بانی برتون دختر ۲۵ ساله آمریکایی طی یک اقدام عجیب در یک مراسم جالب با یک روبات ازدواج کرد.
بانی که به شدت عاشق فیلم جنگ ستارگان است دلیل این اقدام خود را اینگونه بیان کرد: احساس کردم هیچ انسانی نمی تواند جز من (داماد ، ربات جنگ ستارگان) D2-R2 را درک کند ، بنابراین تصمیم گرفتم با وی ازدواج کنم.
دلیل این اقدام خود را اینگونه بیان کرد: احساس کردم هیچ انسانی نمی تواند جز من (داماد ، ربات جنگ ستارگان) D2-R2 را درک کند ، بنابراین تصمیم گرفتم با وی ازدواج کنم.
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخی ناااااااااااااااازی احممممممممممممممممق بیچارررررررررررررررررررره نمایش یا پنهان متنابلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
mz56mz
بانی برتون دختر ۲۵ ساله آمریکایی طی یک اقدام عجیب در یک مراسم جالب با یک روبات ازدواج کرد.
بانی که به شدت عاشق فیلم جنگ ستارگان است دلیل این اقدام خود را اینگونه بیان کرد: احساس کردم هیچ انسانی نمی تواند جز من (داماد ، ربات جنگ ستارگان) D2-R2 را درک کند ، بنابراین تصمیم گرفتم با وی ازدواج کنم.
bijjan
حقم داره چون هیچ پسری با این قیافه و هیکل اینو نمیگیره
اینم عکس دخترشون
Life Dream
بهونه
نخبه
مطمئنی 25 سالشه؟ این که همسن ننه بزرگ منه
چرا لباس عروس نپوشیده اخه این چه تیپیه دوماد خوشش نمیاد دو روزه طلاقش میده
carlos
آخه با ربات كه نميشه
از نظر تفاهم و اينا ميگم يه وقت با هم به تفاهم نرسن چي ؟؟؟؟؟
ژنرال
فعلا داغه...
صفرش که آزاد شد میفهمه چه غلطی کرده
Aramesh
نمایش یا پنهان متن
shaparak64
احممممممممممممممممق
نمایش یا پنهان متن
ابلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهحورا
حیوونکی مستر رباط
نمایش یا پنهان متن
bijjan,
عکس دخترشون خیلی قشنگه
ماهی
بیچاره رباطه..
gilas
mojde
خدايا پناه برتو از دست خلق نادونت
دلشاد
Holtek
آخرین ورود: