ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
شرکت هواپیمایی و استخدام مهمانداران دو جنسی!! +عکس
maryamlondon1
ک شرکت هواپیمائی در تایلند از مهمانداران دو جنسی در پروازهایش استفاده میکند.این شرکت اعلام کرده است که هدف از به کارگرفتن مردان تغییر جنسیت داده، دادن شانس برابر به آنها در بازار کار است. این شرکت تاکنون ۲۶ مهماندار دوجنسی را استخدام کرده است.
ali41
سلام مریم خانوم ضمن تشکر
نمایش یا پنهان متن
چین یعنی چی هستن نه کشور چیننخبه
Holtek
aac198000
حالا مرد میخوام لاس بزنه
gilas
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
mojde
sib
Life Dream
Aramesh
آخی...
ممنون مریم جان
الهام
maryamlondon1
اها فهمیدم
چرا اینا همشون مردن زن شدن اصلا نگاه به دستاشون بیندازید ببین چفدر خشنه وکشیده مثل دستهای زن نیست ظریف باشه
بیا این هم لینکش اگر ایران فلتر نباشه
خیلی جالبه
نه بابا تنها میمونه چرا اونا هم مثل ادمهای معمولی زندگیشون میکنن .ایران نیست که .. انجا حقوق انسان دارن
قربونت برم
لینکش بالا گذشتم برو ببین
shaparak64
از شوخی گذشته ، کار خوبی کردن
البته اگه به نوعی باعث اذیت و آزارشون نشن مردم ، گناه دارن خب
gilas
حالا مرد میخوام لاس بزنه
مریم گلم نقل قول از اشتباه زدی من دندونامو نشون داده بودم
آخه مسواک جدید خریدم
Life Dream
نه منظورم ازدواج بود! اينا براي ازدواج مشكل دارن، مگه اينكه هزينه جراحي رو داشته باشن كه بازه هم طرف اگه بفهمه بازم مشكل دارن و ازدواج موفقي نميتونن داشته باشن!
maryamlondon1
gilas,
مازی جون اینها به دو قسمت تقسیم میشن 1- بعضی ها واقعا مشکل جسمی دارن .2-ولی بعضی ها به قول ما عربا شذوذ جنسی دارن فارسیش خودت ترجمه اش پیدا کن
ماهی
ولی اگه یه نگاهی به این پستا بندازی مریم جان فکر کنم تو هم به این نتیجه میرسی که هدفای دیگه ای هم بوده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→