مردی که با دوستش در کنار ساحل یک دریاچه مشغول بازی گلف بود مورد حمله یک تمساح واقع شد.
حادثه زمانی اتفاق افتاد که توپ گلف این مرد داخل آب دریاچه افتاد. او برای درآوردن توپ گلف وارد دریاچه شده بود که تمساحی گرسنه به او حمله کرد و دست این مرد را پس از قطع کردن از بازو بلعید.
▧ تصویر در دسترس نیست
وقتی آتش نشانان به داد این مرد رسیدند او زخمی بود و یک دست نداشت. آتش نشانان با شکار تمساح موفق شدند دست قطع شده این مرد را از شکم تمساح خارج کرده و برای پیوند آن به مرد زخمی آن را همراه با پیکر نیمه جانش به بیمارستان بفرستند.
▧ تصویر در دسترس نیست
تمساح نیز برای درمان بریدگی شکمش به دامپزشکی مرکزی باغ وحش فرستاده شد تا دوره بهبودی را طی کند و دوباره به محیط زیستش بازگردانده شود.
سلام و سپاس . فکرش و بکنید ، دیشب سالاد الویه ی خوشمزه درست کرده باشی . یکمی شو هم بیاری اداره تا برای صبحانه بخوری . و دیدن این تاپیک با اولین لقمه اش همزمان باشه . بگذریم . همین که فهمیدید من دارم سالاد الویه میخورم و دهنتون آب افتاد کافیه و انتقامم به طور تمام و کمال ازتون گرفته شده . اگه این اتفاق تو ایران میفتاد به جای گرفتن تمساح و کارهای ذکر شده توسط آتش نشانی میگفتن میخواسته لب آب نره . تقصیر خودش بوده و نمیشه کاریش کرد . ببریدش بیمارستان تا جای دستش و بخیه کنن ... تمساحه هم با خیال راحت دست نوش جان شده رو هضم میکرد .
داداش کوجیکم رفنه بود تایلند واسه دیدن نمایش تمساح رفته بود
اولا بابت کلیپ تشکر ویژه (مثبتش طلبت فردا) دوما به داداش سلام برسون بگو ماراهم برای دیدن تمساح تایلند ببره سوما به داداش بگو ایندفعه دوربین را یه هوا بالاتر بگیره فقط پاهاشون دیده میشد
فکرش و بکنید ، دیشب سالاد الویه ی خوشمزه درست کرده باشی . یکمی شو هم بیاری اداره تا برای صبحانه بخوری . و دیدن این تاپیک با اولین لقمه اش همزمان باشه 453 .
aac198000
حادثه زمانی اتفاق افتاد که توپ گلف این مرد داخل آب دریاچه افتاد. او برای درآوردن توپ گلف وارد دریاچه شده بود که تمساحی گرسنه به او حمله کرد و دست این مرد را پس از قطع کردن از بازو بلعید.
▧ تصویر در دسترس نیست
تمساح نیز برای درمان بریدگی شکمش به دامپزشکی مرکزی باغ وحش فرستاده
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
soheyla
سلام و سپاس
فکرش و بکنید ، دیشب سالاد الویه ی خوشمزه درست کرده باشی . یکمی شو هم بیاری اداره تا برای صبحانه بخوری
و دیدن این تاپیک با اولین لقمه اش همزمان باشه
بگذریم . همین که فهمیدید من دارم سالاد الویه میخورم و دهنتون آب افتاد کافیه و انتقامم به طور تمام و کمال ازتون گرفته شده
اگه این اتفاق تو ایران میفتاد به جای گرفتن تمساح و کارهای ذکر شده توسط آتش نشانی میگفتن میخواسته لب آب نره
تمساحه هم با خیال راحت دست نوش جان شده رو هضم میکرد .
aac198000
اولا سالاد الویه نوش جانتون
دوما دم شما گرم صبحانه را با سالاد الویه شروع بشه ناهار و شامش چی میشه
سوما همین دوتا
gilas
aac198000
ببخشید منظورت کدوم موجود این حادثه است ؟
تمساح
انسان بی ریخت و بی ادب گلف باز(الان بی دست)
سازنده زمین گلف کنار محل زندگی تمساح
هرسه
gilas
همون اولی
ماهی
دلشاد
aac198000
اولا بابت کلیپ تشکر ویژه (مثبتش طلبت فردا)
دوما به داداش سلام برسون بگو ماراهم برای دیدن تمساح تایلند ببره
سوما به داداش بگو ایندفعه دوربین را یه هوا بالاتر بگیره فقط پاهاشون دیده میشد
garfild
aac198000
ژنرال
Hurricane
فقط سکوت!
shaparak64
و دیدن این تاپیک با اولین لقمه اش همزمان باشه 453 .
دلشاد,
mojde
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→