تو سیبی تو اناری تو یه گیلاس تو سروی تو صنوبر تو گل یاس تو عشوه تو کرشمه تو جوونی یه سنگی که گرونی مثل الماس تو جادوگر و من مرد قبیله تو دنبال منی با ناز و حیله دیدی نیست تو وجودم شیله پیله هنوز عاشقته مرد قبیله قشنگی مثل آتیش تو زمستون یه سقفی تو یه چتر زیر بارون عجب اسم قشنگی روت گذاشتم یه آشنا واسه دنیای غریبون تو جادوگر و من مرد قبیله تو دنبال منی با ناز و حیله دیدی نیست تو وجودم شیله پیله هنوز عاشقته مرد قبیله با من درد و غم و حوصله بسیار با من رنجش و عشق و گله بسیار اگه از تو برنجم دیگه اون وقت میون من و تو فاصله بسیار تو جادوگر و من مرد قبیله تو دنبال منی با ناز و حیله دیدی نیست تو وجودم شیله پیله هنوز عاشقته مرد قبیله
نمیگی زنه فندق دار میاد تو تاپیک اخه این عکس میوه های تابستونی چیه گذاشتی
والا تو قبل از فندق دار شدن صندوق دار بودی هر چی هم ماشالا توی صندوقت میریزی که پر نمیشه اگه قرار باشه با دل تو راه بریم که هیچی دیگه باید تعطیل کنیم بریم خونمون
والا تو قبل از فندق دار شدن صندوق دار بودی هر چی هم ماشالا توی صندوقت میریزی که پر نمیشه اگه قرار باشه با دل تو راه بریم که هیچی دیگه باید تعطیل کنیم بریم خونمون
خب تعطیل کنین قبلا من یه نفر بودم حرفم برو نداشت الان دو نفریم زورمون به همتون میرسه. مخصوصا اینکه فندق خوب لگد میزنه
والالله یکی نیست اینو بهش بگه بیچاره آرش
مرسی کاکو نه به اون تاپک ها نه به این تاپیک قشنگت توسیبی تو گلابیتو گوجه ای تو فندوقی فعلان توی صندوقی
هادی جون همه را جمع کردی به جز ماهی قزمزه را جا انداختی درسته میوه نیست ولی میشه با میوها جا گذشت من اعتراض دارم اقا مجوز این ترانه را نمیدم بذار همون تو زیر زمینی باشه بهتره
hadi04
تو سروی تو صنوبر تو گل یاس
تو عشوه تو کرشمه تو جوونی
یه سنگی که گرونی مثل الماس
تو جادوگر و من مرد قبیله
تو دنبال منی با ناز و حیله
دیدی نیست تو وجودم شیله پیله
هنوز عاشقته مرد قبیله
قشنگی مثل آتیش تو زمستون
یه سقفی تو یه چتر زیر بارون
عجب اسم قشنگی روت گذاشتم
یه آشنا واسه دنیای غریبون
تو جادوگر و من مرد قبیله
هنوز عاشقته مرد قبیله
با من درد و غم و حوصله بسیار
با من رنجش و عشق و گله بسیار
اگه از تو برنجم دیگه اون وقت
میون من و تو فاصله بسیار
تو جادوگر و من مرد قبیله
هنوز عاشقته مرد قبیله
sib
بله هستم
دلشاد
hadi04
داداش بهروز گیلاس کرم زده نداریم که گیلاسها همشون خوشمل هستن(ایضا سیب و انار و پیاز و ....
نخبه
hadi04
نخبه
خب تعطیل کنین
KuRoSh
نهههههههههههههههههههه
نههههههههههههههههههه
نهههههههههههههه
والالله یکی نیست اینو بهش بگه بیچاره آرش
مرسی کاکو نه به اون تاپک ها
توسیبی
KuRoSh
حالا خوبه که هنوز فندوقه این جوری لگد میزنه کمی بزرگت تر بود چی
حورا