₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » سرباز تو کف!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » سرباز تو کف!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

سرباز تو کف!

1737 بازدید، 35 پست، نویسنده: levrone

• levrone

نقل قول: maryamlondon1
    هروز این از کدام سایت کپی پیس کردی پسر 242 314

منبعشو پایین مطلب گذاشتم آبجی! :4:

نقل قول: gilas
    سربازه که دیگه جای حرف نزاشت بی ادبیات :45:

آره! خیلی هیز بود! بی ادبیات جلاقت منشِ پر روِ خر! :10:

• gilas

نقل قول: levrone
    آره! خیلی هیز بود! بی ادبیات جلاقت منشِ پر روِ خر!

اوهوم 824

• Holtek

مرسي آقا بهروز پند آموز بود :1:

• mojde

خاك بر سرم چه جلافتا خدايي منم يه خاطره از تو اتوبوس دارم كه هر وقت يادم ميافته غش ميكنم از خنده خدا بيامرز مادربزرگ مادري من يه تهروني اصيل بود و دختر ...الدوله هيچ كس و هيچ چيز رو قبول نداشت منم تو دوران نوجونيم عين خودش بودم و به اصطلاح دماغم كلي باد داشت .يه بار من به همراه داييها و مادربزرگم رفتيم سفر قرار شد ما زودتر و با اتوبوس برگرديم توي اتوبوس اين شاگرد راننده گويا گلوش پيش من بدبخت گير كرد منم كه جلوي مادربزرگم كلي آبرو داشتم هي خودمو ميزدم به اون راه اما مگه ول كن بود هي آب ميآورد چايي ميآورد. وقت استراحت برامون غذا و آجيل خريد خلاصه آبرويي از من برد كه بيا و ببين .مادر بزرگم كلي حرص خورد و بلند بلند غر ميزد همه فهميدن تو اتوبوس كه همه رو برق ميگيره ما رو .... :23:

• ژنرال

نقل قول: mojde
    خدا بيامرز مادربزرگ مادري من يه تهروني اصيل بود و دختر ...الدوله

خدا بیامرزه...

حالا دختر کی بودن؟

وثوق الدوله؟

امین الدوله؟

:buff:

• mojde

نقل قول: ژنرال
    حالا دختر کی بودن؟

تو چرا دنبال حاشيه اي همش :23: به دليل مسائل امنيتي نميگم :4:

• aac198000

levrone,
    نقل قول: ژنرال
    ظاهراً کافورش مرغوب نبوده اثر نکرده به سرباز بدبخت !

:23: :23:
    خیلی باحال بود :110:

• maryamlondon1

نقل قول: levrone
    منبعشو پایین مطلب گذاشتم آبجی!

رفتم دیدم :4:
    خاك بر سرم چه جلافتا خدايي منم يه خاطره از تو اتوبوس دارم كه هر وقت يادم ميافته غش ميكنم از خنده خدا بيامرز مادربزرگ مادري من يه تهروني اصيل بود و دختر ...الدوله هيچ كس و هيچ چيز رو قبول نداشت منم تو دوران نوجونيم عين خودش بودم و به اصطلاح دماغم كلي باد داشت .يه بار من به همراه داييها و مادربزرگم رفتيم سفر قرار شد ما زودتر و با اتوبوس برگرديم توي اتوبوس اين شاگرد راننده گويا گلوش پيش من بدبخت گير كرد منم كه جلوي مادربزرگم كلي آبرو داشتم هي خودمو ميزدم به اون راه اما مگه ول كن بود هي آب ميآورد چايي ميآورد. وقت استراحت برامون غذا و آجيل خريد خلاصه آبرويي از من برد كه بيا و ببين .مادر بزرگم كلي حرص خورد و بلند بلند غر ميزد همه فهميدن تو اتوبوس كه همه رو برق ميگيره ما رو ....

من هم تو زمان بدبختی وبیچارگی از اصفهان به تهران رفته بودم دنبال ویزه لندن همراه پسرم حسن اون وقتها تقریبا 14 سالش بود .موقع برگشتن من خیلی خسته بودم سرم تکیه دادم به شیشه ماشین تا چرت بزنم یک هو بین خواب وبیداری احساس کردم .یک دست از پشت صندلی امد جلو ومیخواست دست مالی کنه .زود بلند شدم وکفشم از پام در اوردم وافتادم به جون پسره . حالا من ولش کردم اقایون که تو ماشین بودن غیرتی شده بودن ولش نمیکردن :56: اخرش یادم نیست کجا پیاده شد ..

• ماهی

کلا سربازا خیلی چندشی هستن..من که همیشه از دستشون فرار میکردم..هروقت تو مسیر باهاشون برخورد کنم راهمو کج می کنم یه ور دیگه...
    چون اصولا خطرناکن :83: بااون بوی بدشون991
    نمایش یا پنهان متنای وای بلانسبت کورش فسقلی خودمونا :23:

• ali41

من متنو نخوندم تو کف چی؟! :7:

• Kishe Mehr

یعنی با این تفاسیر خدا رو شکر که سرباز نشدیم وگرنه از زندگی کردن انصراف می دادم :4:

مرسی یره :11:

• ehsan.b1362

خیلی عالی بود داداش مخصوصا اونجا که گفتی به نفس نفس افتاده :68:

• بچه مثبت

نقل قول: ماهی
    کلا سربازا خیلی چندشی هستن.
    :53:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال