ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
وقتی کراک شوالیه مرگ میشود
ali41
متأسفانه جمعیت مخاطب کراک بیشتر در سنین ۲۰ تا ۳۰ سال هستند . اعتیاد به مواد مخدری همچون؛ کراک، شیشه و کریستال بسیار شدیدتر و سریعتر از اعتیاد به تریاک، هروئین و سایر روانگردانها بوده و ترک آن بسیار مشکلتر است. کراکى که هم اکنون در ایران مورد استفاده قرار میگیرد، واقعى نیست و در حقیقت نوعى هروئین غلیظ شده(هروئین فشرده) است که قیمت آن هم یک دهم قیمت واقعی اش است.
موادی که با نام کراک در ایران توزیع میشود هروئین غلیظ شده است. تولید کنندگان این مواد ارزان برای این که سود بیشتری به جیب بزنند، درجه خلوص مواد را پایین میآورند و مواد دیگری به آن اضافه میکنند که این مواد بعضی اوقات زیانهای بسیار بیشتری نسبت به مواد مخدر دارد. دکتر مجید ظهرابی، متخصص و جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات به خبرنگار سلامت روزنامه جوان میگوید: نوعی از کراک که با قیمت ارزان در اختیار جوانها قرار میگیرد، باعث اضمحلال بدن و پوسیدگی عضلات میشود. شاید در برخی از اخبار شنیده باشید که معتادان مصرفکننده کراک، با یک درگیری ساده هنگام دستگیری و بازداشت، گوش و دستشان پاره میشود.
این پوسیدگی ناشی از استفاده نوع نامرغوبی از کراک است که مادهای شیمیایی به آن اضافه شده است. کراکی که از کوکائین گرفته میشود قیمت بسیار بالایی دارد. اما کراکی که از هروئین گرفته میشود قیمت زیاد بالایی ندارد. این کراک را نمیتوان جزو مواد روانگردان به شمار آورد. این نوع کراک در واقع همان هروئین است که خلوص بالاتری دارد. آن چه جوانها مصرف میکنند حد اکثر ۵ درصد هروئین است بقیه آن شیر خشک یا گرد قند است. از آن جایی که جوانها دنبال تجربه چیزهای تازه هستند، تولید کنندگان این مواد برای هروئین نام تازهای پیدا کردهاند که بهتر آن را بفروشند. آمار دقیق از کسانی که به دلیل استفاده کراک نامرغوب دارای ترکیبات شیمیایی، دچار پوسیدگی عضلانی شده اند در دست نیست.
اما نمونه های زیادی از آن دیده شده است. یکی از این جوانها در روزهای پایانی زندگیاش به درخواست خودش در آکواریومی شیشهای گذاشته شد تا جوانها از دیدن او عبرت بگیرند. در این آکواریوم پوسیدگی بدن و کرمهایی که گاهی روی پوست و گاهی زیر پوست حرکت میکردند به خوبی قابل تشخیص بود. ماده شیمیایی موجود در کراک حاوی مواد شیمیایی باعث میشود باکتریهایی که پس از مرگ فعال شده و بدن را میپوسانند در زمان حیات نیز سلولهای بدن را وادار به این کار کنند.
خوشبختانه ترس از ابتلا به اضمحلال عضلانی و بیداری کرمها باعث شده است که جوانها نسبت به مصرف کراک احتیاط بیشتری به خرج بدهند. هر روز نامهای تجاری تازهای برای مواد یا قرصهای روانگردان گذاشته میشود اما حقیقت این است که ترکیب اصلی و خاصیت همگی بسیار نزدیک به هم است. وابستگی روحی و روانی این مواد به جای وابستگیهای جسمی، باعث شده این افراد باور نکنند که معتاد هستند و متأسفانه زمانی این حقیقت را میپذیرند که ترک اعتیاد و بازگشت به حالت اولیه برایشان بسیار دشوار است چون دچار بیماریهای روانی و تغییرات شخصیتی میشوند.
حقیقت این است که این مواد شیمیایی تأثیر بدتری نسبت به مواد اعتیاد آور گیاهی مثل هروئین دارند. این ماده بعد از جنگ جهانی دوم و برای تقویت روحیه مردم تولید شد اما بعد از مدت کوتاهی با مشاهده اثرات آن استفاده از این ماده متوقف شد و دوباره حدود ۳۰ سال است که استفاده از آن رایج شده است. متاسفانه کراک در مدت زمان کمی باعث مرگ میشود. فرد مصرف کننده کراک بنا به شرایط خاص ممکن است از ۲ سال تا ۵ سال زنده بماند اما بیشتر از آن دیگر امکان زندگی ندارد و مصرف این ماده روانگردان در نهایت پس از ۵ سال او را از پای در می آورد.
gilas
دلشاد
shaparak64
ننننننننننننننننه
mz56mz
بهونه
ماهی
soheyla
سلام و سپاس
خیلی وحشتناکه .
اعتیاد و نمیشه هیچ جور معنی کرد .
برای منکه تا حالا به مواد مخدر اعتیاد نداشتم درکش غیر قابل ممکنه . پس نظری درموردش نمیدم .
یه زمانی به برادرم میگفتم داداش داری پیر میشی . دیگه چهل سال و رد کردی . سیگار و ترک کن و بجاش پسته و غیره بخور
چون نمیدونستم سیگار چیه و چه تأثیری رو فکر و جسم انسان میگذاره
برادرم هی خودش و توجیه میکرد و آخر حرفاش بهم میگفت بخدا نمیفهمی چی میگم
ولی وقتی خودم سیگار و امتحان کردم و متأسفانه برقش من و هم گرفت
bijjan
منم بابام درومد تاسیگار گداشتم کنار هنوزم بعد دو سال وقتی که بوش بهم میخوره هوس میکنم
موادم ازون حشیشش کثافته تا این کراکه کوفتی که از همه بدتره
اگه خواست یکم گرم شه یا تو مهمونی چیزی یکی دو گیلاس مشروب از همش بهتره اونم مواظب باشه آدم زیاده روی
نکنه از ادم مست خیلی بدم میاد فقط حرفمفت میزنه
ali41
نکنه از ادم مست خیلی بدم میاد فقط حرفمفت میزنه
من پیشنهاد میکنم این کوفتی هم اگه نباشه زندگی قشنگتره ................ خیلیها از همین مشروب به سمت مواد رفتن .......... زندگیه طبیعی از همه چیز زیباتره ........... آب و هوای سالم .... نه مشروب و دود مسموم
boof divoone
وقتی میبینم در مورد مشروب و....اینطور تفکراتی وجود داره یا ظربالمثلی میافتم که میگه
خر همون خره پالونش عوض شده
علی جون راستش من این حرفها حالیم نبود اون چند سال اخر دوران عذاب روزانه چند گرمش رو تزریق میکردم ولی خوشبختانه به مرحله کرم زدگی نرسیدم
اما به همه پاکیهای خلقت قسم توی تمام این مدت پاکیم حتی یک لحظه نشده که لذت مواد رو بیاد بیارم فقط عجزهام برام موندن
ali41
اما به همه پاکیهای خلقت قسم توی تمام این مدت پاکیم حتی یک لحظه نشده که لذت مواد رو بیاد بیارم فقط عجزهام برام موندن
خدا رو شکــــــــــــــر
هرچند من هرگز کراک مصرف نکردم ولی آدمهایی که با کراک بدنشون کرم زده رو از نزدیک دیدم
maryamlondon1
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→