تست عجیب! انجامش بده حتما این مطلب را تا آخر بخوانید و تو 30 ثانیه که تست رو انجام میدی به اتفاقی که می افته کمی فکر کنید لطفا به سوالات زیر به سرعت پاسخ دهید: نتیجه چیست؟ لطفا جوابو نبینید اگر واقعا میخوای درست کار کنه اولا که جوابها رو خیلی سریع بدین و گزینه آخر هم خیلی سریع انتخاب کن
2+2
4+4
8+8
16+16
خیلی سریع عددی بین 12 تا 5 انتخاب کنید. انتخاب کردید؟
این آزمایش توسط یکی از محققان برجسته در زمینه مطالعات ذهنی در امریکا، پرفسور "مک کین" انجام شد در این آزمایش با طرح 4 سوال اول ذهن شما شرطی شده و در هنگام انتخاب عددی بین 12 تا 5 ابتدا ذهن این دو عدد راجمع می کند یعنی 17 ولی 17 بین دو عدد 12 تا 5 نیست. ذهن اتوماتیک به عدد 7 می رسد که از 5 هم بزرگتر است. این آزمایش انقلاب بزرگی در آزمایشات رفتاری ذهن نسبت به آموخته های ما از دوران کودکی و اجتماع و آنچیزی که شبانه روز از طریق رسانه ها به ما میرسد ایجاد کرده است. طبق نتیجه تحقیقات مردم وقتی ذهنشان شرطی شد از انتخاب یا تفکر در جهت دیگر می ترسند و در دراز مدت استقلال فکری هر کس مسائل پیرامونش می شود نه تفکرات واقعی خودش. به گفته دانشمندان: بیشتر فکر کنید و از بیان نتایجی که بدان می رسید نترسید
راستش عددد انتخابيه من هم 7 بود اما اون دو تا رو با هم جمع نكردم . نميدونم چرا 7 رو انتخاب كردم
نقل قول: ژنرال
خود به خود 7 رو انتخاب کردم
نقل قول: الهام
اعداد رو جمع نكردم اما عدد انتخابيم 7 بود.چطوري روي اقاي دانشمندو كم كنم؟
مرسی از وقتی که گذاشتید منم ناخودآگاه به 7 رسیدم. فکر میکنم این محاسبه بصورت ناخودآگاه انجام شده و کسانی که دیر جواب میدن احتمال اینکه 7 در نیاد بیشتره
نقل قول: gilas
منم جمع نکردم اومدم بگم 5 یهو شد هفت
و اما شمـــــــــا شدیدا مشکوک میزنی نمایش یا پنهان متنببینم تو مدرسه اهله تقلب مقلب نبودی
من تند تند اعداد جمع کردم اخه من تو ریاضی فوق پروفسوری دارم میدونم فوق پروفسوری نیست برا خنده بود بعد عدد 7 در امد علی اقا یعنی چه یعنی من خیلی با هوشم
ali41
انجامش بده حتما
این مطلب را تا آخر بخوانید و تو 30 ثانیه که تست رو انجام میدی به اتفاقی که می افته کمی فکر کنید لطفا به سوالات زیر به سرعت پاسخ دهید: نتیجه چیست؟
لطفا جوابو نبینید
اگر واقعا میخوای درست کار کنه اولا که جوابها رو خیلی سریع بدین و گزینه آخر هم خیلی سریع انتخاب کن
2+2
4+4
8+8
16+16
حالا برید پایین
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جواب این زیره :
نمایش یا پنهان متن
عدد انتخابی شما 7 بود؟نمایش یا پنهان متن
باید 95% عدد 7 باشهاین آزمایش توسط یکی از محققان برجسته در زمینه مطالعات ذهنی در امریکا، پرفسور "مک کین" انجام شد در این آزمایش با طرح 4 سوال اول ذهن شما شرطی شده و در هنگام انتخاب عددی بین 12 تا 5 ابتدا ذهن این دو عدد راجمع می کند یعنی 17 ولی 17 بین دو عدد 12 تا 5 نیست. ذهن اتوماتیک به عدد 7 می رسد که از 5 هم بزرگتر است. این آزمایش انقلاب بزرگی در آزمایشات رفتاری ذهن نسبت به آموخته های ما از دوران کودکی و اجتماع و آنچیزی که شبانه روز از طریق رسانه ها به ما میرسد ایجاد کرده است. طبق نتیجه تحقیقات مردم وقتی ذهنشان شرطی شد از انتخاب یا تفکر در جهت دیگر می ترسند و در دراز مدت استقلال فکری هر کس مسائل پیرامونش می شود نه تفکرات واقعی خودش. به گفته دانشمندان: بیشتر فکر کنید و از بیان نتایجی که بدان می رسید نترسید
دلشاد
carlos
فكر كنم كودك درونم كمكم كرد
بهونه
الهام
shaparak64
چرا من 6 انتخاب کردم؟
آخه چــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا؟
carlos
آخه چــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا؟
نميدونم
ژنرال
اما هیچ جمع و تفریقی تو ذهنم نکردم.
خود به خود 7 رو انتخاب کردم.
shaparak64
منم از همین ناراحتم
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
دیگه چی میخوای؟؟ هی سرک میکشی؟gilas
ali41
مرسی از وقتی که گذاشتید
منم ناخودآگاه به 7 رسیدم. فکر میکنم این محاسبه بصورت ناخودآگاه انجام شده و کسانی که دیر جواب میدن احتمال اینکه 7 در نیاد بیشتره
و اما شمـــــــــا
نمایش یا پنهان متن
ببینم تو مدرسه اهله تقلب مقلب نبودیدختر گلم تو هر عددی در بیاری از نظر ما 7 محسوب خواهد گردید
نمایش یا پنهان متن
ali41
خندت واسه چیه خوب معلومه چون نیم ساعت طولش دادی
Life Dream
ali41
تاپیکو مذهبیش کنی میپوکه ها
maryamlondon1
shaparak64
باز که دعوام کردی
نمایش یا پنهان متن
میگما داداشی
این محقق که مسلمان نبوده
تازه شم
ali41
سلام مریم خانوم
میگما کمی تایمت بهم ریخته
shaparak64
نخیرم
خودم دیدم
gilas
شما هم فهمیدی
اوووه تا دلت بخواد
اما بیشتر میرسوندم شاهد هم دارم
همه رو هم خودم جواب میدادم اما خوشم میومد بازم تقلب کنم ببینم یه واو جا ننداخته باشم
ژنرال
احتمالا تو هم مثل کارلوس کودک درونت کمکت کرده . .
البته کودک درون که چه عرض کنم.. پیرزن درونت
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→