₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » پروتزهای غیراستاندارد سینه و خطر سرطان.. قابل توجه خانمها
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » پروتزهای غیراستاندارد سینه و خطر سرطان.. قابل توجه خانمها

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

پروتزهای غیراستاندارد سینه و خطر سرطان.. قابل توجه خانمها

1009 بازدید، 19 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

تصویر در دسترس نیست

هزاران زن در فرانسه به دلیل کاشت سیلیکون‌های غیراستاندارد در عمل زیبایی سینه، در معرض سرطان قرار دارند. وزارت بهداشت فرانسه توصیه کرده که این سیلیکون‌ها به‌منظور پیشگیری و احتیاط از بدن افراد عمل کرده خارج شوند.

۳۰ هزار زن فرانسوی از نوعی بافت سیلیکونی برای کاشت و برجسته کردن سینه خود استفاده کرده‌اند که احتمال سرطان‌زایی آن بالاست. این سیلیکون‌ها توسط شرکت "پی‌آی‌پی" تولید شده‌اند که اینک ورشکسته تلقی می‌شود و کارش به دادگاه کشیده شده است. مرکز این شرکت در شهر مارسی و نام کامل آن "پیپ ایمپلیمنت پروتز" است.

وزارت بهداشت فرانسه از زنانی که از این نوع سبلیکون در جراحی زیبایی استفاده کرده‌اند، خواسته که از روی احتیاط، اقدام به عمل دوباره و برداشتن این ماده از بدن خود کنند.

هم‌چنین والری پیکریز، سخنگوی دولت فرانسه از تمام زنانی که از این بافت سیلیکونی استفاده کرده‌اند، خواسته که فورا به پزشک خود مراجعه کنند. تاکنون ۲۰۰۰ شکایت از سوی زنانی که از این محصول استفاده کرده‌اند، به دست پلیس فرانسه رسیده است.

تصویر در دسترس نیست

دستکم ۱۹ مورد پارگی سیلیکون کاشته شده در آلمان گزارش شده است

خبر خطرناک بودن سیلیکون‌های تولیدی شرکت پی‌آی‌پی پس از آن بالا گرفت که مشخص شد میزان ابتلاء به سرطان نزد زنانی که از این محصول استفاده کرده‌اند، بالاتر از حد معمول است. گروه‌های مدافع حقوق بیماران گفته‌اند که دستکم ۸ مورد سرطان سینه و مرگ یک بیمار با سیلیکون‌های تولید "پی‌آی‌پی" مرتبط است.

اما خطر سرطان سینه، تنها مشتریان فرانسوی این شرکت را تهدید نمی‌کند. زنان آلمانی نیز از گزند سیلیکون نامرغوب شرکت فرانسوی در امان نمانده‌اند. طبق اعلام اداره سراسری محصولات دارویی و پزشکی آلمان، کیسه‌های کاشته شده ژل در سینه زنان آلمانی مشتری این شرکت، دستکم در ۱۹ مورد پاره شده‌اند. هفته‌نامه " فوکوس" هم نوشته که حدود ۷۵۰۰ زن آلمانی در عمل جراحی سینه خود از سیلیکون‌های شرکت پی‌آی‌پی استفاده کرده‌اند.

اداره سراسری محصولات دارویی و پزشکی آلمان نیز به زنان این کشور که جراحی سینه کرده‌اند، توصیه کرده که برای ویزیت‌های پیشگیرانه و احتیاطی به پزشک خود مراجعه کنند.

به نقل از رسانه‌ها ۸۷ درصد محصولات این شرکت صادر می‌‌شده و بیشترین میزان صادرات این پروتزها به ونزوئلا، برزیل، کلمبیا و آرژانتین بوده است.

تصویر در دسترس نیست

ایران نیز در شمار مشتریان شرکت پی‌آی‌پی بوده است 314

خبرگزاری ایرنا گزارش داده که در بین مشتریان شرکت پی‌آی‌پی، علاوه بر کشورهای یاد شده و اروپای شرقی، نام ایران، ترکیه، اسراییل، سوریه و امارات متحده عربی هم به چشم می‌خورد.

یکی از دلایل مصرف بالای بافت‌های سیلیکونی پیوندی پی‌آی‌پی، ارزان‌تر بودن آنها به نسبت محصولات مشابه بوده است. برآورد می‌شود که حدود ۳۰۰ هزار زن در سراسر جهان از سیلیکون‌های شرکت یاد شده برای جراحی پستان خود استفاده کرده باشند.

طبق شواهد موجود، سیلیکون‌های استفاده شده این شرکت، پس از جراحی پاره شده یا نشت کرده‌اند. گروهی دیگر از زنان عمل شده نیز گفته‌اند که از ورم سینه‌های خود رنج می‌برند.

استفاده از سیلیکون‌های تولید "پی‌آی‌پی" در جراجی‌های زیبایی پس از پیدا شدن میزان غیرمعمولی از سیلیکون‌صنعتی در آن ممنوع اعلام شد. به گزارش روزنامه "لوموند"، پس از مشخص شدن خطرات و اشکالات بافت سیلیکونی شرکت پی‌آی‌پی، ۵۲۳ مورد عمل خارج کردن این بافت‌ها از بدن زنان انجام شده است.

دولت فرانسه می‌گوید که هزینه جراحی زنانی را که از سیلیکون غیراستاندارد شرکت "پی‌آی‌پی" استفاده کرده‌اند، خواهد پرداخت. به این ترتیب، هزاران زن ناچارند عمل دیگری را برای خارج کردن این بافت از بدن خود تحمل کنند. اما هنوز معلوم نیست که آیا دولت فرانسه، هزینه کاشت دوباره سینه مصنوعی را به این گروه از زنان پرداخت می‌کند یا نه.

• shaparak64

خدارو شکر تو این یکی مشکلی یافت نشده هنوز :4: هیچوقت سراغ این پروتز نمیرم :4:
    به خاطر یه عمل زیبایی احمقانه ، زندگیشونو به باد میدن 314

• Kishe Mehr

هرچیزی طبیعیش خوشمزه ...... نه یعنی بهتره :4:
    من اگه خدایی ناکرده زن بودم این کار رو نمیکردم :24:

• بهونه

عجب خانومایی هستنا میخوان همه جاشونو مصنوعی کنن:4:

• Holtek

هر چي امكاناته ماله اين خانوماست :37:
    چند وقت پيش ماهي گلي به فيلم گذاشته بود ، چرا از اون استفاده نمي كنن ؟ :37:

• aac198000

maryamlondon1,
    مرسی مریم بانو برای این تاپیکت شاید باعث بشه بعضی از دوستان به خاطر زیبایی اندکی سلامتیشون را ازدست ندهند
    چند ماه پیش خانمی از دوستانم به خاطر کوچک کردن شکم عمل زیبایی انجام داد و آنبولی کرد و فوت شد
    به خاطر هیچ جانش را ازدست داد :2:

• دلشاد

واقعا هر چی امکانات واسه خانومهاست :4:

• maryamlondon1

نقل قول: shaparak64
    به خاطر یه عمل زیبایی احمقانه ، زندگیشونو به باد میدن

دقیقا همنطوره :2:
    نقل قول: Kishe Mehr
    من اگه خدایی ناکرده زن بودم این کار رو نمیکردم

اگه خانم بودی از کجا معلوم بود بهش احتیاج داشتی شاید ...:4:
    نقل قول: بهونه
    عجب خانومایی هستنا میخوان همه جاشونو مصنوعی کنن

مصنوعی نه خوشکل کنن :4:
    نقل قول: Dr.GSM
    چند وقت پيش ماهي گلي به فيلم گذاشته بود ، چرا از اون استفاده نمي كنن ؟

فیلم ندیدم :66:
    نقل قول: aac198000
    مرسی مریم بانو برای این تاپیکت شاید باعث بشه بعضی از دوستان به خاطر زیبایی اندکی سلامتیشون را ازدست ندهند
    چند ماه پیش خانمی از دوستانم به خاطر کوچک کردن شکم عمل زیبایی انجام داد و آنبولی کرد و فوت شد
    به خاطر هیچ جانش را ازدست داد

چند وقت پیش یک از دوستان رفته بود سوریه در عرض دوهفته سه عمل زیبای با هم انجام داد .اینقدر هم لاغر بود من تعجب کردم چطوری از این همه عمل جان سالم به در برد من ضمن عملهای که انجام داده عمل دماغ بود :2:
    gilas,
    :11:
    نقل قول: دلشاد
    واقعا هر چی امکانات واسه خانومهاست

خوب شما اقایون اینقدر خوشکل وبی عیب ونقص هستیین دیگه احتیاج به عمل ندارید :4: قربون پسرای خودم برم من :8:

• maryamlondon1

شرمنده چندین بار پست بالا امد :9:

• sib

واییییییییی چه چندشه :88:

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    چند وقت پيش ماهي گلي به فيلم گذاشته بود ، چرا از اون استفاده نمي كنن ؟ :37:

خب بعضیا اصلا ندارن که بخوان از اون استفاده کنن... :9: اون برا اونایی که دارن ولی حالتش جالب نیست :9:
    آدم عقلش باید کم باشه این بلاها رو سر خودش بیاره..من نم یدونم حالا همه ی آقایون براد پیتن؟ :22: یا مثلا جانی دب :4: که خانوما احساس ضعف م یکنن این بلا ها رو سر خودشون می یارن؟

• ali41

اومدم فقط به تاپیک زنونه یه سر بزنم ببینم چه خبره 314 351
    نمایش یا پنهان متن آقایون دیگه نظری ندارن؟!! :41: :37:

• Holtek

نقل قول: ماهی
    خب بعضیا اصلا ندارن که بخوان از اون استفاده کنن... :9:

آها ، همون مدل محو :9:
    اون برا اونایی که دارن ولی حالتش جالب نیست :9:

اها يعني براي تقريبا همه :10:

• Aramesh

عالــــی بود مریم جان :110:

• maryamlondon1

نقل قول: sib
    واییییییییی چه چندشه

:10:
    .من نم یدونم حالا همه ی آقایون براد پیتن؟ یا مثلا جانی دب

اره والله راست میگی به نظرم تقصیر اقایون نیست به قول معروف کرم از خود درخته :4:
    نقل قول: ali41
    اومدم فقط به تاپیک زنونه یه سر بزنم ببینم چه خبره

خوب نظرتون چیه :3:
    نقل قول: Aramesh
    عالــــی بود مریم جان

فداتشم الهی :11: :8:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن دو تا خانوم رو میشناسم که عمل کردن واسه یکی بی نهایت مزخرف جوری که نمیدونم جای بخیه بود چی بود همش رو بدنش معلوم بود چندشت میشد نگاه میکردیش خودشم قیافه نداشت.. یکی دیگه از دوستامم عمل کرده واسه اون خوبه موری هم نداره خودشم خوشمله.. نزدیکترین دوستم هم مرض داره که عمل کنه من هی منصرفش میکنم خدا رو شکر تا موقعی که مجرد بود وقت نکرد عمل کنه شوهر هم که کرد شوهرش زیاد بهش رو نمیده از این کارا بکنه .. کافیه یه بار بهش رو بده اون وقته که هر روز یه جاشو باید باند پیچی کنه :56: انصافا به بعضیا نباید زیادی رو داد

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: