₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دردسر مهریه ۵/۵ تن گل یاس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دردسر مهریه ۵/۵ تن گل یاس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دردسر مهریه ۵/۵ تن گل یاس

430 بازدید، 12 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

مردی در دادگاه خانواده گفت: حاضرم به جای مهریه ۵/۵ تن گل یاس همسرم، به او یک خانه مسکونی بدهم چون پیدا کردن این همه گل یاس برایم غیرممکن است.
    زنی با مراجعه به دادگاه خانواده ۲ (ونک) دادخواست مهریه خود را به قاضی حسن عموزادی، رئیس شعبه ۲۶۸ این مجتمع قضایی خانواده ارائه کرد و در حضور قاضی این شعبه با بیان اینکه مهریه‌ام ۵/۵تن گل یاس است، اظهار داشت: تنها مهریه‌ام را خواسته و قصد جدایی ندارم چون زندگی‌ام را دوست دارم. شوهرم باید این میزان مهریه را بپردازد و هیچ چیز دیگری جزء این مهریه را از او نخواسته و قبول نمی‌کنم در واقع شوهرم نباید خود را خسته کند بلکه باید حق مرا بدهد و به این موضوع فکر نکند.
    مرد در دادگاه خانواده حضور داشت و با اشاره به اینکه حدود ۶ سال از زندگی مشترکمان می‌گذرد، گفت: حاضرم به خاطر آینده فرزند ۴ ساله‌ام و حفظ زندگی‌ام مهریه همسرم را بپردازم ولی نمی‌دانم به چه شکل آن را تهیه کنم. حاضرم یک خانه مسکونی به نام همسرم کنم ولی این مهریه که ۵/۵ تن گل یاس است را ندهم چون احساس می‌کنم که این مهریه از خانه مسکونی گران‌تر است.
    مرد با بیان اینکه من و همسرم با یکدیگر هیچ اختلافی نداریم، گفت: وقتی یافتن گل محمدی با چنین ابعادی به میزان ۵/۵ تن سخت است، گل یاس با آن اندازه کوچک بسیار سخت‌تر است بنابراین نمی‌توانم مهریه همسرم را به این شکل بدهم.
    زن با بیان اینکه شوهرم مرا دوست دارد و همان مهریه‌ای که من خواستم را می‌دهد، اظهار داشت: ۵/۵تن گل یاس زیاد هم گران نمی‌شود بنابراین شوهرم می‌تواند آن را پرداخت کند. می‌خواهم مهریه که حقم است را شوهرم به راحتی و بدون وقفه بپردازد و افتخار کند که بعد از گذشت ۶ سال از زندگی مشترکمان آن را پرداخته است و ما مشکلی نداریم.
    مرد در انتها در دادگاه خانواده گفت: حاضرم به جای مهریه ۵/۵ تن گل یاس همسرم به او یک خانه مسکونی بدهم چون پیدا کردن این همه گل یاس برایم غیرممکن است و همسرم باید کوتاه بیاید.
    قاضی این شعبه بعد از شنیدن اظهارات طرفین، مرد را محکوم به پرداخت مهریه زن که ۵/۵ تن گل یاس بود، کرد و تعیین میزان قیمت مهریه را به خاطر اصرار مرد، از کارشناسی خواهان شد.

منبع : فارس

• نخبه

حقشه خب میخاست از اول همچین مهریه ای رو قبول نکنه تا الان هم بلا نسبت به غلط کردن نیفته.. :32:

• ali41

نقل قول: bijjan
    اضی این شعبه بعد از شنیدن اظهارات طرفین، مرد را محکوم به پرداخت مهریه زن که ۵/۵ تن گل یاس بود، کرد و تعیین میزان قیمت مهریه را به خاطر اصرار مرد، از کارشناسی خواهان شد

خیلی وقته مصوب شده این جور مهریه تعیین کردنها مغایر با قانونه و جنبه اجرایی نداره و معمولا عوض آنرا بقول شما با کار کارشناسی تعیین میکنند.

• carlos

همچين زني رو ميدوني بايد چيكار كرد ؟؟؟852

نمایش یا پنهان متنبايد بهش آفرين گفت :4: چون همچين مرد احمق و جو گيري رو بايد همچين بلايي سرش آورد . :83:

• shaparak64

ههههههههههه :23:
    نقل قول: bijjan
    زن با بیان اینکه شوهرم مرا دوست دارد و همان مهریه‌ای که من خواستم را می‌دهد، اظهار داشت: ۵/۵تن گل یاس زیاد هم گران نمی‌شود بنابراین شوهرم می‌تواند آن را پرداخت کند. می‌خواهم مهریه که حقم است را شوهرم به راحتی و بدون وقفه بپردازد و افتخار کند که بعد از گذشت ۶ سال از زندگی مشترکمان آن را پرداخته است و ما مشکلی نداریم.

آره خب :83:ارواح عمه شون که مشکلی ندارن
    اولین مشکلشون روانیه :83:

• mojde

من با مهريه هاي غير متعارف مخالفم فقط سكه :4:

• ژنرال

بوی سکه و مهریه به مشام خانوما خورده اومدن تو تایپیک :56:

ولی در کل خاک بر سر همچین مردی :56:

تو سر زنه هم خاک :56:

جفتشون تو سرشون خاک :56:

:56: :56: :56: :56: :56: :56: :56: :56:

• gilas

خوب بره پیدا کنه مهریه رو بده دیگه :4: