ميتونند در هنگام نگاه كردن به جلو به زواياي كناري هم توجه داشته باشند. اما آقايون اين خاصيت رو ندارن و چشماشون براي ديد بهتر در گوشه ها ميجنبه

توی سخنرانی دکتر فرهنگ یه نکته جالبی داشت که میگفت امار چشم چرونی زنها و مردها دقیقا یک هستند و فرقشون اینه که زنها لو نمیرن چون زنها نزدیک بینی قوی دارن و مردها لو میرن چون برعکس زنها بصورت ذاتی تمرکز نزدیک بینی قوی ندارن و موقع دید زدن این شکلی میشن452

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• boof divoone

كي از اساتيد مرد مي گفت:خانمها وسعت ديد زيادي دارند بطوري كه ميتونند در هنگام نگاه كردن به جلو به زواياي كناري هم توجه داشته باشند. اما آقايون اين خاصيت رو ندارن و چشماشون براي ديد بهتر در گوشه ها ميجنبه

توی سخنرانی دکتر فرهنگ یه نکته جالبی داشت که میگفت امار چشم چرونی زنها و مردها دقیقا یک هستند و فرقشون اینه که زنها لو نمیرن چون زنها نزدیک بینی قوی دارن و مردها لو میرن چون برعکس زنها بصورت ذاتی تمرکز نزدیک بینی قوی ندارن و موقع دید زدن این شکلی میشن 452
    بد نیست اینهم اضافه کنم که چشم چرونی هم در نوع خودش اعتیاد خطرناکی :1:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• bijjan

نقل قول: boof divoone
    بد نیست اینهم اضافه کنم که چشم چرونی هم در نوع خودش اعتیاد خطرناکی

445 از اینم بدتره؟

• ali41

كي از اساتيد مرد مي گفت:خانمها وسعت ديد زيادي دارند بطوري كه ميتونند در هنگام نگاه كردن به جلو به زواياي كناري هم توجه داشته باشند.

الهام خانوم من به این نتیجه رسیدم که دنیای اکتشافات در مورد خانومها هیچ پیشرفتی نکرده :4:

نقل قول: boof divoone
    وی سخنرانی دکتر فرهنگ یه نکته جالبی داشت که میگفت امار چشم چرونی زنها و مردها دقیقا یک هستند و فرقشون اینه که زنها لو نمیرن چون زنها نزدیک بینی قوی دارن و مردها لو میرن چون برعکس زنها بصورت ذاتی تمرکز نزدیک بینی قوی ندارن و موقع دید زدن این شکلی میشن 452 بد نیست اینهم اضافه کنم که چشم چرونی هم در نوع خودش اعتیاد خطرناکی :1:

باهاتم :3:

نقل قول: bijjan
    445 از اینم بدتره؟

فقط کمی بدتره بیژن خان :4:

• maryamlondon1

چنین فردی کشش تکرار شونده ای را برای مشاهده کردن دیگران از درون پنجره ها، پارکها، اماکن خاص مانند حمامها ، استخر و ... دارد . حتما در اخبار و روزنامه ها با مطالبی در مورد نصب دوربینهای مخفی در اطاقهای پرو، سالنهای آرایش زنانه، باشگاههای ورزشی و ... مواجه شده اید. افرادی که مرتکب این اعمال غیر اخلاقی می شوند عمدتا دچار این اختلال هستند.

این کار ادمهای بیمار وروانی هست :30:

نمایش یا پنهان متن
    گرايش به جنس مخالف هر چند كه در مرد وزن و مذكر و مونث وجود دارد ولي گرايش به جنس مخالف در ميان مردان قوي تر است. ازاين رو در آيات قرآن به نكته اي اشاره شده است كه دوستي و محبت زن در مردان تزيين داده شده و در چشم ايشان گرايش و عشق به زنان آراسته گرديده است: زين للناس حب الشهوات من النساء (آل عمران. 14) در اين آيه مراد از ناس، تنها جنس مردان است كه گرايش به شهوت جنسي وعلاقه مندي به زنان در ايشان تزيين شده است. اما اين بدان معنا نيست كه چشم چراني در زنان معنا و مفهومي ندارد، بلكه آنان نيز به حكم فطرت و غريزه به اين امر گرايش داشته و متمايل هستند. بنابراين زنان نيز همانند مردان، در وسوسه و الهامات نفساني و الهامات فجوري قرار مي گيرند و به گناه و فساد مي افتند و در بند شهوات گرفتار مي آيند.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: