₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » بامزه ترین لطیفه دنیا .... بخونی میمیری از خنده
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » بامزه ترین لطیفه دنیا .... بخونی میمیری از خنده

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

بامزه ترین لطیفه دنیا .... بخونی میمیری از خنده

1745 بازدید، 51 پست، نویسنده: shaparak64

• shaparak64

تصویر در دسترس نیست

محققان جامعه‌شناس بريتانيايي از سال 2002 به دنبال يافتن بامزه‌ترين لطيفه دنيا بودند.

به گزارش ايسنا محققان دانشگاه هرفوردزشاير نيز برنامه‌اي را با نام «آزمايشگاه خنده» آغاز کردند تا تاثير لطيفه‌ها را بر مردم فرهنگ‌هاي مختلف بررسي کنند.

آن‌ها از مردم کشورهاي مختلف خواستند تا لطيفه‌هاي خود را ارائه دهند و لطيفه‌هايي که از سوي ديگران ارائه شده‌اند را ارزيابي کنند.

لطيفه برنده اين نظرسنجي، لطيفه‌اي بود که يک روان‌پزشک انگليسي اهل منچستر گفته بود. او در اين لطيفه شکارچيان نيوجرسي را سوژه خود قرار داده بود.

دو شکارچي اهل نيوجرسي در جنگل بودند که يکي از آن‌ها روي زمين افتاد. او نفسش بند آمد و چشمهايش وارونه شد. دومي گوشي تلفن خود را برداشت و با اورژانس تماس گرفت و به اپراتور اورژانس گفت: «دوستم مرده! چه‌ کار کنم؟» اپراتور با صداي آرامي در جواب گفت: «خونسردي خود را حفظ كنيد. من به شما کمک مي‌کنم. اجازه دهيد اول از مرگ دوست شما مطمئن شويم.» سکوتي پشت خط تلفن حاکم شد و ناگهان صداي شليک گلوله‌اي به گوش ‌رسيد. شکارچي گوشي را برداشت و گفت: «حالا چه کار کنم؟»

897897897897897897897897

البته يکي از رايج‌ترين لطيفه‌هاي مردم آمريکا، لطيفه‌اي است که مي‌گويد: «دو آمريکايي مشغول بازي گلف بودند که يکي از آن‌ها مراسم خاکسپاري باشكوهي را در حوالي زمين بازي مي‌بيند و همان لحظه کلاه خود را از سر برمي‌دارد. چشمانش را مي‌بندد و به نشانه احترام تعظيم مي‌کند. دوستش با ديدن اين حرکت مي‌گويد: «واي! اين يکي از تاثيربرانگيزترين حرکاتي است که تاکنون ديده‌ام. تو واقعا مرد مهرباني هستي.»

او در پاسخ مي‌گويد: «بله. ما 35 سال با هم زندگي کرديم!»

خیلی خندیدید نه؟!؟!؟

تصویر در دسترس نیست

الان این شکلی شدید نه؟!؟!؟

تصویر در دسترس نیست

من واقعا موندم که اینا چقدر لوسن که به همچین لطیفه های یخ و بی نمکی میخندن 1242
    برای همینه که میگن خندوندن ایرانی ها کار سختیه 935 با اینکه خیلی در رفاه و آرامش و آسایش نیستیم ولی بازم واسه خنده پایه ایم 270و دنبال سوژه 248 ( البته منظورم همه نیستا، خودم 823 جزء همین دسته م که همیشه آماده ی خندیدنم، حتی اگه از غم داغون باشم 1244)

• mojde

من اينو در مواجهه با بستگاني كه همسر خارجي دارن زياد ديدم چيزايي كه ما برامون خيلي خنده داره براي اونا نيست و برعكس حرفها و حركاتي هست كه اونا غش ميكنن از خنده اما ما دقيقا اينجوري ميشيم 897

• mz56mz

من مجبووووووووووووووورم بخندم اخه خارجى ام :10: 245

• sib

خب خارجیا با ما خیلی فرق دارن.چند وقت پیش دختر عموم با شوهرش که انگلیسیه اومده بود ایران.بیچاره همش مات و منگول ما ها رو نگاه میکرد و دختر عموم که براش ترجمه میکرد حرفا رو اون چشماش گرد میشد :83: خودشم تو یه عالم دیگه سیر میکرد کلا :4:

• shaparak64

نقل قول: بهونه
    897

:83:
    نقل قول: دلشاد
    269

نقل قول: mojde
    من اينو در مواجهه با بستگاني كه همسر خارجي دارن زياد ديدم چيزايي كه ما برامون خيلي خنده داره براي اونا نيست و برعكس حرفها و حركاتي هست كه اونا غش ميكنن از خنده اما ما دقيقا اينجوري ميشيم 897

247 از بس ایرانیا شادن :4:
    نقل قول: ژنرال
    470470470

:4:
    نقل قول: gilas
    بی نمکا 897

247 همه مون این شکلی شدیما 897
    نقل قول: sib
    خب خارجیا با ما خیلی فرق دارن.چند وقت پیش دختر عموم با شوهرش که انگلیسیه اومده بود ایران.بیچاره همش مات و منگول ما ها رو نگاه میکرد و دختر عموم که براش ترجمه میکرد حرفا رو اون چشماش گرد میشد :83: خودشم تو یه عالم دیگه سیر میکرد کلا :4:

:83: بیچاره
    نقل قول: garfild
    :21:

:4:

• Aramesh

کلاً اینوریها یخن 1193

• shaparak64

نقل قول: Aramesh
    کلاً اینوریها یخن 1193

:56: آره
    :11:

• maryamlondon1

انجا با خنده بیگانه اند :2: همش افسردگی با اینکه تو رفاه زندگی می کنن ولی از زندگی لذت نمیبرن . :2: .قتی وارد لندن شدم بیشتر دوستام بیماری افسردگی داشتن .من بهشون میگفتم افسردگی دیگه چه صیغه ای .اون گفتن هنوز زود این سوال پبرسی چند سال که موندی انجا میفهمی افسردگی چه هست :2: الان هم دارم از افسردگی دیوانه میشم :62:

• Kishe Mehr

نقل قول: shaparak64
    بخونی میمیری از خنده

دیگه با کلک ما رو می کشونی توی تاپیک؟ :22:
    نمایش یا پنهان متن913

نمایش یا پنهان متن:4:

نمایش یا پنهان متن351

میگن که ایتالیایی ها هم مثل ما ایرانی ها با نمک هستند و جوکهای با حالی دارن :4:

البته میگن دختراشون هم خشگلن :48: :20: :85:
    منو میرزا محسن ژنرال هم میخوایم بریم باجناق بشیم :4:

• KuRoSh

یخ نکنی با این تاپیکت :4:

دقیقا همین طوری هست که دوستان میگن جوک هاشون انقدر بی مزه هست که با کلی افزودنی هم خوشمزه نمیشه
    نقل قول: Kishe Mehr
    میگن که ایتالیایی ها هم مثل ما ایرانی ها با نمک هستند و جوکهای با حالی دارن

بله بعد از ایتالیا ما مقام دوم رو داریم در جوک پویی:4:
    البته میگن دختراشون هم خشگلن

موافقم 1010101010101010
    منو میرزا محسن ژنرال هم میخوایم بریم باجناق بشیم

پس من چی کاکوووووووووووو1106

• Kishe Mehr

نقل قول: کوروش فسقلی
    بله بعد از ایتالیا ما مقام دوم رو داریم در جوک پویی:4: