منم مثل تو مات این قصه ام... تو هم مثل من امشبو دعوتی... درست تو همین ساعت و ثانیه... سزاوار زیباترین رحمتی... تو این حس و حال عجیب و غریب... دو تا بال می خوای که رو شو نته... تو از هر مسیری بری می رسی... تو از هر دری بگذری خونته.... از این سفره ها معجزه دور نیست... ببین دست دنیا تو دست منه... دعا می کنم تا اجابت بشه... دعا می کنم چون دلم روشنه... من از عشق بارون به دریا زدم... به بارونو به آسمون دعوتیم... چه مهمونی با شکوهی شده!!! تو این لحظه هایی که هم صحبتیم ...
خوبی توی دوستی من با ابوفاضل عزیز بیشتر یه طرفست ایشون برای من واقعا یه الگو هستن
نقل قول: ژنرال
جا داره ابوفاضل هم مجدداً یه تایپیک به آرسام تقدیم کنه!
من مطمئنم تایپیک ابوفاضل هم انقدر زیبا از آب درمیاد که آرسام مجدداً یه تایپیک دیگه تقدیم ابوفاضل میکنه.
تردیدی ندارم که اون تایپیک آرسام، حسابی ابوفاضل رو سر ذوق میاره و مجدداً تایپیکی رو تقدیم آرسام میکنه...
ولی در نهایت آرسام دیگه تایپکی تقدیم ابوفاضل نمیکنه
تکه آخر رو اشتباه محاسبه کردی مهندس تا قیامت هم طول بکشه باز هم من تاپیک تقدیمش میکنم
نقل قول: نخبه
اره و این چرخه سالها ادامه خواهد داشت
آها شیرین درست متوجه شد بلند شو از روی زمین دختر مگه تو باردار نیستی اینطوری افتادی میخندی واسه بچه خوب نیستا bijjan, تعجب نکن جیگر ما همصحبتیم شما نمیبینی
hadi04
تو هم مثل من امشبو دعوتی...
درست تو همین ساعت و ثانیه...
سزاوار زیباترین رحمتی...
تو این حس و حال عجیب و غریب...
دو تا بال می خوای که رو شو نته...
تو از هر مسیری بری می رسی...
تو از هر دری بگذری خونته....
از این سفره ها معجزه دور نیست...
ببین دست دنیا تو دست منه...
دعا می کنم تا اجابت بشه...
دعا می کنم چون دلم روشنه...
من از عشق بارون به دریا زدم...
به بارونو به آسمون دعوتیم...
چه مهمونی با شکوهی شده!!!
تو این لحظه هایی که هم صحبتیم ...
دلشاد
مبارک داش ابوفاضل عزیز
mz56mz
مبارك ابوالفضل
ماهی
ژنرال
من مطمئنم تایپیک ابوفاضل هم انقدر زیبا از آب درمیاد که آرسام مجدداً یه تایپیک دیگه تقدیم ابوفاضل میکنه.
تردیدی ندارم که اون تایپیک آرسام، حسابی ابوفاضل رو سر ذوق میاره و مجدداً تایپیکی رو تقدیم آرسام میکنه...
نخبه
اره و این چرخه سالها ادامه خواهد داشت
bijjan
hadi04
آها شیرین درست متوجه شد
bijjan,
تعجب نکن جیگر ما همصحبتیم شما نمیبینی
Kishe Mehr
Kishe Mehr
هیششششششششکی به من تاپیک تقدیم نمیکنه
الان درست نه سال و نه ماه و نه روز و نه ساعت و نه دقیقه و نه ثانیه است که....
هیفا کجاییییییییییییییییی
Kishe Mehr
ali41
shaparak64
نمایش یا پنهان متن
من چرا زودی دلم میگیره و بغض میکنم؟ماهی
آرسام جان تو همیشه شکسته نفسی می کنی.....تو خیلی خوبی
gilas
الان اینجوری شدم
هاچو هاچو
هیششششششششکی به من تاپیک تقدیم نمیکنه
بیا داداش تو بَلَغ خودم