₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تصاویر اولین مرد حامله که سومین فرزند خانواده را بدنیا آورد ؟!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تصاویر اولین مرد حامله که سومین فرزند خانواده را بدنیا آورد ؟!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تصاویر اولین مرد حامله که سومین فرزند خانواده را بدنیا آورد ؟!!

815 بازدید، 14 پست، نویسنده: فرشید-717

• فرشید-717

آقای بیتای در هنگام تولد در واقع یک دختر بوده و در سال ۲۰۰۲ به صورت قانونی با انجام عمل جراحی به یک مرد تبدیل شده اما ارگان جنسی و رحم خود را از بدنش خارج نکرده است. او متولد سال ۱۹۷۴ در‌هاوایی است.
    تصویر در دسترس نیست

در برنامه ای تلویزیونی که آقای بیتای در آن حضور داشت وی در خصوص تبدیل شدنش به یک مرد و چگونگی حامله شدن و به دنیا آمدن فرزندش و خارج کردن فرزند از شکمش از طریق عمل جراحی صحبت کرد .

آقای توماس در این برنامه تلویزیونی در این خصوص صحبت کرد که چگونه این بیماری ( دوجنسیتی ) به طور اجدادی در خانواده شان وجود داشته است اما او این تهدید را به یک فرصت تبدیل کرده است و اکنون با داشتن سه فرزند و همسری مهربان زندگی خوبی دارد .آقای توماس بنا بر گفته‌هایش از طریق لقاح مصنوعی و اهداء اسپرم از یک ناشناس حامله شده است .

وی همچنین در این برنامه در خصوص واکنشهای مردم و پیچیدگیهای پزشکی که درمقابل او برای حامله شدن وجود داشت سخن گفت .

او اکنون سه فرزند دارد که دوتای اول از همسرش و آخری را خودش به دنیا آورده است .

همسر او به بچه‌ شوهرش شیر می‌دهد زیرا هورمونهای مردانه آقای بیتای اجازه ترشح شیر در بدن وی را نمی‌دهد.
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

• ژنرال

نقل قول: فرشید-717
    با انجام عمل جراحی به یک مرد تبدیل شده اما ارگان جنسی و رحم خود را از بدنش خارج نکرده است.

خوب اگر مرد شده چطور ارگان جنسی زنانه رو داره هنوز؟ 453

• shaparak64

ببینم :99: یعنی هم چیز داره هم رحم و اینا؟ :37:
    چقدر چندشه وقتی جای بعضی چیزا عوض میشه :30:
    منم هوس کردم یه کاری رو که مردا انجام میدن تجربه کنم :50: :4::23:

• Kishe Mehr

یکی از اقایون میخواست بره زن دوم بگیره ، بهش گفتن برو دختر فلانی رو بگیر :4: حالا این دختر فلانی کیه؟ بنده خدا هم از این تیرتپرها داره هم از اون تیرتپرها :4: :9: :4: یعنی هم زن هست هم مرد :4: بعد بهش میگفتن که این دختره رو بگیر خیلی دختر خوبیه... هم اوامر و دستورات خودتو انجام میده و هم اوامر و دستورات خانمت رو :50:

shaparak64,
    315 دختره ی بی حیاط پارتمان نشین بدون تراس :45: لازم شد که ایندفعه حتما شلاقت بزنم 913

• shaparak64

نقل قول: Kishe Mehr
    315 دختره ی بی حیاط پارتمان نشین بدون تراس :45: لازم شد که ایندفعه حتما شلاقت بزنم 913

واااااااا 804 چیکار کنم سوال پیش اومده برام :2:
    913

• The one

فكر كنم وقتي لوله ي رحم زيادي بلند بشه هويجوري ميريزه بيرون اونوقت ميشه براي اضافه كاري و غيره ازش استفاده كرد!! :4:
    خدايا ساري يه ماهه روزه ي مسخره بازي گرفتم اين يه سحري ناقابله! :24:

• shaparak64

نقل قول: The one
    فكر كنم وقتي لوله ي رحم زيادي بلند بشه هويجوري ميريزه بيرون اونوقت ميشه براي اضافه كاري و غيره ازش استفاده كرد!! :4:

:23: یعنی چی؟ :23:

• The one

shaparak64,
    :9: نميدونم اولش ياد لوله جاروبرقي افتادم ولي فكر كنم بيشترشبيه سيم برقش باشه هر وقت بخواي ميكشيش بيرون هر وقت هم كار ادم تموم شد با يه دكمه ميره تو... خو ش به حالشون واقعا امكانات به اين ميگن :23:

• ژنرال

نقل قول: shaparak64

453 913 453

• دلشاد

حالا از کجاش شیر میده :4:

• shaparak64

:9: نميدونم اولش ياد لوله جاروبرقي افتادم ولي فكر كنم بيشترشبيه سيم برقش باشه هر وقت بخواي ميكشيش بيرون هر وقت هم كار ادم تموم شد با يه دكمه ميره تو... خو ش به حالشون واقعا امكانات به اين ميگن :23:

:23: آره همون به سیم جاروبرقی شبیهه :23:
    نقل قول: ژنرال

804:4:913

• ali41

نقل قول: shaparak64

نميدونم اولش ياد لوله جاروبرقي افتادم ولي فكر كنم بيشترشبيه سيم برقش باشه هر وقت بخواي ميكشيش بيرون هر وقت هم كار ادم تموم شد با يه دكمه ميره تو... خو ش به حالشون واقعا امكانات به اين ميگن

314 299 804

و اما شاپرک 848
    نمایش یا پنهان متن351

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: