★دوستان ،شما هم با آرشیو کردن مطالب خود ، به کم شدن حجم مطالب سایت ، کمک کنید !
▧ تصویر در دسترس نیست آرشیو تمام مطالب قبلی صفحه شخصیم : صفحه اول : نمایش یا پنهان متن ▧ تصویر در دسترس نیستجهت مشاهده فول اسکرین ، روی تصویر زیر کلیک کنید ▧ تصویر در دسترس نیست صفحه دوم : نمایش یا پنهان متن ▧ تصویر در دسترس نیستجهت مشاهده فول اسکرین ، روی تصویر زیر کلیک کنید ▧ تصویر در دسترس نیست صفحه سوم : نمایش یا پنهان متن ▧ تصویر در دسترس نیستجهت مشاهده فول اسکرین ، روی تصویر زیر کلیک کنید ▧ تصویر در دسترس نیست
MAJID ART, ممنون مجید جان چه جوری از کل صفحه عکس گرفتی؟
جالب بود نمیدونستم فایرفاکس چنین افزونه ای داره!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
امین جان من از مرورگر " گوگل کروم " استفاده میکنم که یک افزونه ی جالب بهش اضافه کردم که هم در اینجا و هم در همه مطالب اینترنت با زدن یک کلیک کل اون سایت در هاردم ذخیره میکنم که به نظرم بی نظیره !
البته به علیرضا جان هم پیشنهادشو دادم که مطالب اضافه سایت را اینچنینی کنیم که از بار سنگین سایت کاسته میشه ..
این افزونه جالب و پر کاربرد را میتوانید از اینجا دانلود کنید .
البته با نرم افزارهای دیگه ای مثل : TechSmith Snagit هم میشه این کارو کرد که میتونید از اینجا دانلود کنید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مجید جان به نظر ایده بسیار جالبی میاد. البته اگه تصاویر آماده شده به صورت لینک در بیاد و در صفحه جدید نمایش داده بشه عالی تر هم میشه. چون هم باز شدن صفحه تاپیک از اینی که هست هم سریعتر میشه و هم عکس مورد نظر در اندازه واقعی باز میشه. منظورم به این صورت هست:
ممنون علیرضا جان .. درسته ، لینک کردن معقولانست البته من فرمت این تصاویرو PNG در نظر گرفتم و میشه JPG هم همین کارو کرد که حجم تصاویر تا حدودی میاد پایین .. البته یه پیشنهاد بود که جالب دونستم و باهاتون در میان گذاشتم . من که خودم از مدت ها پیش همه مطالب اینترنتو با این شیوه نسخه برداری میکنم
خلاصه ، بنده حقیر هم پا به 4 سالگی عضویتم در این سایت نهادم و از اینکه کنار شما خوبان هستم خوشحالم
البته با 3 روز تاخیر از سالگرد عضویتم این پست را میزنم که قبلاها یه شور و شوق خاصی تو این سالگردهای عضویت بود که حتی طرف اگه خودش هم خبر نداشت ،دوستاش غافلگیرش میکردند که یه دلگرمی خاصی داشت ، حالا به صلاح دید مدیر یا مدیران سایت این امر تغییر کرد و من خودمو عرض میکنم که سالروز تولد و عضویتم یا وقت نمیشه ،یا از یادم به کلی میره که جشنی کنار هم برگذار کنیم .. به هر حال ، ممنونم که طول این چند سال که خدمت شما بودم و هستم منو تحمل کردید :) ▧ تصویر در دسترس نیست
آره به نظرم فقط من اینجوری نیستم ، شرمنده حواسم نبوده کی سالروز عضویتتان بود ، من عذر میخوام
من 17 دیماه سالروز عضویتم بود فقط حالتم رو گذاشتم سالروز عضویتم تولدم 4 بهمن بود اون موقع هم مودم رو گذاشتم سالروز تولدم سالروز عضویت گیلاسی هم 4 بهمن بود اونم تاپیک نزاشت
سلام آقا مجید هنر مند داداش خودممممم تبیریکات فراون منو بپذیر ببخشید که مثل خودت هنرمند نیستم تا از اون تصاویر بزارم برات بهترین ها رو تو این سایت آرزو میکنم و دعا میکنم هر چه زودتر خبر های خوب از موفقیتهای زیبا تو زندگیت بهمون بدی این گل زیبا رو که نچیدم ولی تصویر زیباشو میتونم بهت تقدیم کنه که
من 17 دیماه سالروز عضویتم بود فقط حالتم رو گذاشتم سالروز عضویتم تولدم 4 بهمن بود اون موقع هم مودم رو گذاشتم سالروز تولدم سالروز عضویت گیلاسی هم 4 بهمن بود اونم تاپیک نزاشت
کاش همون موقع باخبر می شدم من عادت ندارم تو اینجور روزا دست خالی باشم :(
zrnznn, آبجی گلم وجودتان بهترین و زیباترین گل دنیاست ஜღஜღ مرســــــــی ஜღஜღ از حضور گرمتان
MAJID ART
MAJID ART
▧ تصویر در دسترس نیست آرشیو تمام مطالب قبلی صفحه شخصیم :
صفحه اول :
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست جهت مشاهده فول اسکرین ، روی تصویر زیر کلیک کنید
▧ تصویر در دسترس نیست
صفحه دوم :
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
صفحه سوم :
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
ممنون مجید جان
چه جوری از کل صفحه عکس گرفتی؟
جالب بود نمیدونستم فایرفاکس چنین افزونه ای داره!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
MAJID ART
امین جان من از مرورگر " گوگل کروم " استفاده میکنم که یک افزونه ی جالب بهش اضافه کردم که هم در اینجا و هم در همه مطالب اینترنت با زدن یک کلیک کل اون سایت در هاردم ذخیره میکنم که به نظرم بی نظیره !
البته به علیرضا جان هم پیشنهادشو دادم که مطالب اضافه سایت را اینچنینی کنیم که از بار سنگین سایت کاسته میشه ..
این افزونه جالب و پر کاربرد را میتوانید از اینجا دانلود کنید .
البته با نرم افزارهای دیگه ای مثل : TechSmith Snagit هم میشه این کارو کرد که میتونید از اینجا دانلود کنید
بچه مثبت
ممنونم. عالی بود
من از این افزونه مربوط به فایرفاکس استفاده کردم
علیرضا
منظورم به این صورت هست:
صفحه اول
...
MAJID ART
درسته ، لینک کردن معقولانست
البته من فرمت این تصاویرو PNG در نظر گرفتم و میشه JPG هم همین کارو کرد که حجم تصاویر تا حدودی میاد پایین .. البته یه پیشنهاد بود که جالب دونستم و باهاتون در میان گذاشتم .
من که خودم از مدت ها پیش همه مطالب اینترنتو با این شیوه نسخه برداری میکنم
zrnznn
نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد
نه شعور لازم برای خاموش ماندن
MAJID ART
البته با 3 روز تاخیر از سالگرد عضویتم این پست را میزنم که قبلاها یه شور و شوق خاصی تو این سالگردهای عضویت بود که حتی طرف اگه خودش هم خبر نداشت ،دوستاش غافلگیرش میکردند که یه دلگرمی خاصی داشت ، حالا به صلاح دید مدیر یا مدیران سایت این امر تغییر کرد و من خودمو عرض میکنم که سالروز تولد و عضویتم یا وقت نمیشه ،یا از یادم به کلی میره که جشنی کنار هم برگذار کنیم ..
به هر حال ، ممنونم که طول این چند سال که خدمت شما بودم و هستم منو تحمل کردید :)
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
نخبه
منم چهار ساله که شدم حس و حال قدیم رو نداشتم واسه تاپیک زدن
MAJID ART
ஜღஜღ فدات بشم امین جان ... مرســـ
ஜღஜღ مرســـ
آره به نظرم فقط من اینجوری نیستم ، شرمنده حواسم نبوده کی سالروز عضویتتان بود ، من عذر میخوام
نخبه
من 17 دیماه سالروز عضویتم بود فقط حالتم رو گذاشتم سالروز عضویتم تولدم 4 بهمن بود اون موقع هم مودم رو گذاشتم سالروز تولدم
zrnznn
برات بهترین ها رو تو این سایت آرزو میکنم و دعا میکنم هر چه زودتر خبر های خوب از موفقیتهای زیبا تو زندگیت بهمون بدی
این گل زیبا رو که نچیدم ولی تصویر زیباشو میتونم بهت تقدیم کنه که
▧ تصویر در دسترس نیست
MAJID ART
کاش همون موقع باخبر می شدم
من عادت ندارم تو اینجور روزا دست خالی باشم :(
zrnznn,
آبجی گلم وجودتان بهترین و زیباترین گل دنیاست ஜღஜღ مرســـ
از حضور گرمتان
zrnznn
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست
MAJID ART
ஜღஜღ مرســـ
garfild
۱۳تا بلا
۱۳تا زشتی
۱۳تا نحسی
۱۳تا غصه
۱۳تا ناکامی
۱۳تا مریضی از وجودتون دور بشه
و در عوض ۱۳۹۲تا شادی ؛ زیبایی ؛ لطافت و خوشی های پایدار نصیبتون …
سیزده بدر مبارک !
MAJID ART
ஜღஜღ مرســـ
تنها
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→