فيلم لحظه خورده شدن يكي از كاركنان پتروشيمي مرودشت توسط مار عظيم الجثه
▧ تصویر در دسترس نیست
شرح ماجرا ( به نقل از یکی از آگاهان که فیلم را در اختیار ما قرار داده است ) : یکی از کارکنان پتروشیمی مرودشت در هنگام بازدید روزانه از ساختمان ها و تاسیسات موجود در این مرکز ، ناگهان با مار بسیار عظیم الجثه ای برخورد می نماید.وی از روی کنجکاوی با تلفن همراه خود اقدام به فیلمبرداری از مار مذکور می نماید ولی غافل از اینکه مار از قبل منتظر لحظه ای بود تا به او حمله کند! همانطور که این فرد از سمت دم این مار – که کارشناسان طول آن را بیش از ۸ متر تخمین زده اند - به طرف سر آن در حال فیلمبرداری بود ناگهان با نزدیک تر شدن فرد به سر، ماراقدام به حمله ای بسیار سریع و ناگهانی می نماید که متاسفانه در اثر این واقعه کارمند مذکور توسط مار بلعیده می گردد و تنها گوشی تلفن همراه وی بر جا می ماند که همکارانش پس از اینکه از غیبت وی نگران می شوند با جستجوی بسیار گوشی تلفنش را یافته و به راز مرگش پی می برند!
نمایش یا پنهان متننرم افزار كانورتورم خراب شده! يكي از مديران زحمت بكشه پخش كليپ رو آنلاينش كنه لطفاً نمایش یا پنهان متنگيلي كليپ رو نگاه كن، نگي ترسيدي و از اين حرفا! بهت قول يوفويي ميدم وحشتناك نيست، چندش آور هم نيست!
چند روز پیش یه سنجاب دوید جلو ماشین خدا رو شکر سرعتم زیاد نبود زیر تایر نرفت قلبم اومد توو دهنم تا یه ساعت بیحال شدم من نمیتونم مازیار.. ببینم مُردم حالا حالاها توو ذهنم میمونه
من قبلا اين رو ديده بودم ولى از اينكه در ايران بوده تكذيب شده بود نميدونم والو شايد هم واقعا تو ايران بوده
طبق شواهد توو ايران بوده!
نقل قول: Aramesh
چند روز پیش یه سنجاب دوید جلو ماشین خدا رو شکر سرعتم زیاد نبود زیر تایر نرفت قلبم اومد توو دهنم تا یه ساعت بیحال شدم من نمیتونم مازیار.. ببینم مُردم حالا حالاها توو ذهنم میمونه
بابا اين ترسناك نيست به خدا! شما يه تك پا نگاه كن ترسيدي منم ميام caminito del rey! از اونجا كه ترسناكتر نيست كه!
نقل قول: ali41
با این اینترنت مسخره وقتی چیزی ندیدم چی بگم فقط تشکر
فيلمشو نگاه كن فشرده شده، دانلود نكن
نقل قول: حورا
من از تیترش مردم
تيتيرش غلط اندازه، خودش اينطوري نيست
نقل قول: carlos
پس بقيه فيلمش كو ؟؟؟؟؟؟؟؟/
بقيشو شرمنده دوربين رو يادش رفت با خودش ببره توو شكم ماره!
Life Dream
شرح ماجرا ( به نقل از یکی از آگاهان که فیلم را در اختیار ما قرار داده است ) : یکی از کارکنان پتروشیمی مرودشت در هنگام بازدید روزانه از ساختمان ها و تاسیسات موجود در این مرکز ، ناگهان با مار بسیار عظیم الجثه ای برخورد می نماید.وی از روی کنجکاوی با تلفن همراه خود اقدام به فیلمبرداری از مار مذکور می نماید ولی غافل از اینکه مار از قبل منتظر لحظه ای بود تا به او حمله کند! همانطور که این فرد از سمت دم این مار – که کارشناسان طول آن را بیش از ۸ متر تخمین زده اند - به طرف سر آن در حال فیلمبرداری بود ناگهان با نزدیک تر شدن فرد به سر، ماراقدام به حمله ای بسیار سریع و ناگهانی می نماید که متاسفانه در اثر این واقعه کارمند مذکور توسط مار بلعیده می گردد و تنها گوشی تلفن همراه وی بر جا می ماند که همکارانش پس از اینکه از غیبت وی نگران می شوند با جستجوی بسیار گوشی تلفنش را یافته و به راز مرگش پی می برند!
دانلود اين كليپ
نمایش یا پنهان متن
نرم افزار كانورتورم خراب شده! يكي از مديران زحمت بكشه پخش كليپ رو آنلاينش كنه لطفاًنمایش یا پنهان متن
گيلي كليپ رو نگاه كن، نگي ترسيدي و از اين حرفا! بهت قول يوفويي ميدم وحشتناك نيست، چندش آور هم نيست!Life Dream
levrone
اینا دیگه چین؟!!!
Life Dream
مار بوا هستن ديگه!!
Aramesh
ویدئوشو نگاه نمی کنم
بوا توو جنگلهای آمازونه... توو ایران چیکار میکنه
چکاوک
فیلمو دیدم طفلی بگو آخه کسی با مار شوخی میکنه
دلشاد
ژنرال
البته هنوز فیلمو ندیدیم
Life Dream
بوا توو جنگلهای آمازونه... توو ایران چیکار میکنه
آبجي آرامش وحشتناك نيست باور كن! نگاه كن اگه ترسيدي منفي بده
اوه راستي احتمالاً براي گردش به ايران اومده بوده
فیلمو دیدم طفلی بگو آخه کسی با مار شوخی میکنه
موافقم اونم يه مار هشت متري!!
ميدونستم خوشت مياد!
راستي از بابت تبديل ويديو هم ممنونم، با اجازت به قسمت اول هم منتقل كردم
كي ميبيني؟
mz56mz
Aramesh
چند روز پیش یه سنجاب دوید جلو ماشین خدا رو شکر سرعتم زیاد نبود زیر تایر نرفت قلبم اومد توو دهنم
منفی که سر جاشه باید بهت بدم
ali41
حورا
carlos
Life Dream
طبق شواهد توو ايران بوده!
بابا اين ترسناك نيست به خدا! شما يه تك پا نگاه كن ترسيدي منم ميام caminito del rey! از اونجا كه ترسناكتر نيست كه!
فيلمشو نگاه كن فشرده شده، دانلود نكن
تيتيرش غلط اندازه، خودش اينطوري نيست
بقيشو شرمنده دوربين رو يادش رفت با خودش ببره توو شكم ماره!
الهام
یکی اینطوری خورده میشه یکی مثه اون پسر بچه هندی با این مار بزرگ میشه
maryamlondon1
Aramesh
واااااای دیدم
Life Dream
یکی اینطوری خورده میشه یکی مثه اون پسر بچه هندی با این مار بزرگ میشه
چون فقط يه ايراني اين كارو ميكنه! از اون تيترا كه مينويسن: (فقط در ايران!!)
ميگن توو لندن كنار خونه يكي از خانماي گلمنگلي اونجا بوده! اسشم چي بود، بزار فكر كنم... اهان بهش ميگن مامان مريم
ديدي گفتم وحشتناك نيست! حالا هي حرفمو گوش نكن
حالا يه مثبت زور وده تا از دلم در بياد
shaparak64
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→