₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دختر 14 ساله ی آلاسکایی...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دختر 14 ساله ی آلاسکایی...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

دختر 14 ساله ی آلاسکایی...

1416 بازدید، 58 پست، نویسنده: shaparak64

• shaparak64

دختر 14 ساله ي آلاسکايي671 شش روز پس از تزريق هروئين توسط يک مرد 26 ساله690از دنيا رفت299
    جنا دالستاد اهل آنکوريج در وضعيت بحراني به سر برد513 تا اينکه جمعه ي گذشته بالاخره او را به بيمارستان انتقال دادند483

به گزارش سخنگوي پليس آنتيا شل 304 اين نوجوان کمي بعد، ظهر روز پنج شنبه در گذشت938 در آن شب غم انگيز که به مرگ او ختم شد، اين سرباز نيروي دريايي به همراه دو مرد ديگر498 جنا را سوار کردند 352و براي خوش گذراني به خانه ي وارنر بردند.1140

تصویر در دسترس نیست

وارنر يک گرم هروئين را بين دو مرد ديگر تقسيم مي کرد 239 که جنا گفت مي خواهد چيز جديدي را امتحان کند اما خودش نمي خواهد کار تزريق را انجام بدهد263

مدارک حاکي از آن است که وارنر سعي کرد به جنا تزريق کند اما موفق نشد372 به همين خاطر او را خواباند و از کمربندش به عنوان شريان بند استفاده کرد پس از آن بعد از اينکه چندين بار به دنبال رگ، عمل تزريق را انجام داد25 تا 30 واحد هروئين به او تزريق کرد1092

دو شاهد به ماموران گفتند که جنا را روي تخت وارنر رها کرده اند 299و صبح روز بعد او را در حاليکه صورتش روي محتويات بالاآورده ي معده اش1166 افتاده بود، يافتند.895 نبضش را گرفتند، او را نشاندند. براي سلامتي اش ابراز نگراني کردند362 و به خاطر بي توجهي، وارنر را سرزنش کردند232

طبق شواهد 1142وارنر عمدا به دليل ترس از پليس با ماموران تماس نگرفته است در عوض به اين نوجوان سابکسون تزريق کرده است 1092 که دارويي مخدر و اعتياد آور ديگري است378 او تنها پس از اينکه جنا پس از تزريق سابکسون دچار تشنج شد با اورژانس تماس گرفت483

1209 وقتی دختر 14 ســــــــــــــــــــــــاله میره دنبال این برنامه ها، عاقبتشم همین میشه دیگه! ما 14 سالمون بود چقدر گلابی بودیم :4: اینا عجججججب چیزی هستن
    مثل این دختر میلیونره زرنگ نبود :83:

• levrone

shaparak64,
    من که از هفت هشت سالگی 24 ساعت حواسم تو لنگ و پاچه همسایمون بود! به درجه استادی نایل شده بودم...

نقل قول: shaparak64
    ما 14 سالمون بود چقدر گلابی بودیم :4:

:23:

• دلشاد

ما 14 سالمون بود چقدر گلابی بودیم

الانم گلابی هستی آبجی گلم منتها اون موقع کال بودی الان رسیده شدی :4:

• KuRoSh

ما 14 سالمون بود چقدر گلابی بودیم

بچه های اون موقع اکثران گلابی بودن :4:

عکس ها رو چقدر تابلو سانسور کردن :83:

• shaparak64

نقل قول: levrone
    من که از هفت هشت سالگی 24 ساعت حواسم تو لنگ و پاچه همسایمون بود! به درجه استادی نایل شده بودم...

:83: از بس هیزی دیگه پرروووووووووووو913
    نقل قول: دلشاد
    الانم گلابی هستی آبجی گلم منتها اون موقع کال بودی الان رسیده شدی :4:

:23: بدجنننننننننس :23: نخیرم من مثال عرض کردم :4: بنده یک شاپلی پل پلیم :5:
    نقل قول: کوروش فسقلی
    بچه های اون موقع اکثران گلابی بودن :4:

:83: پس تو هم 14 سالت بود گلابی بودی؟ :4:
    عکس ها رو چقدر تابلو سانسور کردن :83:

:4: مثلا خواستن دختره رو با حجاب و نجیبش کنن 453

• ژنرال

جنا دالستاد اهل آنکوريج

453

• Hurricane

گلابی های عزیز! :4: دنیا خیلی بی رحم شده :2:
    حواستون باشه! :10:

• shaparak64

نقل قول: ژنرال
    453

چیه خب؟ 453 جنا دالستاد اهل آنکوريج که قشنگ تر از میرزا محسن ژنرال السلطنه کلونی اهل کرجه

• ژنرال

چیه خب؟ 453 جنا دالستاد اهل آنکوريج که قشنگ تر از میرزا محسن ژنرال السلطنه کلونی اهل کرجه

به هر حال هرچی باشه بهتر از شاپرکه :50:

نمایش یا پنهان متنپاریکال 453

• Life Dream

اصلانم دلم واش نسوخت! حقش بوده دختره چشم سفيد پرروي بي ابروي نانجيب احمق بي فكر خوشگذران بي عقل ديونه هوس باز بي خيال نفهم بي شعور خل و چل مسخزه، اه اه اه فردا هم مياد ازدواج ميكنه واسه من ميگه الهي قزبونت برم تو اولين عشقمي كه باهاش بودم :30: :30: :30:
    اين جور زباله ها همون بهتر كه برن توو زباله دوني، حالا خارجياش يه چيزي! ولي ايرانياشون ديگه حتماً بايد برن زباله دوني، بعدم اتيششون زد كه بوي گندشون همه جا رو نگيره :30:
    نمایش یا پنهان متنخشن شدم نه! :19:

• KuRoSh

پس تو هم 14 سالت بود گلابی بودی؟

د ن د من اون موقع 12 سالم بوده :10: گلابی عزیز :23:
    مثلا خواستن دختره رو با حجاب و نجیبش کنن

آره مثل اسب نجیبش کنه :23:

• KuRoSh

پس تو هم 14 سالت بود گلابی بودی؟

د ن د من اون موقع 12 سالم بود :10: گلابی عزیز :23:
    مثلا خواستن دختره رو با حجاب و نجیبش کنن

یعنی مثل این اسب ها نجیب :4:

• carlos

كثافت
    نمایش یا پنهان متن:4:

• bijjan

[quote=levrone]من که از هفت هشت سالگی 24 ساعت حواسم تو لنگ و پاچه همسایمون بود! به درجه استادی نایل شده بودم...
    [/quo-te]
    آه استاد بزرک تجربیاتت رو با من قسمت کن :4:

• carlos

كثافت
    نمایش یا پنهان متن:4:

• shaparak64

نقل قول: Hurricane
    گلابی های عزیز! :4: دنیا خیلی بی رحم شده :2:
    حواستون باشه! :10:

:83: ماها که گلابی نیستیم :23: این گلابییت مال 14 سالگیمونه :4:
    به هر حال هرچی باشه بهتر از شاپرکه :50:

:23: آره 913
    پاریکال 453

دیوونه:23:
    نقل قول: Life Dream
    دختره چشم سفيد پرروي بي ابروي نانجيب احمق بي فكر خوشگذران بي عقل ديونه هوس باز بي خيال نفهم بي شعور خل و چل مسخزه

452 داداشششششششی 299 ترسیدم ازت 391 خششششن 299391
    د ن د من اون موقع 12 سالم بوده :10: گلابی عزیز :23:

:23: گلابی خودتی :23:

• KuRoSh

گلابی خودتی

میگن یه روزی یه گلابیه که خیلی گلابی بوده از شانس بدش هم اسمش شاپلی بود :4: ای تف توشانست شاپلی :4: :23: چرا گلابی شدی

• shaparak64

نقل قول: carlos
    كثافت

452 با منی؟ 388
    نمایش یا پنهان متنآهان 453 نه 453 با اونی 453

نقل قول: bijjan
    آه استاد بزرک تجربیاتت رو با من قسمت کن :4:

تو هم بی حیایی ها 913
    میگن یه روزی یه گلابیه که خیلی گلابی بوده از شانس بدش هم اسمش شاپلی بود :4: ای تف توشانست شاپلی :4: :23: چرا گلابی شدی

:23: دیوونه :23: اینا چه ربطی بهم داشتن؟ چرا هرکی کارش گره میخوره ، تفش میاد تو شانس من بیچاره؟ :83:

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    صلانم دلم واش نسوخت! حقش بوده دختره چشم سفيد پرروي بي ابروي نانجيب احمق بي فكر خوشگذران بي عقل ديونه هوس باز بي خيال نفهم بي شعور خل و چل مسخزه، اه اه اه فردا هم مياد ازدواج ميكنه واسه من ميگه الهي قزبونت برم تو اولين عشقمي كه باهاش بودم
    اين جور زباله ها همون بهتر كه برن توو زباله دوني، حالا خارجياش يه چيزي! ولي ايرانياشون ديگه حتماً بايد برن زباله دوني، بعدم اتيششون زد كه بوي گندشون همه جا رو نگيره

مازی ای وای چقده خشن :68: حالا به ریش سفیدت از گناهش در گذر جوانی کرده دیگه :4: تقصیر خانوادش بود بچه معصوم بی تجربه بوده وکنجکاو :2:

وای شاپری وتاپیکهای منحصر به فرد :93: :11: :8:

• shaparak64

نقل قول: maryamlondon1
    مازی ای وای چقده خشن :68: حالا به ریش سفیدت از گناهش در گذر جوانی کرده دیگه :4: تقصیر خانوادش بود بچه معصوم بی تجربه بوده وکنجکاو :2:

مریم جونم 451 والا ماهم بی تجربگی و کنجکاوی داشتیم ولی از این غلطا نکردیم هیچ وقت :83:
    نقل قول: maryamlondon1
    وای شاپری وتاپیکهای منحصر به فرد :93: :11: :8:

فدات بشم 823

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: