₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ميشه قبل از خواب به من sms بدي؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ميشه قبل از خواب به من sms بدي؟
1 2

بدون عکس

ميشه قبل از خواب به من sms بدي؟

758 بازدید، 31 پست، نویسنده: mojde

• mojde

پزشکان آمریکایی اعلام کردند که اخیرا بیماری جدیدی کشف کرده اند که "SMS پیش از خواب" نام دارد.

افراد که به این بیماری مبتلا هستند، پیش از خواب دچار استرسی می شوند که تنها با ارسال یک یا چند SMS از بین می رود و پس از آن می توانند بخواند و اگر این SMS ها را ارسال نکنند گویا چیزی را گم کرده و یا از دست داده اند لذا استرس اجازه خوابیدن را به آنان نمی دهد.

گفته می شود این بیماری جدید، بیشتر در میان جوانان انتشار دارد.

در همین راستا دکتر «مارکوس شمیدت» از مؤسسه پزشکی "طب خواب" طی اظهاراتی درباره این بیماری جدید گفت: بیماری "SMS پیش از خواب" روز به روز در حال انتشار بیشتر است و اکثریت قریب به اتفاق آن افرادی جوان هستند.

وی در ادامه افزود: بررسی های انجام شده بر تعدادی از جوانان مقطع دبیرستانی نشان می دهد که حداقل از هر 10 نوجوان و جوان، یکی از آنان به بیماری "SMS پیش از خواب" مبتلا است و این به معنی آن است که حدود 10 درصد از مجموع جوانان و نوجوانان به این بیماری دچارند.

• arash52

نقل قول: mojde

عمراً :4:

• mojde

نقل قول: ali41
    آخه عزیز دلم بعضی از SMSها مثل داروی خواب آور میمونن و آرام بخشن :9: هر چند من تو ترکم :20:

مشكوكم مشكوكم به تو :83:

• shaparak64

چه باحال :83:اینم مریضی های عصر جدید
    خوش به حال اونایی که یکیو دارن قبل خواب بهشون اس های عاشقانه بده :44: :30: :2::30::79::30: :17::30::4:
    آخه عزیز دلم بعضی از SMSها مثل داروی خواب آور میمونن و آرام بخشن :9: هر چند من تو ترکم :20:

جنشش خوبه داداش؟ :4: بگو ما هم اشتفاده کنیم داداش :4:

• نخبه

پزشکان آمریکایی اعلام کردند که اخیرا بیماری جدیدی کشف کرده اند که "SMS پیش از خواب" نام دارد.

قبلا معتادش بودم :4: منم مثل علی اقا تو ترکم

• carlos

كاش متن sms شو هم ميگفتن چي بايد باشه :9:
    ما معمولا جُك ميفرستيم فقط :9:

• mojde

نقل قول: shaparak64
    خوش به حال اونایی که یکیو دارن قبل خواب بهشون اس های عاشقانه بده :44: :30: :2::30::79::30: :17::30::4:

286

• gilas

خوب بی شب بخیر که نمیشه خوابید 824

• ماهی

اس ام اس من اگه به دردت بخوره چرا که نه؟ :4: ولی بعید می بینم به دردت بخوره :83:

• soheyla

mojde,

سلام و سپاس :46: .
    من با اینکه هنوز جوونم این مشکل و ندارم :7: . دوران نوجوانی و دانشجوئی هم این مشکل و نداشتم . 219
    حالا که ازدواج کردم نفرین کردن و بدگوئی درمورد موجودی به نام مادر شوهر 580 کل آخر شب و پر میکنه 286 .
    فکر میکنم همسرم هم دچار بیماری کتک مفصل خوردن قبل از خواب شده و نمیدونه بیماری اسم ام اس قبل از خواب چیه :4: .

• حورا

ولی من بدون استرس اس ام اس میدم خیلی میچسبه 824

• ali41

یه مدیر عزیز پیدا نمیشه این پست های تکراریه منو پاک کنه :58:
    مشکل از اینترنته :2:

• ماهی

یه مدیر عزیز پیدا نمیشه این پست های تکراریه منو پاک کنه :58:

:3:

• hadi04

چرا كه نه فقط بگو موضوعش در مورد چي باشه مدتيه اس ام اس ندادم به كسي اساسي دلم ميخواد اس ام اس بدم شايد امشب نذارم بخوابي :4:

• mojde

نقل قول: hadi04
    چرا كه نه فقط بگو موضوعش در مورد چي باشه مدتيه اس ام اس ندادم به كسي اساسي دلم ميخواد اس ام اس بدم شايد امشب نذارم بخوابي :4:

اگه موضوعشم خودم بگم كه بي مزه ميشه :4:

• hadi04

اگه موضوعشم خودم بگم كه بي مزه ميشه :4:

آها راست ميگيا خوب در موضوعات مختلف ميفرستم تا دائم سورپرايز بشي :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: