₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » نرخ دلار به حد خجالت رسید!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » نرخ دلار به حد خجالت رسید!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

نرخ دلار به حد خجالت رسید!

722 بازدید، 15 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

درحالی که از صبح امروز بازار ارز به شدت ملتهب شده و هم اکنون دلار با نرخ 1800 تومان مبادله می‌شود بانک مرکزی سیاستی را اعلام نکرده است.

به گزارش فارس درحالی که از روز گذشته و به خصوص از صبح روز جاری قیمت انواع ارز در بازار به شدت با نوسان همراه بوده هم اکنون قیمت دلار رکورد جدیدی را به ثبت رسانده است.

این درحالی‌است که مسئولان بانک مرکزی تا کنون هیچ سیاستی را در خصوص بازار ارز اعلام نکرده‌اند و همچنان رویه سکوت را در پیش گرفته‌اند.

امروز در ساعت‌های مختلف دلار رکوردهای تازه‌ای را به ثبت رسانده که آغازگر آن 1640 تومان بود و در زمان انتشار این گزارش به 1700 تومان رسیده است.

تلاش‌های خبرنگار فارس برای پی‌گیری در خصوص چرایی این وضعیت با مسئولان بانک مرکزی تا کنون بی نتیجه مانده است.

به گزارش فارس، بانک مرکزی نرخ رسمی دلار را 1118 تومان تعیین کرده و این ارز در بازار رسمی با نرخ‌های 1116 تومان خریداری و با نرخ 1119 تومان فروخته می شود.

قیمت دلار البته در لیست ارزهای مسافرتی نیز امروز با رشد قیمتی همراه بوده و با نرخ 1351 تومان به متقاضیان ارز مسافرتی فروخته می شود.

افزایش قیمت ارز در روز جاری فقط منوط به دلار نبوده چراکه سایر ارزهای معتبر نیز در بازار افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.

پوند انگلیس در بازار آزاد با قیمت 2580 تومان و یورو با قیمت 2110 تومان فروخته می شود این درحالی‌است که نرخ مرجع این ارزها به ترتیب 1733 تومان و 1444 تومان تعیین شده است.

در فرودگاه نیز این پوند انگلیس با نرخ 2100 تومان و یورو با نرخ 1746 تومان به فروش میرسد.

• ژنرال

محمود و کابینه ش درست میکنن :8:

• دلشاد

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم از فردا قیمت همه چیز میکشه بالا :62:

• بهونه

چی بگم دستمون بستس در اینجا بحرفیم :31:

• levrone

فکر کنم اگه همین روند ادامه پیدا کنه ارزش پول ملی از دسمال توالتم پایینتر بیاد!

• bijjan

نقل قول: levrone
    فکر کنم اگه همین روند ادامه پیدا کنه ارزش پول ملی از دسمال توالتم پایینتر بیاد!

بالاخره جریان جایزه نوبل شیمی رو که شنیدی!!
    نمایش یا پنهان متن به یه بابایی به علت تبدیل پول ملی به پهن این جایزه تعلق کرفت

• maryamlondon1

ای کاش پوند داشتم میفرستادم ایران کلی میشد :2:

• ali41

نقل قول: bijjan
    ین درحالی‌است که مسئولان بانک مرکزی تا کنون هیچ سیاستی را در خصوص بازار ارز اعلام نکرده‌اند و همچنان رویه سکوت را در پیش گرفته‌اند

کدوم بانک مرکزی؟ 247

• shaparak64

واقـــــــــــــــــــــــــــعا حرفی برای گفتن ندارم :21:
    گند خورده به مملکت

• mati

دیشب شنیدم شده 1800 تومن راست یا دروغشو نمیدونم 334

• چکاوک

من خوشحال شدم آخه کلی پولم زیادشد :93:

• bijjan

نقل قول: چکاوک
    من خوشحال شدم آخه کلی پولم زیادشد

ولی تو ایران با تورم و بی ازش شدن ریال تمام چیزا گرون میشه بازنده کسیه ریال نگه داره

• ژنرال

نقل قول: bijjan
    نرخ دلار به حد خجالت رسید!
    235 بازدید، 13 پست، توسط:

میگم چند روزه خیلی خجالت میکشم :9: نگو دلار گرون شده :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: