ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ali41
چشم یکی از دریچه هایی است که رابط بین برون و درون انسان است، آنچه را می بیند، به فکر و اندیشه و به دل منتقل می کند، هم می تواند بهترین ابزار برای شناخت و پرورش روح و نیروی عقل و صفای باطن باشد، و هم می تواند بر اثر تربیت غلط، عامل تیرگی باطن و رکود عقل و اندیشه و سقوط انسانیت گردد.
چشم فاقد کنترل باعث بدبختی ها و تیرگی است و جرقه ای برای انفجار و تخریب درون انسان است، خوبی ها را از انسان می گیرد، و تباهی را جایگزین آن می سازد.
چشم یکی از بزرگترین نعمتها و نشانه های خداوند است که اگر درست استفاده شود انسان را تا افقهای دوردست معرفت و کمال رهنمون می شود و اگر از آن در راه انحراف و ناپاکی بهره برده شود پیامدهای بسیار خطرناک داشته و موجب فروپاشی خانواده ها، آلودگی دامن، بی بندوباری و اعتیاد، خیانتها و انحرافات و....می شود.
از این رو شناخت راههای استفاده درست از این نعمت عظیم و حفظ آن از لغزش و خطا یکی از راهکارهای رسیدن به خوشبختی بشمار می رود.
چشم چرانی چیست؟
چشم چرانی یا "ویریسم" واژه ای فرانسوی است، گرفته شده از "ویر" به معنای "تماشاگر".این اختلال از لحاظ جسمی برای فرد چشم چران مضر نیست اما برای قربانی آن ناراحت کننده است. فرد چشم چران دارای تکانه ای غیر قابل کنترل برای دید زدن دیگران و معمولا غریبه ها به طور دزدانه دارد
علت این اختلال چیست؟
مشاهده بعضی از وقایع و مناظر در تحریکات جنسی نقش مهمی دارد. برای مثال جوانان و نوجوانانی که در دوره کودکی شاهد رفتار زناشویی والدین خود بوده اند بسیار مستعد این اختلال هستند و یا پوشش نامناسب اعضای خانواده مانند خواهر و مادر و... در شدت یافتن این اختلال نقش بسزایی دارد. همچنین:
- تربیت صحیح همراه با مراقبت های ویژه از دوران کودکی، در مسیر رشد لازم است تا در دوره نوجوانی و جوانی آثار تربیت سالم مشخص شود. بنابراین بی توجهی والدین به این اصل مهم، در بروز این اختلال نقش اساسی دارد.
- فقدان اعتقادات مذهبی و معنوی درونی و قوی و بی مبالاتی نسبت به ضوابط اخلاقی، دینی و اجتماعی که عمدتا والدین مسئول رشد و پرورش آن در فرزندان هستند، از علل مهم بروز این اختلال به شمار می رود.
-قدرت تجسم
-جذابیتهای(محرکهای) محیطی
-تغذیه های فکری شامل دوستان که یک کلاس آموزشی غیر رسمی به شمار می روند و خصوصا در دوران نوجوانی بسیار نقش دارد.
-رسانه های گروهی، ماهواره، سایتهای اینترنتی
-فیلمها و کتابهایی که در سنین نامناسب در اختیار کودک یا نوجوان قرار گیرد
فقدان مدیریت ذهن ... منظور از مدیریت ذهن این است که محتوای ذهن و فکرمان را خودمان انتخاب و کنترل کنیم. افراد مبتلا به چشم چرانی فاقد چنین توانایی مدیریتی هستند و وقتی انتخابی بر روی محتوای ذهن خود ندارند، خود ذهن محتواها را پیدا کرده و کار می کند که مسلما محتوای انتخابی ذهن ما تحت تاثیر آرزوها، نیازها، اضطراب، کمبودها و ناکامی ها و ... خواهد بود. وقتی ذهن ما درست کار نکند و تنها تحت تاثیر ناکامی ها باشد مسلما بر روی رفتار هم تاثیر نامطلوبی خواهد گذاشت.
-فقدان اعتقادات مذهبی و معنوی درونی و قوی و بی مبالاتی نسبت به ضوابط اخلاقی، دینی و اجتماعی که عمدتا والدین مسئول رشد و پرورش آن در فرزندان هستند، از علل مهم بروز این اختلال به شمار میرود.
وظیفه والدین
مراقبت و رعایت والدین در امور زناشویی و طرز لباس پوشیدن خود و مراقبتهای بهداشتی و آرایشی در برابر کودکان، نوجوانان و جوانان بسیار حایز اهمیت است. لذا تاکید می گردد که شما والدین گرامی به این مساله توجه ویژه ای داشته باشید. گمان نکنید که اگر فرزند شما کوچک است و حتی توان صحبت کردن ندارد، معنا و مفهوم رفتار شما را متوجه نمی شود. کودکان تمام جزییات رخدادهای اطراف خود را تصویر برداری کرده و در ذهن خود ثبت می کنند و اگر مفهوم رفتار یا حرکتی را درک نکنند، آن قدر آن را در ذهن خود حفظ کرده و نگه می دارند تا در آینده معنی آن را پیدا کنند. بنابراین در رفتار و ارتباط خود با همسرتان توجه ویژه ای داشته باشید.
ایستادگی در برابر شهوت و کششهای انحرافی درونی، تنها با تکیه به ایمان و قدرت اراده، امکان پذیر است
وظیفه نوجوانان
آغاز بسیاری از مشکلات و اختلالات، از سنین نوجوانی آغاز می گردد. بنابراین شناخت به موقع انواع مشکلات به خصوص مشکلات روانی و یا ناهنجاری های رفتاری و... در درمان آنها نقش بسزایی دارد.
پس اگر شما نوجوان عزیز علایمی از اختلال فوق را در رفتار خود مشاهده می کنید و همچنین دارای تکانه های غیر قابل کنترلی در رفتار خود هستید، از هم اکنون برای درمان نزد یک روانشناس مجرب مراجعه داشته باشید.
وظیفه جوانان
جوانان عزیز توجه داشته باشید که عملکرد مثبت و متعهدانه، در موفقیت زناشویی شما نقش بسزایی دارد. چشم چرانی در افراد متاهل باعث بی اعتمادی زن نسبت به مرد می شود و روابط متقابل زن و مرد را مخدوش می کند همین مساله ارتباط زناشویی افراد متاهل مبتلا به چشم چرانی را مخدوش می کند. بنابراین شما جوان گرامی اگر دچار این اختلال بوده و از آن رنج می برید مراجعه به روانپزشک، برای تجویز احتمالی دارو، و مراجعه به روانشناس برای رفتار درمانی اکیدا توصیه می گردد.
مراقبت و رعایت والدین در امور زناشویی و طرز لباس پوشیدن خود و مراقبتهای بهداشتی و آرایشی در برابر کودکان، نوجوانان و جوانان بسیار حایز اهمیت است
توصیه های کلی
این تعهد را در خودتان ایجاد کنید که به محض قرار گرفتن در موقعیت چشم چرانی، فرمان توقف یا "ایست" به خودتان بدهید. این تمرین را می توان از موقعیتهای خنثی آغاز کرد. مثلا وقتی مشغول تماشای تلویزیون، یک فیلم، یک شی و .. هستید این فرمان را به خودتان بدهید و خودتان را موظف کنید که مثلا پانزده دقیقه به تماشای آن صحنه نپردازید. از آن طریق می توانید بر روی نگاههای خود کنترل بیشتری بیابید و هنگامی که در موقعیت تحریک کننده قرار بگیرید بر روی رفتارتان تسلط بیشتری داشته باشید.
به طور قطع افرادی که دچار مشکل چشم چرانی هستند خوب می دانند که در چه موقعیتهایی و در مقابل چه افرادی بیشتر دچار این مشکل می شوند لذا توصیه می شود حتی الامکان این موقعیتها را شناسایی کرده و از قرار گرفتن در این موقعیتها احتراز کنند.
موفقیتها و شکستهای خود و همچنین موقعیت هر کدام از آنها را ثبت کنید. ثبت این موارد و این خود نظاره گری، بر توانایی کنترل شما می افزاید.
نمایش یا پنهان متن
ضمنا چشم چرانی زن ومرد ندارهMAJID ART
bijjan
بهونه
mojde
ماهی
ولی علی آقا من این قسمتو قبول ندارم.پسرم دوستی داره که از خودش بزرگتره و کم کم داره وارد مرحله نوجوانی میشه..از یه خانواده مذهبی طوری که پسرم می گه مامانش رو بدون روسری ندیدم.خانوم چادری و با حجاب کامل...اما می خوام بگم چند باری که اومد خونه ی ما معذب شدم.چون خیلی چش چرون بود .به پسرم گفتم دوستت بزرگه نیارش خونه.بعدم یه حرفایی به پسر من زده بود که اصلا پسرم عمرا عقلش به این چیزا برسه.در حالیکه من در پوششم توی خونه اصلا رعایت نمی کنم
soheyla
سلام و سپاس
من چشم چرونم
90 درصد درمورد خانمها چشم چرونی میکنم و 10 درصد درمورد آقایون
ولی چشم چرونی من اینطوری نیست . سعی میکنم آبرومندانه چشم چرونی بکنم . درمورد خانمها عیبی نداره ولی درمورد آقایون اگه همسرم ببینه یا احساس کنه به چشم غیر خواهری نگاه کردم چهره ام و عوض میکنه ...
یعنی شما میفرمائید که باید درمان بشم
کاملاً قبول دارم . یه همکلاسی دختر داشتم که پسرا پیشش امنیت جانی نداشتن . همیشه سعی میکردن تو کلاس فاصله قانونی و حریم و کاملاً باهاش رعایت کنن ...
دلشاد
بچه مثبت
اما یک نگاه حلال ِ ها
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
mati
واقعا بعضیها چه خانوم و چه اقا یه طوری نگاه به آدم میکنن که من گاهی به خودم شک میکنم میگم نکنه عیب و ایرادی دارم خودم نمیدونم؟!
ali41
منظور این متن شاید بیشتر این بوده مرد یا زن زیاده از حد جلوی فرزندان آزاد نباشن یعنی نیمه عریان نباشن بهر حال بقول فروید محرکه های جنسی تو سنین خیلی کم فعال میشن و این چیزیه که خیلی از مادرا یا خانواده ها نمیدونن یا بی توجهن و بچه ها از این ناحیه زیاد ضربه میخورن.
نمایش یا پنهان متن
اونایی که جا نماز آب میکشن که معمولا به مشکلات جدی میخورنali41
اهمیت نده آدم چشم چرون معمولا دنبال چیزی میگرده که خودش نداره
نمایش یا پنهان متن
منظورم زیبایی ، عفت و حیا ...... و خوش تیپیهالهام
bijjan
بله حق با شماست آدم چشم چرون کمبود داره
boof divoone
توی سخنرانی دکتر فرهنگ یه نکته جالبی داشت که میگفت امار چشم چرونی زنها و مردها دقیقا یک هستند و فرقشون اینه که زنها لو نمیرن چون زنها نزدیک بینی قوی دارن و مردها لو میرن چون برعکس زنها بصورت ذاتی تمرکز نزدیک بینی قوی ندارن و موقع دید زدن این شکلی میشن452
boof divoone
توی سخنرانی دکتر فرهنگ یه نکته جالبی داشت که میگفت امار چشم چرونی زنها و مردها دقیقا یک هستند و فرقشون اینه که زنها لو نمیرن چون زنها نزدیک بینی قوی دارن و مردها لو میرن چون برعکس زنها بصورت ذاتی تمرکز نزدیک بینی قوی ندارن و موقع دید زدن این شکلی میشن
بد نیست اینهم اضافه کنم که چشم چرونی هم در نوع خودش اعتیاد خطرناکی
bijjan
ali41
الهام خانوم من به این نتیجه رسیدم که دنیای اکتشافات در مورد خانومها هیچ پیشرفتی نکرده
باهاتم
فقط کمی بدتره بیژن خان
maryamlondon1
این کار ادمهای بیمار وروانی هست
نمایش یا پنهان متن
گرايش به جنس مخالف هر چند كه در مرد وزن و مذكر و مونث وجود دارد ولي گرايش به جنس مخالف در ميان مردان قوي تر است. ازاين رو در آيات قرآن به نكته اي اشاره شده است كه دوستي و محبت زن در مردان تزيين داده شده و در چشم ايشان گرايش و عشق به زنان آراسته گرديده است: زين للناس حب الشهوات من النساء (آل عمران. 14) در اين آيه مراد از ناس، تنها جنس مردان است كه گرايش به شهوت جنسي وعلاقه مندي به زنان در ايشان تزيين شده است. اما اين بدان معنا نيست كه چشم چراني در زنان معنا و مفهومي ندارد، بلكه آنان نيز به حكم فطرت و غريزه به اين امر گرايش داشته و متمايل هستند. بنابراين زنان نيز همانند مردان، در وسوسه و الهامات نفساني و الهامات فجوري قرار مي گيرند و به گناه و فساد مي افتند و در بند شهوات گرفتار مي آيند.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→