▧ تصویر در دسترس نیست دوستان عزیز ، قطعا با جدول کلمات متقاطع و چگونگی حل اون آشنا هستید . برای راحتی کار شما یک فایل ورد به پیوسته که می تونید جدول رو از طریق اون فایل حل کنید و فایل تکمیل شده رو با پیام خصوصی ارسال کنید . فایل جدول
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست 1- سالروز تاسیس بوف بوفی – حرف فاصله 2- مسافرت گروهی زیارتی – بدی 3- نوعی تونل - نوعی تن پوش 4- کاربر متخصص تاپیکهای بازی در انجمن که احساس می کند آی کیویش بالاست 5- شما به انگلیسی 6- مرتجع قدیمی – اولی شاعرخوش قریحه و استاد سخن سایت است که در غیبت به سر می برد و دومی مدیری است خوشفکر و باظرفیت 7- یا می زنند یا می روند – هم در زمین است و هم در آسمان – دارای ظاهر یا رفتاری همانند باکسی یا چیزی 8- نیمای سایت (تاریخ دان) که سه دنگی هم صدا دارد – صادره نیست 9- ظرفیت کامپیوتری – ماشینها دارند اما شجاعان نه 10- نوعی اوراق قرضه قدیمی(اصلاح شد) – نوشابه الکلی 11- کشت و کشتار – شهر بدنساز سایت 12- پیشوند نداری – نابودی – تکرار حرف بیست و نهم 13- گل و چشمش معروف است – وقتی ازسرکار به خانه برمی گردیم اینجوری هستیم – آزادگان 14- مخالف وارونه – ویتامین جدولی – اصلاحات تصویری 15- مایل
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست 1- نام اصلی کاربر محجوب یزدی که معنای خوبی هم دارد – شهر خسرو کاربر خونگرم انجمن 2- پول ژاپن – خوش اخلاق – مدیرکل سایت 3- --- 4- تنها – گروهی معتمد مخصوصا در کارهای عام المنفعه – از کاربران خوشمزه و هنرمند 5- به معنی اصل و نسب و نژاد هم هست 6- یکی از کاربران آذری که اسمش PHD دارد – روی لباس روشن مایه آبروریزی است 7- از حروف الفبا که عالم و آدم را به هم وصل می کند – ورژنی است از یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی 8- هافبک هلندی و سیه چرده نه چندان معروف رئال مادرید که فعلا به طور قرضی به اورتون پیوسته – موریانه انگلیسی 9- در فرهنگ عامه به آدم مشنگ می گویند 10- کاربری که زیاد زیرآبی می رود – خودروی نیمه عمومی و راست کار سرویس مدارس – با این جرایم جدید راهنمایی رانندگی ، اگر مردی انجامشان بده 11- در اسطوره ها به خدای آسمان می گفتند – از مباحث سخت عربی 12- گروه اعزامی – عدد شمع کیک تولد بوف بوفی - طراح جدول و شاعر سایت 13- می گویند پوست کنده اش بهتر است 14- اگر از آن طرف بخوانید ، تصمیم گیری های مهم در مورد سایت و انجمن در این بخش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد – انیمیشنی خوش آب و رنگ اثر کارلوس سالدانا 15- سودمند 16- یکی از ابزار پرطرفدار انجمن که شاخص پیشرفت و محبوبیت یک کاربر بود ولی مدتی است به جیغ رفته – در آجیل باکلاس ها یافت می شود 17- لقب یکی از محبوبترین هنرمندان آذری سایت – ضایع کردن ادبی
▧ تصویر در دسترس نیست
به تمام کسانی که جواب صحیح را با پیغام خصوصی برای دلشاد ارسال نمایند 20 بوفی اهدا میشود و حداکثر به سه نفر از برگزیدگان، جوایزی که در تاپیک اصلی مسابقه بزرگ بوف بوفی وعده داده شده تعلق میگیرد.
این سوال غلطه باید مینوشتین وارونه مخالف... سوال 12 عمودی هم مشکل داره چون سوال اخر رو طرح نکردین .. یکی دو جای دیگه هم جای سوال داره من کل جدول رو حل فرمودم ولی یکی دو جاش یه جوریه
ایراد الکی نگیر درسته یعنی در اصل مخالفه ولی در جدول وارونه شده
نخیر خیلی هم غلطه خب سوال رو درست طرح کنین البته جوابش خیلی راحت تو جدول در اومد ولی خب نوع سوالش دو جور معنی میداد یعنی من اول دنبال مخالف کلمه وارونه بودم خب حالا که جدول رو حل کردیم چیکار کنیم؟ خود جدول حل شده رو بفرستیم براتون .. رمز ممز نداره که اونو کشف کنیم بفرستیم ؟ تکلیف منو مشخص کنید چیکار کنم جدول حل شده مونده رو دستم
دلشاد
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
دوستان عزیز ، قطعا با جدول کلمات متقاطع و چگونگی حل اون آشنا هستید . برای راحتی کار شما یک فایل ورد به پیوسته که می تونید جدول رو از طریق اون فایل حل کنید و فایل تکمیل شده رو با پیام خصوصی ارسال کنید .
فایل جدول
▧ تصویر در دسترس نیست
1- سالروز تاسیس بوف بوفی – حرف فاصله
2- مسافرت گروهی زیارتی – بدی
3- نوعی تونل - نوعی تن پوش
4- کاربر متخصص تاپیکهای بازی در انجمن که احساس می کند آی کیویش بالاست
5- شما به انگلیسی
6- مرتجع قدیمی – اولی شاعرخوش قریحه و استاد سخن سایت است که در غیبت به سر می برد و دومی مدیری است خوشفکر و باظرفیت
7- یا می زنند یا می روند – هم در زمین است و هم در آسمان – دارای ظاهر یا رفتاری همانند باکسی یا چیزی
8- نیمای سایت (تاریخ دان) که سه دنگی هم صدا دارد – صادره نیست
9- ظرفیت کامپیوتری – ماشینها دارند اما شجاعان نه
10- نوعی اوراق قرضه قدیمی (اصلاح شد) – نوشابه الکلی
11- کشت و کشتار – شهر بدنساز سایت
12- پیشوند نداری – نابودی – تکرار حرف بیست و نهم
13- گل و چشمش معروف است – وقتی ازسرکار به خانه برمی گردیم اینجوری هستیم – آزادگان
14- مخالف وارونه – ویتامین جدولی – اصلاحات تصویری
15- مایل
▧ تصویر در دسترس نیست
1- نام اصلی کاربر محجوب یزدی که معنای خوبی هم دارد – شهر خسرو کاربر خونگرم انجمن
2- پول ژاپن – خوش اخلاق – مدیرکل سایت
3- ---
4- تنها – گروهی معتمد مخصوصا در کارهای عام المنفعه – از کاربران خوشمزه و هنرمند
5- به معنی اصل و نسب و نژاد هم هست
6- یکی از کاربران آذری که اسمش PHD دارد – روی لباس روشن مایه آبروریزی است
7- از حروف الفبا که عالم و آدم را به هم وصل می کند – ورژنی است از یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی
8- هافبک هلندی و سیه چرده نه چندان معروف رئال مادرید که فعلا به طور قرضی به اورتون پیوسته – موریانه انگلیسی
9- در فرهنگ عامه به آدم مشنگ می گویند
10- کاربری که زیاد زیرآبی می رود – خودروی نیمه عمومی و راست کار سرویس مدارس – با این جرایم جدید راهنمایی رانندگی ، اگر مردی انجامشان بده
11- در اسطوره ها به خدای آسمان می گفتند – از مباحث سخت عربی
12- گروه اعزامی – عدد شمع کیک تولد بوف بوفی - طراح جدول و شاعر سایت
13- می گویند پوست کنده اش بهتر است
14- اگر از آن طرف بخوانید ، تصمیم گیری های مهم در مورد سایت و انجمن در این بخش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد – انیمیشنی خوش آب و رنگ اثر کارلوس سالدانا
15- سودمند
16- یکی از ابزار پرطرفدار انجمن که شاخص پیشرفت و محبوبیت یک کاربر بود ولی مدتی است به جیغ رفته – در آجیل باکلاس ها یافت می شود
17- لقب یکی از محبوبترین هنرمندان آذری سایت – ضایع کردن ادبی
به تمام کسانی که جواب صحیح را با پیغام خصوصی برای دلشاد ارسال نمایند 20 بوفی اهدا میشود و حداکثر به سه نفر از برگزیدگان، جوایزی که در تاپیک اصلی مسابقه بزرگ بوف بوفی وعده داده شده تعلق میگیرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
gilas
mati
ژنرال
نخبه
این سوال غلطه باید مینوشتین وارونه مخالف...
نخبه
این سوال غلطه باید مینوشتین وارونه مخالف...
سوال 12 عمودی هم مشکل داره چون سوال اخر رو طرح نکردین .. یکی دو جای دیگه هم جای سوال داره من کل جدول رو حل فرمودم ولی یکی دو جاش یه جوریه
arash52
ممنون از یادآوریت ؛ اصلاح شد
توی کپی کردن افتاده
ایراد الکی نگیر درسته یعنی در اصل مخالفه ولی در جدول وارونه شده
کاملا درسته
همون قضیه کپی کردن کار دستمون داد
اصلاح شد
چه جوریه ؟
نخبه
نخیر خیلی هم غلطه خب سوال رو درست طرح کنین البته جوابش خیلی راحت تو جدول در اومد ولی خب نوع سوالش دو جور معنی میداد یعنی من اول دنبال مخالف کلمه وارونه بودم
خب حالا که جدول رو حل کردیم چیکار کنیم؟ خود جدول حل شده رو بفرستیم براتون .. رمز ممز نداره که اونو کشف کنیم بفرستیم ؟ تکلیف منو مشخص کنید چیکار کنم جدول حل شده مونده رو دستم
نخبه
این جور که تو داری جواب میدی پس حتما تو طرح کردی .. پس بزار بگم منظور از یه جوریه یعنی طراح خنگولیسم داشته
arash52
نخبه
اوگی
نخبه
aac198000
الان حلش میکنم
gilas
9 عمودی که یه سوال بیشتر لازم نداره
نخبه
این نباید 5 حرف باشه؟
نخبه
اره راست میگی من اشتباه کردم یه خونه رو سیاه ندیدم