تحقيقات نشان داده است كه بچه ها نمي توانند تصوير زوجي را كه همديگر را در آغوش گرفته اند تشخيص دهند زيرا آنها هيچ سابقه ذهني در مورد اين موضوع ندارند.بچه ها 9 عدد دلفين مي بينند. نمایش یا پنهان متنيك آزمايش براي تشخيص اين كه آيا شما از قبل ذهني خراب داريد، اینست که اگر يافتن دلفين ها در 6 ثانيه براي شما مشكل است ، ذهن شما واقعا خراب است
توهمات و پديده هاي بصری آيا دوست داريد مغز و چشمانتان را گيج كنيد؟ بله؟ شما ممكنه بحواهيد يه نگاهي به اين تصاوير بياندازيد...
يه كم بيشتر به علامت بعلاوه خيره شويد شما خواهيد ديد كه تمام نقاط بنفش بجز نقطه سبز رنگ ناپديد خواهند شد.
و اما بهترين چيز... دستور العمل زير را دنبال كنيد:
1) به چهار نقطه موجود در تصوير به مدت 30 ثانيه خيره شويد. 2)سپس به ديوار نزديك خود نگاه كنيد 3)يك لكه روشن ظاهر خواهد شد 4)پشت سرهم پلك بزنيد شما يك تصوير خواهيد ديد 5)چه مي بينيد؟يا چه كسي را مي بينيد؟
تحقيقات نشان داده است كه بچه ها نمي توانند تصوير زوجي را كه همديگر را در آغوش گرفته اند تشخيص دهند زيرا آنها هيچ سابقه ذهني در مورد اين موضوع ندارند.بچه ها 9 عدد دلفين مي بينند.
البته با این اوضاع و احوالِ این زمونه، بچهها هم ... !
Kishe Mehr, """"""در اینجا من فقط یک دلفین دیدم درست حل کردم؟ ...... اوخ اهان این مربوط به اون یکی تاپیک بود؟ ولی قیافه ی یارو شبیه دلفین هستا """""" قبلا تو کار میکس نبودی نمایش یا پنهان متنانصافا وزیر دفاع یا هر خری کوفتش بشه که دلفینای ایرانو اینجوری به تو میندازه
اگر يافتن دلفين ها در 6 ثانيه براي شما مشكل است ، ذهن شما واقعا خراب است
بابا خب یه کم واقع بین باشید کی اول صبحی هر روز تو تختش شیش تا دلفین می بینه فوقش یه دونه بببینیم اونم اگه راز بقا تا صبح روشن باشه!! عوضش این قوس و پیچها ی زیبای افرینش همه جا جلوی دید هستن از اینه گرفته تا الی ماشاا.. متاهلین خب چشممون به اینها عادت کرده دیگه نه به جونورا !!
ali41
تحقيقات نشان داده است كه بچه ها نمي توانند تصوير زوجي را كه همديگر را در آغوش گرفته اند تشخيص دهند زيرا آنها هيچ سابقه ذهني در مورد اين موضوع ندارند.بچه ها 9 عدد دلفين مي بينند.
نمایش یا پنهان متن
يك آزمايش براي تشخيص اين كه آيا شما از قبل ذهني خراب داريد، اینست که اگر يافتن دلفين ها در 6 ثانيه براي شما مشكل است ، ذهن شما واقعا خراب استتوهمات و پديده هاي بصری
آيا دوست داريد مغز و چشمانتان را گيج كنيد؟
بله؟ شما ممكنه بحواهيد يه نگاهي به اين تصاوير بياندازيد...
حال بر روي علامت بعلاوه در مرکز شکل زیر تمركز كنيد بعد از مدتي شما يك نقطه سبز رنگ در حال حركت مي بينيد
و اما بهترين چيز...
دستور العمل زير را دنبال كنيد:
1) به چهار نقطه موجود در تصوير به مدت 30 ثانيه خيره شويد.
2)سپس به ديوار نزديك خود نگاه كنيد
3)يك لكه روشن ظاهر خواهد شد
4)پشت سرهم پلك بزنيد شما يك تصوير خواهيد ديد
5)چه مي بينيد؟يا چه كسي را مي بينيد؟
Aramesh
اینجوری شدم..
mz56mz
ژنرال
9عدد دلفین با یه زوجی که همدیگه رو در آغوش گرفتن، دیدم
مخلوط کن
ولي خيلي بوزيشن زيبا و رمانتيكيه ، دلفين ها رو ميكمااا
eltiaam
Hurricane
البته با این اوضاع و احوالِ این زمونه، بچهها هم ... !
به احتمالِ زیاد حضرتِ عیسی مسیح هستن ایشون ...
دلشاد
ali41
خداییش آخریو اصلا انجام دادی
حاج محمود خودمو خودت استثناییم
تقلب ممنوع اول چی دیدی؟
من تازه امروز فهمیدم چقدر عاشق دلفینها هستم
چی بگم
نمیدونم کیه فقط ریش سیاه و موهای بلندش این حیو شاید میده
دلشاد,
بهروز جان دلفین تماشا میکنی یا داری معما آخریو حل میکنی
ali41
خداییش اصلا انجام دادی
چاج محمود خودمو خودت استثناییم
تقلب ممنوع اول چی دیدی؟
من تازه امروز فهمیدم چقدر عاشق دلفینها هستم
چی بگم
نمیدونم کیه فقط ریش سیاه و موهای بلندش این حسو شاید میده
دلشاد,
بهروز جان دلفین تماشا میکنی یا داری معما آخریو حل میکنی
Aramesh
آخری که یه سیبیلوی زشتو دیدم
ali41
مرسی
نمایش یا پنهان متن
برم ببینم چند تا مثبت میشه بهت دادژنرال
اول 6تا از دلفینارو دیدم .. بعدش اون زوج در آغوش هم .. و بعد 3تا دیگه از دلفینا
ali41
ولی اینجور که پیداست هنوزم دلفینارو ندیدی
نمایش یا پنهان متن
ali41
ولی اینجور که پیداست هنوزم دلفینارو ندیدی
نمایش یا پنهان متن
Kishe Mehr
این مطلب دقیقا در علم روانشناسی ثابت شده
راستی
ali41
""""""در اینجا من فقط یک دلفین دیدم
نمایش یا پنهان متن
انصافا وزیر دفاع یا هر خری کوفتش بشه که دلفینای ایرانو اینجوری به تو میندازهshaparak64
من 36 تا دلفین دیدم
نمایش یا پنهان متن
همون تصویر که فکر کنم میگن حضرت مسیحه
Kishe Mehr
نه که ما ذهنمون خراب نیست
قربون ادم چیز فهم
The one
بابا خب یه کم واقع بین باشید کی اول صبحی هر روز تو تختش شیش تا دلفین می بینه فوقش یه دونه بببینیم اونم اگه راز بقا تا صبح روشن باشه!!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→