₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » من هم میمیرم ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

من هم میمیرم ...

2723 بازدید، 24 پست، نویسنده: hadi04

• Aramesh

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: hadi04
    دوست ندارم بگم ناراحت ميشيد نگران نباش تو رو خدا اصلا من آيكونم رو هم عوض ميكنم فقط دعا كن خوب شم :46:

باشه عزیز حتماً, بیشتر مراقب خودت باش :11:

نقل قول: mz56mz
    ولى من هم ميميرم :1: اخه بايد تا كى زنده باشم ؟ 370

عمو محمود از این حرفها نزن :20: شما همیشه برای ما نمونه بودید و هستید انشاا..تندرست و پاینده باشید. :8: :11:

• ژنرال

نقل قول: hadi04
    من هم میمیرم ...

همه رفتنی هستیم :24:

انشالا که با دست پر بریم :46:

• hadi04

نقل قول: gilas
    چه لاوی می ترکونن تو این تاپیک :4:

اگه تو هم دوست داري واست بتركونن زود بدو زنبيلتو بيار بذار تو نوبت واسه تو هم دارم بتركونم :4:
    نمایش یا پنهان متن :8: :6: :56:

نقل قول: Aramesh
    باشه عزیز حتماً, بیشتر مراقب خودت باش :11:

به روي چشم :3:
    نقل قول: ژنرال
    همه رفتنی هستیم :24:

انشالا که با دست پر بریم :46:

ايشالا :48:

• mojde

آرسام عزيزم اين واقيتيه من و تو نداره هممون... هممون اين راه رو ميريم اما اين مهمه كه چقدر براي زندگي خوب و سالم تلاش ميكنيم وچقدر به مشيت خدا و رحمتش اعتقاد داريم و اميدواريم .
    تاپيكت برعكس نظر دوستان تاپيك جالب و هشدار دهنده اي بود اما خوب ما آدما زياد از چيزهايي كه در كنترل ما نيستن خوشمون نمياد در هر صورت براي تو عزيز سلامت و سعادت و خوشبختي در كنار همسر و دختر گلت آرزو دارم :6:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: