₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » من باور دارم ...

بدون عکس

من باور دارم ...

340 بازدید، 16 پست، نویسنده: ali41

• ali41

من باور دارم ...

من باور دارم ...
    که ما مسئول کارهايى هستيم که انجام مى‌دهيم، صرفنظر از اين که چه احساسى داشته باشيم.

من باور دارم ...
    که اگر من نگرش و طرز فکرم را کنترل نکنم،او مرا تحت کنترل خود درخواهد آورد.

من باور دارم ...
    که قهرمان کسى است که کارى که بايد انجام گيرد را در زمانى که بايد انجام گيرد، انجام مى‌دهد، صرفنظر از پيامدهاى آن.

من باور دارم ...
    که گاهى کسانى که انتظار داريم در مواقع پريشانى و درماندگى به ما ضربه بزنند، به کمک ما مى‌آيند و ما را نجات مى‌دهند.

من باور دارم ...
    که گاهى هنگامى که عصبانى هستم حق دارم که عصبانى باشم امّا اين به من اين حق را نمى‌دهد که ظالم و بيرحم باشم.

من باور دارم ...
    که بلوغ بيشتر به انواع تجربياتى که داشته‌ايم و آنچه از آن‌ها آموخته‌ايم بستگى دارد تا به اين که چند بار جشن تولد گرفته‌ايم.

من باور دارم ...
    که هميشه کافى نيست که توسط ديگران بخشيده شويم، گاهى بايد ياد بگيريم که خودمان هم خودمان را ببخشيم.

من باور دارم ...
    که صرفنظر از اين که چقدر دلمان شکسته باشد دنيا به خاطر غم و غصه ما از حرکت باز نخواهد ايستاد.

من باور دارم ...
    که زمينه‌ها و شرايط خانوادگى و اجتماعى برآنچه که هستم تاثيرگذاربوده‌اند امّا من خودم مسئول آنچه که خواهم شد هستم.

من باور دارم ...
    که نبايد خيلى براى کشف يک راز کند و کاو کنم، زيرا ممکن است براى هميشه زندگى مرا تغيير دهد.

من باور دارم ...
    که دو نفر ممکن است دقيقاً به يک چيز نگاه کنند و دو چيز کاملاً متفاوت را ببينند.

من باور دارم ...
    که زندگى ما ممکن است ظرف تنها چند ساعت توسط کسانى که حتى آن‌ها را نمى‌شناسيم تغيير يابد.

من باور دارم ...
    که گواهى‌نامه‌ها و تقديرنامه‌هايى که بر روى ديوار نصب شده‌اند براى ما احترام و منزلت به ارمغان نخواهند آورد.

من باور دارم ...
    «شادترين مردم لزوماً کسى که بهترين چيزها را دارد نيست بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى‌کند.»

من باور دارم ....
    که زمان زيادى طول مى‌کشد تا من همان آدمی بشوم که مى‌خواهم.

و من باور دارم ...
    که شما اگر این را خواندید میگویید خودمان میدانستیم

• دلشاد

مرسی داش علی خیلی عالی بود

• ژنرال

مرسی :39:

خوشم اومد :46:

• مخلوط کن

حالا خودمان ميدانستيم كه يه طرف قضيه هس ، اين را خودمان قبلاً كذاشته بوديم كه ...:4:

• baron jon

قشنگ بود
    تشكر :46:

باور دارم که با هر قطره باران گلی خواهد روئید .

باور دارم که در دل هر تاریکی شمعی روشن خواهد شد .

باور دارم که در دوراهی های زندگی ، کسی خواهد بود که رهنما باشد .

باور دارم که در طوفانهای مهیب زندگی ،آنگاه که همه چیز متلاطم میشود کسی هست که کلمه به کلمه دعاهای ما را می شنود .

باور دارم که با مرگ هر نفر ، عزیز دیگری متولد خواهد شد که لبخندش زندگی را بهمراه می آورد .

باور دارم که با هر برگی که بر زمین می افتد شکوفه ای خواهد رویید .

باور دارم که زندگی فرآیندی همیشه جاری است که بر سر راهش اتفاقات ناگواری رخ میدهد که ممکن است اثر آن باقی بماند ولی زندگی به جریان خود ادامه خواهد داد .

باور دارم که در پس هر غروبی ، طلوعی زیبا نهفته است .

و باور دارم که ظلمت و سیاهی ابدی نیست و سحر نزدیک است .

• Hurricane

عالی‌ بود ! :4:
    مرسی‌ ! :46: :46: :46:

• ali41

دلشاد,
    حورا,
    ژنرال,
    تشکر از لطف شما :1:

نقل قول: Gormesabzi
    حالا خودمان ميدانستيم كه يه طرف قضيه هس ، اين را خودمان قبلاً كذاشته بوديم كه ...

ولی من که نمیــــــــــــــــــــدونستم696 391 :20:

• ali41

eltiaam,
    نقل قول: baron jon
    باور دارم که در دوراهی های زندگی ، کسی خواهد بود که رهنما باشد

شما لطف فرمودید :111:

Hurricane,

• hadi04

بسیار زیبا بود داداش علی گل بسیار استفاده کردیم :46:

• The one

نقل قول: Gormesabzi
    حالا خودمان ميدانستيم كه يه طرف قضيه هس ، اين را خودمان قبلاً كذاشته بوديم كه ...

:23: دلم برای نمکت یه ذره شده بود :6:
    مرسی علی اقا باورهای خوبی دارید تخفیف بدید چند تا واسه خودمون سوا می کنیم :4: :46: :84:

• mojde

علي تو چقدر باور داري يكمشم بفرست واسه من كه باورام داره تموم ميشه و ديگه گير نميارم آخه تحريميم .باوراي من خيلي ناب و اصل بود حيف كه تموم شد چيز زياديم ازش نمونده كاش تحريم نميشديم :2:

• gilas

خودمان میدانستیم ...:4:

نمایش یا پنهان متنکه خوب باور های داری :10:

• ali41

ماهی,

نقل قول: hadi04
    بسیار زیبا بود داداش علی گل بسیار استفاده کردیم :46:

قربونت برم :46:

نقل قول: The one
    مرسی علی اقا باورهای خوبی دارید تخفیف بدید چند تا واسه خودمون سوا می کنیم :4: :46: :84:

خوب خوباشو ننوشتم :9: قابلی نداره شما میتونید همه رو بردارید :46: تقدیم با :7: محبت :18:

نقل قول: gilas
    که خوب باور های داری :10:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: