₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » کارهایی که فقط از ایرانیها بر می آید !!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » کارهایی که فقط از ایرانیها بر می آید !!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

کارهایی که فقط از ایرانیها بر می آید !!

761 بازدید، 22 پست، نویسنده: ali41

• ali41

فقط یه ایرانی اون هم از نوع تهرانی می تونه از دود شهر فرار کنه تا بره شمال هوای تازه تنفس کنه، بعد اونجا هی تند تند قلیون بشکه!
    فقط یک زن ایرانی می تونه روزی چند ساعت برنامه آشپزی نگاه کنه و چند تا دفتر هم پر کرده باشه و آخرش هم همون کوکوسبزی رو برای شوهرش درست کنه !
    نمایش یا پنهان متنو ماکارونی پر از پیاز :30:

نمایش یا پنهان متنهرجند قرمه سبزیش عالیه :11:

فقط در اداره های دولتی ایرانه که امکان داره پرونده های شما گم بشه
    فقط تو ایرانه که یه ماشین میاد دوبله بغلت پارک می کنه و قفل فرمونش رو هم میزنه و میره!
    فقط یک ایرانی می تونه بگه من ایرانی ام و با وجود داشتن زبان فارسی توی کامپیوترش انگلیسی بنویسه
    فقط یه ایرانی مجبوره وقتی می خواد از یه خیابونه یک طرفه رد بشه، دو طرف رو نگاه کنه :23:
    فقط یه ایرانی می تونه وقتی ماشین میخره تا یه سال پلاستیک های صندلیش رو نکنه
    فقط یه ایرانی می تونه کپی پیست کنه و به روی مبارک هم نیاره :2:
    فقط یه ایرانی می تونه با ماشین بره در خونه رفیقش به جای اینکه پیاده بشه بره زنگ خونه رو بزنه دستش رو بزاره رو بوق یعنی بیا پایین کارت دارم...!
    فقط یه ایرانی می تونه این قدر اعتماد به نفسش بالا باشه که اگر توی حموم خوب خوند، بدو بدو 351 آلبوم بده بیرون و اسم خودش، رو هم بزاره هنرمند :d-_-b:
    فقط یه ایرانی می تونه در حالی که می دونه داره خالی بندی می کنه، تو چشمات زل بزنه بگه جان بچم، به همون نون و نمکی که باهم خوردیم، به خدا اینجوریه که دارم می گم... :86:
    فقط یک ایرانی هست که پیش از یاد گرفتن کامپیوتر، می تونه فیلتر رو دور بزنه
    فقط یک ایرانیه که تو رستوران سالاد را شخم میزنه و قبل از اینکه غذا رو براش بیارن سیر میشه
    فقط یه دختر ایرانی این استعداد رو داره که توی گرمای تابستون چکمه بپوشه و توی سرمای زمستون صندل :23:
    فقط در ایران بعد از طلاق، زنه سالم نبوده و مرده دیوانه! :2:
    فقط در ایرانه که توی مهمونی، آدمها بجای معاشرت کردن و شاد بودن فقط به دنبال ایراد گرفتن و سوژه کردن هستند! :107:
    فقط در رستوران ایرانیه که بجای معاشرت با کسایی که باهاشون اومدیم، بر و بر میز روبرو رو نگاه میکنیم
    فقط خانمهای ایرانی هستند که دچار عارضه پوستی هستند و رنگ پوست صورت با گردنشون 6 درجه فرق میکنه
    فقط یک پسر ایرانیه که بعد از ازدواجش تازه بیاد دوران شیرخوارگیش میوفته و به مادرش وابسته میشه
    فقط یک خواننده زن ایرانی، این نبوغ رو داره که با لباس شب بتونه تو کوه و کمر آواز بخونه
    فقط در سریال های ایرانیه که آدم خوباش فقیرند و پر از اعتقاد و آدم بداش پولدارند و دزد

• بهونه

نقل قول: ali41
    فقط یک پسر ایرانیه که بعد از ازدواجش تازه بیاد دوران شیرخوارگیش میوفته و به مادرش وابسته میشه

این خیلی عالیه:4:
    مرسی386

• carlos

پس خدا رو شكر خيلي برتري داريم نسبت به بقيه كشورها !!!:4:

فقط يه ايراني ميتونه شبا که واسه دستشويي رفتن بيدار ميشه سر راه در يخچال رو باز کنه توشو نگاه کنه بعد در ببنده و بره بخوابه! :83:

• ژنرال

:83:

این ایرانی ها هم عجب آدمای . . . هستنا :22:

خودمم که ایرانیم :17:

• مخلوط کن

حالا درسته كه اينا فقط از ما بر مياد ولي اين خارجكيا هم خيلي تابلو بازي والبته ضايع كارياي خفن دارن ، اصن يه وضي!:4:

• ali41

بهونه,
    garfild,
    carlos,
    ژنرال,
    دلشاد,
    malakeh,
    Gormesabzi,
    تشکر از لطف شما :46:

نقل قول: Gormesabzi
    حالا درسته كه اينا فقط از ما بر مياد ولي اين خارجكيا هم خيلي تابلو بازي والبته ضايع كارياي خفن دارن ، اصن يه وضي

اینا بیشتر برای خنده و مزاحه و کمی هم واقعیت و الا حق با شماست اونام کمتر از ما سوتی نمیدن :72:

• ali41

نقل قول: Aramesh
    ممنون علی جان

خواهش میکنم :46:

• الهام

پس نسل ما ايرانيا خيلي استعداد داره :3:

• ali41

نقل قول: الهام
    پس نسل ما ايرانيا خيلي استعداد داره

:46:
    خعلــــــــــــــــــــــــــی زیاد :4:

• maryamlondon1

هنر نزد ایرانیان وبس :4:

• boof divoone

یه نکته رو هم من اضافه کنم که ما ایرانیها در تئوری و حرف زدن و راهنمایی کردن و کد دادن خیلی قوی هستیم ولی در عمل کردن به دانش خودمون...... :2:
    مرسی علی جان :1:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• mojde

فقط يه حسابدار ايراني ميتونه 10 تا زونكن رو ميزش باشه و كلي كار داشته باشه بعد تو بوفي بچرخه :50:

ممنون علي جان :46:

• ژنرال

نقل قول: mojde
    فقط يه حسابدار ايراني ميتونه 10 تا زونكن رو ميزش باشه و كلي كار داشته باشه بعد تو بوفي بچرخه :50:

تازه اسم همکار سابقشم مستانه س :4:

• mojde

نقل قول: ali41
    امروز اولین ماهگرد من تو بوفیه

ماهگردت مبـــــــــــــــــــــــارك 847 839 839 839 839 839 839 839 839 839 839 839 311

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: