ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پروتزهای غیراستاندارد سینه و خطر سرطان.. قابل توجه خانمها
maryamlondon1
هزاران زن در فرانسه به دلیل کاشت سیلیکونهای غیراستاندارد در عمل زیبایی سینه، در معرض سرطان قرار دارند. وزارت بهداشت فرانسه توصیه کرده که این سیلیکونها بهمنظور پیشگیری و احتیاط از بدن افراد عمل کرده خارج شوند.
۳۰ هزار زن فرانسوی از نوعی بافت سیلیکونی برای کاشت و برجسته کردن سینه خود استفاده کردهاند که احتمال سرطانزایی آن بالاست. این سیلیکونها توسط شرکت "پیآیپی" تولید شدهاند که اینک ورشکسته تلقی میشود و کارش به دادگاه کشیده شده است. مرکز این شرکت در شهر مارسی و نام کامل آن "پیپ ایمپلیمنت پروتز" است.
وزارت بهداشت فرانسه از زنانی که از این نوع سبلیکون در جراحی زیبایی استفاده کردهاند، خواسته که از روی احتیاط، اقدام به عمل دوباره و برداشتن این ماده از بدن خود کنند.
همچنین والری پیکریز، سخنگوی دولت فرانسه از تمام زنانی که از این بافت سیلیکونی استفاده کردهاند، خواسته که فورا به پزشک خود مراجعه کنند. تاکنون ۲۰۰۰ شکایت از سوی زنانی که از این محصول استفاده کردهاند، به دست پلیس فرانسه رسیده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
خبر خطرناک بودن سیلیکونهای تولیدی شرکت پیآیپی پس از آن بالا گرفت که مشخص شد میزان ابتلاء به سرطان نزد زنانی که از این محصول استفاده کردهاند، بالاتر از حد معمول است. گروههای مدافع حقوق بیماران گفتهاند که دستکم ۸ مورد سرطان سینه و مرگ یک بیمار با سیلیکونهای تولید "پیآیپی" مرتبط است.
اما خطر سرطان سینه، تنها مشتریان فرانسوی این شرکت را تهدید نمیکند. زنان آلمانی نیز از گزند سیلیکون نامرغوب شرکت فرانسوی در امان نماندهاند. طبق اعلام اداره سراسری محصولات دارویی و پزشکی آلمان، کیسههای کاشته شده ژل در سینه زنان آلمانی مشتری این شرکت، دستکم در ۱۹ مورد پاره شدهاند. هفتهنامه " فوکوس" هم نوشته که حدود ۷۵۰۰ زن آلمانی در عمل جراحی سینه خود از سیلیکونهای شرکت پیآیپی استفاده کردهاند.
اداره سراسری محصولات دارویی و پزشکی آلمان نیز به زنان این کشور که جراحی سینه کردهاند، توصیه کرده که برای ویزیتهای پیشگیرانه و احتیاطی به پزشک خود مراجعه کنند.
به نقل از رسانهها ۸۷ درصد محصولات این شرکت صادر میشده و بیشترین میزان صادرات این پروتزها به ونزوئلا، برزیل، کلمبیا و آرژانتین بوده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
خبرگزاری ایرنا گزارش داده که در بین مشتریان شرکت پیآیپی، علاوه بر کشورهای یاد شده و اروپای شرقی، نام ایران، ترکیه، اسراییل، سوریه و امارات متحده عربی هم به چشم میخورد.
یکی از دلایل مصرف بالای بافتهای سیلیکونی پیوندی پیآیپی، ارزانتر بودن آنها به نسبت محصولات مشابه بوده است. برآورد میشود که حدود ۳۰۰ هزار زن در سراسر جهان از سیلیکونهای شرکت یاد شده برای جراحی پستان خود استفاده کرده باشند.
طبق شواهد موجود، سیلیکونهای استفاده شده این شرکت، پس از جراحی پاره شده یا نشت کردهاند. گروهی دیگر از زنان عمل شده نیز گفتهاند که از ورم سینههای خود رنج میبرند.
استفاده از سیلیکونهای تولید "پیآیپی" در جراجیهای زیبایی پس از پیدا شدن میزان غیرمعمولی از سیلیکونصنعتی در آن ممنوع اعلام شد. به گزارش روزنامه "لوموند"، پس از مشخص شدن خطرات و اشکالات بافت سیلیکونی شرکت پیآیپی، ۵۲۳ مورد عمل خارج کردن این بافتها از بدن زنان انجام شده است.
دولت فرانسه میگوید که هزینه جراحی زنانی را که از سیلیکون غیراستاندارد شرکت "پیآیپی" استفاده کردهاند، خواهد پرداخت. به این ترتیب، هزاران زن ناچارند عمل دیگری را برای خارج کردن این بافت از بدن خود تحمل کنند. اما هنوز معلوم نیست که آیا دولت فرانسه، هزینه کاشت دوباره سینه مصنوعی را به این گروه از زنان پرداخت میکند یا نه.
shaparak64
به خاطر یه عمل زیبایی احمقانه ، زندگیشونو به باد میدن
Kishe Mehr
من اگه خدایی ناکرده زن بودم این کار رو نمیکردم
بهونه
Holtek
چند وقت پيش ماهي گلي به فيلم گذاشته بود ، چرا از اون استفاده نمي كنن ؟
aac198000
مرسی مریم بانو برای این تاپیکت شاید باعث بشه بعضی از دوستان به خاطر زیبایی اندکی سلامتیشون را ازدست ندهند
چند ماه پیش خانمی از دوستانم به خاطر کوچک کردن شکم عمل زیبایی انجام داد و آنبولی کرد و فوت شد
به خاطر هیچ جانش را ازدست داد
gilas
دلشاد
maryamlondon1
دقیقا همنطوره
اگه خانم بودی از کجا معلوم بود بهش احتیاج داشتی شاید ...
مصنوعی نه خوشکل کنن
فیلم ندیدم
چند ماه پیش خانمی از دوستانم به خاطر کوچک کردن شکم عمل زیبایی انجام داد و آنبولی کرد و فوت شد
به خاطر هیچ جانش را ازدست داد
چند وقت پیش یک از دوستان رفته بود سوریه در عرض دوهفته سه عمل زیبای با هم انجام داد .اینقدر هم لاغر بود من تعجب کردم چطوری از این همه عمل جان سالم به در برد من ضمن عملهای که انجام داده عمل دماغ بود
gilas,
خوب شما اقایون اینقدر خوشکل وبی عیب ونقص هستیین دیگه احتیاج به عمل ندارید
maryamlondon1
maryamlondon1
maryamlondon1
sib
ماهی
خب بعضیا اصلا ندارن که بخوان از اون استفاده کنن...
آدم عقلش باید کم باشه این بلاها رو سر خودش بیاره..من نم یدونم حالا همه ی آقایون براد پیتن؟
ali41
نمایش یا پنهان متن
آقایون دیگه نظری ندارن؟!!Holtek
آها ، همون مدل محو
اها يعني براي تقريبا همه
Aramesh
maryamlondon1
اره والله راست میگی به نظرم تقصیر اقایون نیست به قول معروف کرم از خود درخته
خوب نظرتون چیه
فداتشم الهی
نخبه
نمایش یا پنهان متن
دو تا خانوم رو میشناسم که عمل کردن واسه یکی بی نهایت مزخرف جوری که نمیدونم جای بخیه بود چی بود همش رو بدنش معلوم بود چندشت میشد نگاه میکردیش خودشم قیافه نداشت.. یکی دیگه از دوستامم عمل کرده واسه اون خوبه موری هم نداره خودشم خوشمله.. نزدیکترین دوستم هم مرض داره که عمل کنه من هی منصرفش میکنم خدا رو شکر تا موقعی که مجرد بود وقت نکرد عمل کنه شوهر هم که کرد شوهرش زیاد بهش رو نمیده از این کارا بکنه .. کافیه یه بار بهش رو بده اون وقته که هر روز یه جاشو باید باند پیچی کنهآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→