₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » با بی شعوری بیشتر آشنا شویم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » با بی شعوری بیشتر آشنا شویم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

با بی شعوری بیشتر آشنا شویم

899 بازدید، 28 پست، نویسنده: ali41

• ali41

داشتم تو اینترنت میگشتم به کتابی برخورد کردم که عجیب بود ولی به نظرم حاوی نکات قابل تاملی بود
    از اینجا به بعد مربوط به مقدمه و متن کتابه و جسارتی از سوی من تلقی نشه ضمن اینکه بد نیست بپذیریم از دیدن چیزهای عجیب درس بگیریم و این چیزا رو توهین تلقی نکنیم. من کتابو دانلود کردم ولی هنوز نخوندم
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مترجم :

کتابی طنزآمیز از نویسنده‌ای خارجی که به گمانم برای خواننده‌ی فارسی‌زبانی که در آغاز دهه‌ی ۹۰ ایستاده، بیشتر تکان‌دهنده است تا خنده‌دار. ردیف کردن نمونه‌های فاجعه‌بار بیشعوری برای کسی که حتی اخبار آنجا را دنبال کرده باشد در حکم زیره به کرمان بردن است. چه رسد به تجربه ی زندگی.

خاویر کرمنت (که علی‌الظاهر واقعا هم پزشک است) در این کتاب طنزآمیز مدعی می‌شود که بیشعوری (Assholism) یک بیماری و اعتیاد است و نه نوعی بداخلاقی یا سوءرفتار. بعد در قالب یک پزشک که شناخت و درمان بیشعورها را کار خود قرار داده با نظیره‌نویسی کتاب‌های عامه‌پسند روانشناسی به معرفی بیشعوری از زوایای مختلف می‌پردازد.

راهنمای عملی شناخت و درمانِ خطرناک ترین بیماری تاریخ بشریت

حتما خیلی وقت ها با ادم هایی سر و کار داشته ایم که از رفتار های عجیب و غریب و نفرت انگیزشان به ستوه امده ایم . گاهی می خواهیم جیغ بزنیم و بدویم به سوی اولین درب خروجی و از شرشان راحت شویم . گاهی هم دیگران از رفتارهای عجیب خود ما به داد و فریاد می افتند .

بی شعوری چیست ؟ بی شعور ها چه کسانی هستند ؟ در مواجحه با یک بی شعور باید چکار کرد ؟ دکتر خاویر کرمنت در کتاب بی شعوری نظر و دیدگاهتان به جهان را تغییر خواهد داد. باور نکردنی ست که بسیاری از اطرافیان مان به درد بی شعوری گرفتارند . دردی که البته به گفته دکتر کرمنت خوشبختانه درمان پذیر است . با خواندن کتاب بی شعوری قدری به شعور خودتان هم شک خواهید کرد و البته این آغاز داستان است .

کتاب بی شعوری با ترجمه محمود فرجامی این طور اغاز می شود .

" دو شگفتی بزرگ جهان اهرام مصر و مجسمه ابوالهول نیستند این است که
    یک : چرا بی شعور ها به خود اجازه می دهند انقدر نفرت انگیز رفتار کنند ؟
    دوم " چرا از یاد اوری این نکته اینقدر می رنجند؟ "
    کتاب بی شعوری با رگه هایی از طنز ما را به دنیای بی شعور ها و بی شعوری می برد و با بیان چند پروند ه از موارد بی شعوری و درمان آن خواننده را در نهایت به سوی درک بی شعوری و راه های زندگی با یک بی شعور و درمان سوق می دهد .

دانلود کتاب بیشعوری
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من هیچ نظری فعلا ندارم ولی احساس میکنم حرفهایی برای زدن داره ....... خوندنش بد نیست :1:

• hadi04

ظاهرا بي شعورها بدشون اومده لينكش رو هيتلر كردن :23:

• mojde

خدايي يكي از بزرگترين درد هاي جوامع بشري امروز بيشعوريه بعضي وقتا انگار هيچ درماني هم نداره مواجهه با آدم بيشعور خيلي سخته مخصوصا وقتي كه خودشم از اين قضيه لذت ببره و نخواد چيزي رو بفهمه و از دنياي خودش بيرون بياد و منطقت رو با تمام وجود نفي كنه و به سخره بگيره

• gilas

بیشعور :4:
    نمایش یا پنهان متنلینک رو میگم که قیلتره :4:

• ali41

نقل قول: hadi04
    ظاهرا بي شعورها بدشون اومده لينكش رو هيتلر كردن

چی بگم یعنی شما از قوای متفقین بهره مند نیستید :4:

نقل قول: gilas
    لینک رو میگم که ......

به قوای متفقیین بپیوندید :3:

نقل قول: mojde
    خدايي يكي از بزرگترين درد هاي جوامع بشري امروز بيشعوريه بعضي وقتا انگار هيچ درماني هم نداره مواجهه با آدم بيشعور خيلي سخته مخصوصا وقتي كه خودشم از اين قضيه لذت ببره و نخواد چيزي رو بفهمه و از دنياي خودش بيرون بياد و منطقت رو با تمام وجود نفي كنه و به سخره بگيره

مهم نیست بهتره زیاد باهاشون مواجه نشیم و یا زیاد جدی نگیریمشون ................. دوباره جمله شریعتی یادم افتاد " مهم نیست که خیلی ها خودشونو دور میزنن ما تو دنیایی زندگی میکنیم که در هر روز دوبار خودشو دور میزنه" :1:

• الهام

منم با اين بيشعورها خيلي برخورد كردم.نميدونم اين بيشعورا چرا شورشو زياد در ميارن.بيشعوريم حدي داره ولي اينا كه شعور ندارن بفهمن.بيشعور 724

• نخبه

بیشعور جماعت رو فقط خودم بلدم حالشون رو بگیرم :4: تخصص خودمه :75: همچین که دیگه غلط زیادی نکنه :4:

• ali41

نقل قول: الهام
    منم با اين بيشعورها خيلي برخورد كردم.نميدونم اين بيشعورا چرا شورشو زياد در ميارن.بيشعوريم حدي داره ولي اينا كه شعور ندارن بفهمن.بيشعور

نقل قول: نخبه
    بیشعور جماعت رو فقط خودم بلدم حالشون رو بگیرم :4: تخصص خودمه :75: همچین که دیگه غلط زیادی نکنه

خانوما لطفا خودتونو نگه دارین و به امورات خود بپردازین 219 281 داریم یه فکری براشون میکنیم 315 388

• نخبه

نقل قول: ali41
    داریم یه فکری براشون میکنیم

تا شما یه فکری براشون بکنید ما فرستادیمشون سینه قبرستون :23:

• ali41

تا شما یه فکری براشون بکنید ما فرستادیمشون سینه قبرستون

من نیتم مصالحه بود و گفتگوی سازنده 304 315 388
    خشونت تا این اندازه واسه یه مامان آینده کمی عجیبه :13: پس با این وضع مژده الان باید 15 نفرو کشته باشه :4:

• نخبه

خشونت تا این اندازه واسه یه مامان آینده کمی عجیبه :13: پس با این وضع مژده الان باید 15 نفرو کشته باشه

خشونت :23: یاد اون موقع ها افتادم که شکلک اره برقی تو سایت بود و من همش ازش استفاده میکردم :23: تازه الان خیلی ارومم :83:

• ali41

یاد اون موقع ها افتادم که شکلک اره برقی تو سایت بود و من همش ازش استفاده میکردم

الانم چماق هست 315 ولی مواظب باش تو سر خودی نزنی 351

• نخبه

الانم چماق هست 315 ولی مواظب باش تو سر خودی نزنی

نه نگران نباشید مواظبت خودیها هستم کاریشون ندارم :42: :50:

• ali41

نه نگران نباشید مواظبت خودیها هستم کاریشون ندارم :42: :50:

معلــــــــــــــــــــــــــــــــــومه 452ما که رفتیم یا علی 351 351 351 344 1050
    نمایش یا پنهان متنشب بخیر و ممنون 1097

• shaparak64

247
    پست ها باحاله :83:
    متاسفانه منم بیشعور دور و برم زیاده 314
    البته!!! یادمون نره هرکدوممون تعریف مجزایی از بیشعوری داریم
    باید دید تو این کتاب بیشعور به چه کسی گفته میشه :37:
    شاید ماها هم از دید اطرافیان جزء همین بیشعورهای منفور باشیم :4::83:
    بیشعوووووووووووووووووووووووور 256
    نمایش یا پنهان متنکلمه ی باحال و بامسماییه :23:

• mojde

پس با این وضع مژده الان باید 15 نفرو کشته باشه

جريان چيه علي؟توضيحات مبسوط پيليز :4:

نقل قول: shaparak64
    شاید ماها هم از دید اطرافیان جزء همین بیشعورهای منفور باشیم :4::83:

اينو قبول دارم عزيزم كاملا درست ميگي شايد من هم از ديد .................... 286 370

• gilas

به قوای متفقیین بپیوندید

برات توی سایت آپلودش کردم و لینکشو گذاشتم
    الان دیگه کسی با لینک بیشعور طرف نیست راحت میتونه دانلود کنه :4:

• soheyla

ali41,

سلام و سپاس :46: .
    بی شعوری شاید یه بیماری باشه ولی مثل سرماخوردگی و غیره نیست که بعضیا بهشون دچار بشن و بعضیا به هیچ عنوان دچارشون نشن . هیچ کس با شعور و بی شعور مطلق نیست 286.
    همه ی آدمها ممکنه گاهی نخوان به مسائل منطقی نگاه کنن و به نحوی دوست نداشته باشن تو یه سری مسائل خاص از شعورشون استفاده کنن .
    خود من با اینکه دختر آرومی هستم ، منطقی فکر میکنم و سعی میکنم رفتارم طبق عرف جامعه باشه خیلی وقتا بی شعور میشم :7: . گاهی وقتا از روی لجبازی نمیخوام واقعیت و قبول کنم و خودم و به اون راه میزنم 391 .
    ولی با ور بفرمائید همیشه بی شعور نیستم . گاهی که خیلی عصبانی هستم و لجم گرفته اینطوری میشم .
    370

• ali41

نقل قول: shaparak64
    شاید ماها هم از دید اطرافیان جزء همین بیشعورهای منفور باشیم

خدا نکنه دور از جون شما :46: اینجوری نفرمایید :53:

جريان چيه علي؟توضيحات مبسوط پيليز

دیشب شیرین خانوم لطف کردند و گفتند که ترتیب همه بیشعورها رو میدن :94: من گفتم تا این حد خشونت لازم نیست ما مردا خودمون یه فکرایی براشون داریم 388 ولی ایشون تصمیم گرفت همه بیشعورا رو بفرسته سینه قبرستون :94: منم گفتم واسه یه مامی آینده این همه خشونت بده به این ترتیب مژده که دخترش حدودا 15 سالشه باید تا حالا 15 بیشعورو کشته باشه :94: به لطف خدا بیشعور هم کم دورو برش نیست ...... همین :46:

نقل قول: gilas
    برات توی سایت آپلودش کردم و لینکشو گذاشتم
    الان دیگه کسی با لینک بیشعور طرف نیست راحت میتونه دانلود کنه

لطف شما مزید حضرت والا :1:

اينو قبول دارم عزيزم كاملا درست ميگي شايد من هم از ديد ....................

نقل قول: soheyla
    خود من با اینکه دختر آرومی هستم ، منطقی فکر میکنم و سعی میکنم رفتارم طبق عرف جامعه باشه خیلی وقتا بی شعور میشم

دور از جون شماها :46:
    اگه به کتاب مراجعه کنید که من یه مرور بهش انداختم به این نتیجه خواهیم رسید که مخاطب کتاب واقعا منظورش افرادیست که بیماریه تلخ کامی، مزاحمت،مردم آزاری،سودجویی ، خود بزرگ بینی و ..... رو بشکل افراطی دارن و با صد من عسلم نمیشه حتی لیسشون زد :14: اینکه نواقص و ضعفهای اخلاقی یا کمبود اخلاقی در همه ما هست شکی نیست ولی کتاب افرادی رو مد نظر داره که اساسا تو زندگیشون قابل هضم برای اطرافیان خود یا جامعه نیستند ........... مرسی از لطف همه شما عزیزان :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: