₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » // لورفتن رابطه جنسی اوباما با این خانم+عکس //
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » // لورفتن رابطه جنسی اوباما با این خانم+عکس //
1 2

بدون عکس

// لورفتن رابطه جنسی اوباما با این خانم+عکس //

993 بازدید، 25 پست، نویسنده: soheyla

• soheyla

لورفتن رابطه جنسی اوباما با این خانم

دو پایگاه اطلاع‌رسانی آمریکایی فاش کردند: باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا، چهار سال پیش با دستیار خود روابط غیراخلاقی داشته و فیلم این اتفاق در صورت وقوع شرایطی منتشر خواهد شد.
    به نقل از شبکه ایران، پایگاه اطلاع‌رسانی “اگزمینر” (examiner) فاش کرد: باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا در سال ۲۰۰۴ میلادی با خانم “ویرا بیکر” دستیارش در مبارزات انتخاباتی وی برای ورود به مجلس سنا،‌ روابط غیراخلاقی داشته است این پایگاه اطلاع‌رسانی در ادامه افزود:
    روزنامه آمریکایی “نشنال اینکوایرر” (national-enquirer) گزارش داد: باراک اوباما در سال ۲۰۰۴ با ویرا بیکر دستیار خود که در تبلیغات انتخاباتی وی برای ورود به مجلس سنا، میلیون‌ها دلار کمک مالی جمع‌آوری کرده بود، روابط جنسی داشته است.
    این گزارش حاکی است که میشل اوباما همسر باراک اوباما، در همان زمان منجر به اخراج بیکر از ستاد تبلیغاتی وی شده است. به نوشته نشنال اینکوایرر، در حالی که بیکر این شایعات را تکذیب کرده است، مخالفان رییس‌جمهور اعلام کردند به هر فردی که اطلاعات بیشتری در خصوص این ماجرای غیراخلاقی ارایه کند، بیش از یک میلیون دلار پاداش پرداخت خواهد شد.

تصویر در دسترس نیست

این روزنامه به نقل از یک راننده خودروی لیموزین نوشت که وی در سال ۲۰۰۴ میلادی باراک اوباما و ویرا بیکر را به “هتل جرج” در واشنگتن پایتخت آمریکا برده است. نشنال اینکوایرر در ادامه گزارش خود تاکید کرد که یک فیلم ویدیویی در اختیار دارد که نشان می‌دهد اوباما به همراه این دستیار خود، وارد هتل شده است. روزنامه انگلیسی “دیلی میل” نیز در سال ۲۰۰۸ میلادی، موضوع روابط غیراخلاقی رییس‌جمهوری آمریکا با دستیار دوره انتخاباتی خود را افشا کرده بود .

• ماهی

خب به نظر من کسی که رئیس جمهور میشه توی هر کشوری خیلی کارای بد تر از این باید بکنه.... :1:

• چکاوک

این مردم هم بی کارن فقط می خوان از زندگی خصوصی دیگران سر در بیارن خودشون استغفرالله استغفر الله استغفر الله استغفر الله استغفر الله خدا هستن هیچ کار بدی تو زندگیشون نمی کنند ،اتفاقأ اینا که همش دنبال این هستن که دیگرونو خراب کنند میخوان عیب خودشونو بپوشونن

• mojde

حالا داشته يا نداشته مگه هيچ كدوم از طرفين ابراز نارضايتي كردن يا شكايتي داشتن ؟ اينا كاسه داغتر از آشن ديگه :25:

• gilas

طرف پنهان و آشکار 6تا زن داره اونوقت گیر میده به یکی دیگه

• KuRoSh

همیشه روزنامه ها برای فروش بیشتر حاضر هستند دست به هر کاری بزنند
    این هم یک نمونه آن هست

• دلشاد

زن راضی اوباما راضی کیه ناراضی زن اوباما :4: :68:

• مخلوط کن

من شناخت دارم از این خانواده ...

اصلا باراک اهل این حرفا نیست .....اتفاقا صحبتش شد با میشل ..میگفت ..امکان نداره لیلا جون... با چشم هم ببینم بازم باور نمیکنم .. :41:

• ژنرال

سهیلا جان لااقل یه عکس بزرگتر از خانوم میذاشتی که عمق فاجعه کاملاً مشخص میشد!

نقل قول: mojde
    حالا داشته يا نداشته مگه هيچ كدوم از طرفين ابراز نارضايتي كردن يا شكايتي داشتن ؟ اينا كاسه داغتر از آشن ديگه :25:

واقعاً؟ :4:

Gormesabzi,
    لیلا جان تو که این همه با اینا رفیقی یه گرین کارت امریکا هم واسه ما بگیر ثواب داره :65:

• shaparak64

مسخره ها :37: کرده که کرده
    بعدشم به هرحال مرده دیگه! یه کثافت تنوع طلب مثل بقیه ی مردا (بلانسبت اون 0/000000001 درصد که خوبن)
    نقل قول: Gormesabzi
    اصلا باراک اهل این حرفا نیست .....اتفاقا صحبتش شد با میشل ..میگفت ..امکان نداره لیلا جون... با چشم هم ببینم بازم باور نمیکنم .. :41:

حالا باراک هیچی! من ویرا رو میشناسم. اصلا اهل این کارا نیست. خیلی نجیب و خانومه :5: آفتاب مهتاب ندیده س :4:

• ژنرال

نقل قول: shaparak64
    بلانسبت اون 0/000000001 درصد که خوبن

:9:

• shaparak64

نقل قول: ژنرال

خجالت نکش 362 میدونم تو هم جزء همون 99/99999999% هستی
    من که گفتم همه تون اینجوری هستید
    حالا عیب نداره 362 انقدر خجالت نکش
    نمایش یا پنهان متن:4: نوش جونت :4:

• ژنرال

خجالت نکش 362 میدونم تو هم جزء همون 0/000000001 درصد هستی

نمایش یا پنهان متنراستی پستتو اصلاح کن!
    غلط نوشتی :9:

• shaparak64

نقل قول: ژنرال
    خجالت نکش 362 میدونم تو هم جزء همون 0/000000001 درصد هستی
    نمایش یا پنهان متن
    راستی پستتو اصلاح کن!
    غلط نوشتی :9:

بیجا کردی دست به پست من زدی پررو 388
    دقیقا تو جزء همون 99/999999% هستی 388 913
    :23:

• مخلوط کن

ژنرال

عزیزم شما که خودت یه پات نیویرک اون یکی‌ پاتم لاس وگاس گیرین کارت می‌خوای چیکار تو کارت از گرین و اینا گذشته باید شناسنامت عوض شه :24:

• shaparak64

نقل قول: Gormesabzi
    عزیزم شما که خودت یه پات نیویرک اون یکی‌ پاتم لاس وگاس گیرین کارت می‌خوای چیکار تو کارت از گرین و اینا گذشته باید شناسنامت عوض شه :24:

آره اتفاقا توی اون تاپیک 10 مکان زیبای جهان گفته که نیویورک داره :23:

• Mahboob

ای اوبامای بلا :50:

• bijjan

نمیدونم چرا هر کی خاک تو سری میکنه یه دروبینم بالا کلش روشنه تا درس عبرتی باشه واسه بقیه که موقع این کارا کلا فیوزو و برق اظطراریرو با هم قطع کنن :19:

• الهام

اوباما و این حرفا اصلا حرفشو نزن :13:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: