₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » شعــــــــــر زمستان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » شعــــــــــر زمستان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

شعــــــــــر زمستان

562 بازدید، 29 پست، نویسنده: ali41

• ali41

نقل قول: Aramesh
    ممنون علی جان مثل همیشه عالـی بود

خواهش میکنم، لطف دارید :46:

• mojde

نقل قول: ali41
    اور کنید من زمانیکه دانشجو بودم یعنی دوره ناصرالدین شاهو میگم (1367) :68: به یه نفر دیوان حافظ ، مولانا ، عطار و هر کی از عاشقی دم زده بگیر تا انواع خطاطی ها ، نقاشی ها ، متون عشقولانه سنگین که کوهو آب میکنه به همراه یه بشکه اشک چشم :42: تقدیم کردیم ، آخرشم رفت و از دست من گم شد تازه الانم که پیداش کردم مدعیه این کارا واسه اغفال کردنش کافی نبوده :2: به همین خاطر با DrGSM داریم رو پروژه جدید اغفال سازی کار میکنیم :4: ...... احتمالا متوسل به هوش مصنوعی و سیستم های خبره و ریل تایم باید بشیم :4:

چه ادم محكمي بوده :23: منو باهاش آشنا كن :4:
    نقل قول: ماهی

اگه یه دختر جوون باشی که تووی ترم یک دانشگاه یک نفر یه جزوه مخصوص تو تهیه کنه :65: و هر 5 ورق که می گذره یه شعر زیبا بنویسه :65: با یه خط زیبا :65: و اولین شعر توی اون جزوه این شعر باشه....بعد این جزوه بشه سوژه ی دخترا که همشون احساس عشقولانه ای بهشون دست میده 280 ...اغفال نمیشی؟ :8:
    خیلی شعر زیباییه.. :8:

منم بودم مي اغفاليدم :9:

براي دكتر و علي آرزوي موفقيت در پروژه مشتركشونو دارم

• Holtek

به همین خاطر با DrGSM داریم رو پروژه جدید اغفال سازی کار میکنیم :4: ...... احتمالا متوسل به هوش مصنوعی و سیستم های خبره و ریل تایم باید بشیم :4:

پردازش تصوير هم كار كنيم ، باشه ؟ :1:
    نقل قول: ماهی
    باید بگم که انتخاب درستی کردی ..حتما موفق میشی :23:

:37:
    نمایش یا پنهان متن :10:

اولین پروژه مشترکه امیدورام بتونیم تو پروژه های بعدی یا فاز 2 پروژه اغفال سازی هم با ایشون باشم :105:

نقل قول: mojde
    براي دكتر و علي آرزوي موفقيت در پروژه مشتركشونو دارم

براي روشن شدن اذهان عمومي بايد عرض كنم كه فقط طرحش مشتركه وگرنه پروژهامون جداست 245

• ali41

نقل قول: Dr.GSM
    پردازش تصوير هم كار كنيم ، باشه ؟ :1:

اینو یادم رفته بود شما لطفا قید بفرمایید :105:

نقل قول: Dr.GSM
    براي روشن شدن اذهان عمومي بايد عرض كنم كه فقط طرحش مشتركه وگرنه پروژهامون جداست 245

درسته :72: ولی دکتر من شدیدا دارم کار میکنم نتایج رو بزودی در اعلان عمومی یا جراید خواهیم دید :4:

• KuRoSh

عالی بود علی :39:

قبلان یادم یکی از بهترین دوستام تاپیکش رو زد و رفت :2:
    منو اول یاد ان انداختی ولی دستت میسی عزیز دل :11:

• ali41

نقل قول: کوروش فسقلی
    عالی بود علی

قربونت برم :46:

• ژنرال

واقعاً بهترین شعرای معاصره . . .
    وگر دست محبت سوی کسی یازی
    به اکراه آورد دست از بغل بیرون
    که سرما سخت سوزان است

این قسمتش رو استاد شجریان معرکه خونده...

یعنی کلاً این شعرو عالی خونده اما این قسمتش رو خیلی دوست دارم .

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: