ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
با بی شعوری بیشتر آشنا شویم
ali41
از اینجا به بعد مربوط به مقدمه و متن کتابه و جسارتی از سوی من تلقی نشه ضمن اینکه بد نیست بپذیریم از دیدن چیزهای عجیب درس بگیریم و این چیزا رو توهین تلقی نکنیم. من کتابو دانلود کردم ولی هنوز نخوندم
مترجم :
کتابی طنزآمیز از نویسندهای خارجی که به گمانم برای خوانندهی فارسیزبانی که در آغاز دههی ۹۰ ایستاده، بیشتر تکاندهنده است تا خندهدار. ردیف کردن نمونههای فاجعهبار بیشعوری برای کسی که حتی اخبار آنجا را دنبال کرده باشد در حکم زیره به کرمان بردن است. چه رسد به تجربه ی زندگی.
خاویر کرمنت (که علیالظاهر واقعا هم پزشک است) در این کتاب طنزآمیز مدعی میشود که بیشعوری (Assholism) یک بیماری و اعتیاد است و نه نوعی بداخلاقی یا سوءرفتار. بعد در قالب یک پزشک که شناخت و درمان بیشعورها را کار خود قرار داده با نظیرهنویسی کتابهای عامهپسند روانشناسی به معرفی بیشعوری از زوایای مختلف میپردازد.
راهنمای عملی شناخت و درمانِ خطرناک ترین بیماری تاریخ بشریت
حتما خیلی وقت ها با ادم هایی سر و کار داشته ایم که از رفتار های عجیب و غریب و نفرت انگیزشان به ستوه امده ایم . گاهی می خواهیم جیغ بزنیم و بدویم به سوی اولین درب خروجی و از شرشان راحت شویم . گاهی هم دیگران از رفتارهای عجیب خود ما به داد و فریاد می افتند .
بی شعوری چیست ؟ بی شعور ها چه کسانی هستند ؟ در مواجحه با یک بی شعور باید چکار کرد ؟ دکتر خاویر کرمنت در کتاب بی شعوری نظر و دیدگاهتان به جهان را تغییر خواهد داد. باور نکردنی ست که بسیاری از اطرافیان مان به درد بی شعوری گرفتارند . دردی که البته به گفته دکتر کرمنت خوشبختانه درمان پذیر است . با خواندن کتاب بی شعوری قدری به شعور خودتان هم شک خواهید کرد و البته این آغاز داستان است .
کتاب بی شعوری با ترجمه محمود فرجامی این طور اغاز می شود .
" دو شگفتی بزرگ جهان اهرام مصر و مجسمه ابوالهول نیستند این است که
یک : چرا بی شعور ها به خود اجازه می دهند انقدر نفرت انگیز رفتار کنند ؟
دوم " چرا از یاد اوری این نکته اینقدر می رنجند؟ "
کتاب بی شعوری با رگه هایی از طنز ما را به دنیای بی شعور ها و بی شعوری می برد و با بیان چند پروند ه از موارد بی شعوری و درمان آن خواننده را در نهایت به سوی درک بی شعوری و راه های زندگی با یک بی شعور و درمان سوق می دهد .
دانلود کتاب بیشعوری
من هیچ نظری فعلا ندارم ولی احساس میکنم حرفهایی برای زدن داره ....... خوندنش بد نیست
hadi04
mojde
gilas
نمایش یا پنهان متن
لینک رو میگم که قیلترهدلشاد
ali41
چی بگم یعنی شما از قوای متفقین بهره مند نیستید
به قوای متفقیین بپیوندید
مهم نیست بهتره زیاد باهاشون مواجه نشیم و یا زیاد جدی نگیریمشون ................. دوباره جمله شریعتی یادم افتاد " مهم نیست که خیلی ها خودشونو دور میزنن ما تو دنیایی زندگی میکنیم که در هر روز دوبار خودشو دور میزنه"
الهام
نخبه
ali41
خانوما لطفا خودتونو نگه دارین و به امورات خود بپردازین
نخبه
تا شما یه فکری براشون بکنید ما فرستادیمشون سینه قبرستون
ali41
من نیتم مصالحه بود و گفتگوی سازنده
خشونت تا این اندازه واسه یه مامان آینده کمی عجیبه
نخبه
خشونت
ali41
الانم چماق هست
نخبه
نه نگران نباشید مواظبت خودیها هستم کاریشون ندارم
ali41
معلــــــــــــــــــــــــــــــــــومه
نمایش یا پنهان متن
شب بخیر و ممنونshaparak64
پست ها باحاله
متاسفانه منم بیشعور دور و برم زیاده
البته!!! یادمون نره هرکدوممون تعریف مجزایی از بیشعوری داریم
باید دید تو این کتاب بیشعور به چه کسی گفته میشه
شاید ماها هم از دید اطرافیان جزء همین بیشعورهای منفور باشیم
بیشعوووووووووووووووووووووووور
نمایش یا پنهان متن
کلمه ی باحال و بامسماییهmojde
جريان چيه علي؟توضيحات مبسوط پيليز
اينو قبول دارم عزيزم كاملا درست ميگي شايد من هم از ديد ....................
gilas
برات توی سایت آپلودش کردم و لینکشو گذاشتم
الان دیگه کسی با لینک بیشعور طرف نیست راحت میتونه دانلود کنه
soheyla
سلام و سپاس
بی شعوری شاید یه بیماری باشه ولی مثل سرماخوردگی و غیره نیست که بعضیا بهشون دچار بشن و بعضیا به هیچ عنوان دچارشون نشن . هیچ کس با شعور و بی شعور مطلق نیست
همه ی آدمها ممکنه گاهی نخوان به مسائل منطقی نگاه کنن و به نحوی دوست نداشته باشن تو یه سری مسائل خاص از شعورشون استفاده کنن .
خود من با اینکه دختر آرومی هستم ، منطقی فکر میکنم و سعی میکنم رفتارم طبق عرف جامعه باشه خیلی وقتا بی شعور میشم
ولی با ور بفرمائید همیشه بی شعور نیستم . گاهی که خیلی عصبانی هستم و لجم گرفته اینطوری میشم .
ali41
خدا نکنه دور از جون شما
دیشب شیرین خانوم لطف کردند و گفتند که ترتیب همه بیشعورها رو میدن
الان دیگه کسی با لینک بیشعور طرف نیست راحت میتونه دانلود کنه
لطف شما مزید حضرت والا
دور از جون شماها
اگه به کتاب مراجعه کنید که من یه مرور بهش انداختم به این نتیجه خواهیم رسید که مخاطب کتاب واقعا منظورش افرادیست که بیماریه تلخ کامی، مزاحمت،مردم آزاری،سودجویی ، خود بزرگ بینی و ..... رو بشکل افراطی دارن و با صد من عسلم نمیشه حتی لیسشون زد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→