پزشکان آمریکایی اعلام کردند که اخیرا بیماری جدیدی کشف کرده اند که "SMS پیش از خواب" نام دارد.
افراد که به این بیماری مبتلا هستند، پیش از خواب دچار استرسی می شوند که تنها با ارسال یک یا چند SMS از بین می رود و پس از آن می توانند بخواند و اگر این SMS ها را ارسال نکنند گویا چیزی را گم کرده و یا از دست داده اند لذا استرس اجازه خوابیدن را به آنان نمی دهد.
گفته می شود این بیماری جدید، بیشتر در میان جوانان انتشار دارد.
در همین راستا دکتر «مارکوس شمیدت» از مؤسسه پزشکی "طب خواب" طی اظهاراتی درباره این بیماری جدید گفت: بیماری "SMS پیش از خواب" روز به روز در حال انتشار بیشتر است و اکثریت قریب به اتفاق آن افرادی جوان هستند.
وی در ادامه افزود: بررسی های انجام شده بر تعدادی از جوانان مقطع دبیرستانی نشان می دهد که حداقل از هر 10 نوجوان و جوان، یکی از آنان به بیماری "SMS پیش از خواب" مبتلا است و این به معنی آن است که حدود 10 درصد از مجموع جوانان و نوجوانان به این بیماری دچارند.
سلام و سپاس . من با اینکه هنوز جوونم این مشکل و ندارم . دوران نوجوانی و دانشجوئی هم این مشکل و نداشتم . حالا که ازدواج کردم نفرین کردن و بدگوئی درمورد موجودی به نام مادر شوهر کل آخر شب و پر میکنه . فکر میکنم همسرم هم دچار بیماری کتک مفصل خوردن قبل از خواب شده و نمیدونه بیماری اسم ام اس قبل از خواب چیه .
mojde
افراد که به این بیماری مبتلا هستند، پیش از خواب دچار استرسی می شوند که تنها با ارسال یک یا چند SMS از بین می رود و پس از آن می توانند بخواند و اگر این SMS ها را ارسال نکنند گویا چیزی را گم کرده و یا از دست داده اند لذا استرس اجازه خوابیدن را به آنان نمی دهد.
گفته می شود این بیماری جدید، بیشتر در میان جوانان انتشار دارد.
در همین راستا دکتر «مارکوس شمیدت» از مؤسسه پزشکی "طب خواب" طی اظهاراتی درباره این بیماری جدید گفت: بیماری "SMS پیش از خواب" روز به روز در حال انتشار بیشتر است و اکثریت قریب به اتفاق آن افرادی جوان هستند.
وی در ادامه افزود: بررسی های انجام شده بر تعدادی از جوانان مقطع دبیرستانی نشان می دهد که حداقل از هر 10 نوجوان و جوان، یکی از آنان به بیماری "SMS پیش از خواب" مبتلا است و این به معنی آن است که حدود 10 درصد از مجموع جوانان و نوجوانان به این بیماری دچارند.
arash52
عمراً
ali41
mojde
مشكوكم مشكوكم به تو
shaparak64
خوش به حال اونایی که یکیو دارن قبل خواب بهشون اس های عاشقانه بده
جنشش خوبه داداش؟
ژنرال
نخبه
قبلا معتادش بودم
carlos
ما معمولا جُك ميفرستيم فقط
mojde
gilas
خوب بی شب بخیر که نمیشه خوابید
garfild
ماهی
اس ام اس من اگه به دردت بخوره چرا که نه؟
soheyla
سلام و سپاس
من با اینکه هنوز جوونم این مشکل و ندارم
حالا که ازدواج کردم نفرین کردن و بدگوئی درمورد موجودی به نام مادر شوهر
فکر میکنم همسرم هم دچار بیماری کتک مفصل خوردن قبل از خواب شده و نمیدونه بیماری اسم ام اس قبل از خواب چیه
ali41
حورا
ali41
مشکل از اینترنته
ماهی
hadi04
چرا كه نه فقط بگو موضوعش در مورد چي باشه مدتيه اس ام اس ندادم به كسي اساسي دلم ميخواد اس ام اس بدم شايد امشب نذارم بخوابي
mojde
اگه موضوعشم خودم بگم كه بي مزه ميشه
hadi04
آها راست ميگيا خوب در موضوعات مختلف ميفرستم تا دائم سورپرايز بشي
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→