₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » سوال و چراهایی دیگر ............
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » سوال و چراهایی دیگر ............

بدون عکس

سوال و چراهایی دیگر ............

774 بازدید، 18 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

چرا بعضیها زود پسرخاله میشوند؟

چرا توی ایران هیچ مقامی به هیچ دلیلی‌ استعفا نمیده ؟

چرا شاعر می‌‌فرماید ‌ای ساربان آهسته ران ،مگه اون موقع شتر‌ها چقدر سرعت داشتن ؟

یادمه که قبلان یه جایی‌ هم توی این سایت و هم یه سایت دیگه تاپیکی دیدم که نوشته بود که نازنین افشین جم دوست دختر وزیر دفاع کانادا هستش ، هر کی‌ نظر میداد می‌نوشت ،باعث شرمساری هستش که رفته معشوقه این کانادی شده به همراه کلی‌ فحش و از این حرف‌ها ...ولی‌ حالا همه میگن چه دختر خوشگل و با کمالاتی هستش ؟ چرا ؟ چون ازدواج کرد شد با کمالات ؟ قبلش فاحشه بوده ؟ چرا ما‌ها نمی‌تونیم ۲ دقیقه قبل از حرف زدن و باز کردن دهنمون فکر کنیم ؟ چرا ؟ خیلی‌ سخته ؟

به دلخواه به هر کسی‌ که دلمان بخواهد هدیه میدهیم باشد که باشید ...(کشته مرده همین دموکراسی خودم هستم دیگه ...) :4:

• shaparak64

نقل قول: koorosh kabir

پررو ان!! :4: پررو ان، یعنی اینکه پررو هستند :4:

کسی استعفا میده که مشغول به کار باشه و به هردلیلی قادر به ادامه نباشه، مگه اینجا کسی کار هم میکنه که بخواد از مقامش استعفا بده؟ :23:

1. خب خر بودن دیگه ، شاید یهو با سرعت میرفتن 453
    2. شاعر میگه : ای ساربان آهسته ران ، که آرام جانم میرود! و آن دل که با خود داشتم با دل ستانم میرود
    در بعشی تفسیرها اومده که شاعر بیرون روی شدید ( ور به گفته برخی شاهدان عینی اسهال خونی) داشته و به ساربان میگفته که آروم برو که جونم داره از ... ( یعنی دل ستانم ) درمیاد :4:
    751

نقل قول: koorosh kabir
    ولی‌ حالا همه میگن چه دختر خوشگل و با کمالاتی هستش ؟ چرا ؟

ببین 315 من خودم دقیقا گفتم که : "" چقدر زشته 299ولی ماشالا هزار ماشالا با کمالاته 453 ""
    ولی اولا که اون یا رو گفتم که زشته ولی باکمالات ، اونم فقط به تمسخر بوده :4:
    اون تاپیک رو که من یادم نمیاد ولی اینجا به نظر نمیاد کسی از نجابت یا فا...شگیه این دختره حرفی زده باشه
    فقط همه پسرا تو کف موندن که از دستشون رفته، دخترا هم میگن یارو چه زاغارته :4:
    در مورد اون تاپیک، حالا این چه ازدواج کرده باشه، چه نکرده باشه ، اگه اهل کثافت کاری بوده که خب فا...شه است، اگرم نبوده مطمئنا کسی انقدر کوتاه فکر نیست که صرفا به خاطر مدل بودنش یا اینکه با یه خارجیه ( حالا هر کسی با هرمقامی، خوب یا بد ) بگه که این آدم خرابیه! اگرم همچین اعتقادی داشته باشه که ابلهی بیش نیست :3:

• shaparak64

پررو ان!! :4: پررو ان، یعنی اینکه پررو هستند :4:

کسی استعفا میده که مشغول به کار باشه و به هردلیلی قادر به ادامه نباشه، مگه اینجا کسی کار هم میکنه که بخواد از مقامش استعفا بده؟ :23:

1. خب خر بودن دیگه ، شاید یهو با سرعت میرفتن 453
    2. شاعر میگه : ای ساربان آهسته ران ، که آرام جانم میرود! و آن دل که با خود داشتم با دل ستانم میرود
    در بعضی تفسیرها اومده که شاعر بیرون روی شدید ( و به گفته برخی شاهدان عینی اسهال خونی) داشته و به ساربان میگفته که آروم برو که جونم داره از ... ( یعنی دل ستانم ) درمیاد :4:
    751

ولی‌ حالا همه میگن چه دختر خوشگل و با کمالاتی هستش ؟ چرا ؟

ببین 315 من خودم دقیقا گفتم که : "" چقدر زشته 299ولی ماشالا هزار ماشالا با کمالاته 453 ""
    ولی اولا که اون یا رو گفتم که زشته ولی باکمالات ، اونم فقط به تمسخر بوده :4:
    اون تاپیک رو که من یادم نمیاد ولی اینجا به نظر نمیاد کسی از نجابت یا فا...شگیه این دختره حرفی زده باشه
    فقط همه پسرا تو کف موندن که از دستشون رفته، دخترا هم میگن یارو چه زاغارته :4:
    در مورد اون تاپیک، حالا این چه ازدواج کرده باشه، چه نکرده باشه ، اگه اهل کثافت کاری بوده که خب فا...شه است، اگرم نبوده مطمئنا کسی انقدر کوتاه فکر نیست که صرفا به خاطر مدل بودنش یا اینکه با یه خارجیه ( حالا هر کسی با هرمقامی، خوب یا بد ) بگه که این آدم خرابیه! اگرم همچین اعتقادی داشته باشه که ابلهی بیش نیست :3:

• مخلوط کن

سوال اخر: فقط از حسودي و كوته نظري همين ، سر عروسي كيت و ويليام هم تمين بود ، حالا اين يكم سبكتره ، مطمين باش هر دو در هر حالت جه دوستي جه ازدواج در حد استاندارد بالا بودن كه تونستن همجي موقعيتي به دست بيارن ، و البته بايد نقش خانوادشون رو نديد نكرفت كه جنين بستري رو اماده كردن ، خلاصه كه خيلي هم عاليه ،

• maryamlondon1

نقل قول: shaparak64
    در بعضی تفسیرها اومده که شاعر بیرون روی شدید ( و به گفته برخی شاهدان عینی اسهال خونی) داشته و به ساربان میگفته که آروم برو که جونم داره از ... ( یعنی دل ستانم ) درمیاد

وای خدا مردم از خنده :23: :23: :23:
    کورش جان اصل جواب میخواهی .این است . دروازه را می توان بست ولی دهان مردم را نمی توان بست والسلام علیکم ورحمت الله وبرکاته :4:

• نخبه

چون نمیتونن دختر خاله بشن:4: .. معمولا پسر خاله ها سریش هستن تا به روشون بخندی جو میگردشون :56: حالا اگه اون بعضیا خواستن پسر خاله بشن و باهاشون حال نمیکنی بزن تو پرشون اون وقت آی حالییییییییییییییییی میده :4:

شترها رم میکردن وحشی میشدن پاشون رو میزاشتن رو گاززززززززززززززز د بگازززززززززززززززز... مثل همین وحشیهای داخل خیابونهای ایران که رم میکنن نمیدونن چه جوری رانندگی کنن :19:

• دلشاد

حتما بهش رو میدیم

چون چیبشون بحد کافی پر نشده

چون اون موقع شترها بجای علوفه خرما میخوردن و سرعت جت داشتن
    یادمه که قبلان یه جایی‌ هم توی این سایت و هم یه سایت دیگه تاپیکی دیدم که نوشته بود که نازنین افشین جم دوست دختر وزیر دفاع کانادا هستش ، هر کی‌ نظر میداد می‌نوشت ،باعث شرمساری هستش که رفته معشوقه این کانادی شده به همراه کلی‌ فحش و از این حرف‌ها ...ولی‌ حالا همه میگن چه دختر خوشگل و با کمالاتی هستش ؟ چرا ؟ چون ازدواج کرد شد با کمالات ؟ قبلش فاحشه بوده ؟ چرا ما‌ها نمی‌تونیم ۲ دقیقه قبل از حرف زدن و باز کردن دهنمون فکر کنیم ؟ چرا ؟ خیلی‌ سخته ؟

اگه من هم بچه مایع داری بودم الان سوپرمن بودم

• ماهی

پسر خاله نشن چی بشن؟ پسر دائی که زن دائی نمی زاره ، پسر عمو و پسر عمه هم مامانی نمی ذاره...ولی مامانا اصولا با خاله و هر چیز وابسته به اون مشکلی ندارن :4:

توی ایران یه چسبی هست به اسم چسب همه کاره رازی..آدما رو با اون چسب می چسبونن به میزشون..همچینی که دیگه کنده نمیشن به این راحتیا :83:

هنوز عاشق نشدی آقا کورش...اگه عشقتو سوار لاک پشتم کنن و دستت به هیج جا بند نباشه هر قدم که بر می داره انگارکیلومترها لیلیتو ازت دور می کنه1013

• gilas

از بس پرو هستن :4:

چون میتونن :4:

بستگی به علف که میخوردن داشته که با سرب بوده یا بدون سرب :4:

از شعور بالا :4:

• boof divoone

یه سوال؟
    شما دنبال جواب سوالهای خودتی؟ :37: چون از قدیم گفتن چو دانی و پرسی سوالت خطاست :86:
    یا فقط میخوای اطلاع رسانی کنی؟البته به روش تدریس حوضه علمیه قم؟ :3:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• Holtek

به دلخواه به هر کسی‌ که دلمان بخواهد هدیه میدهیم باشد که باشید ...(کشته مرده همین دموکراسی خودم هستم دیگه ...) :4:

محتاج داعاييم برادر :4:

• ژنرال

این سوالارو ولش کن بابا .. خودتو عشقه :buff:

shaparak64,
    چه خبره ؟؟؟! دیتابیس سایت پُر شد :4:

• shaparak64

نقل قول: ژنرال
    چه خبره ؟؟؟! دیتابیس سایت پُر شد :4:

به تو چههههههههههههههه :23: والاااااااااااااااااااااااااا :4:
    اضافیجات دیتابیسو سر ماه میبرم خالی میکنم 453

• ali41

در بعشی تفسیرها اومده که شاعر بیرون روی شدید ( ور به گفته برخی شاهدان عینی اسهال خونی) داشته و به ساربان میگفته که آروم برو که جونم داره از ... ( یعنی دل ستانم ) درمیاد

دوباره کارای بی حیاتی رو شروع کردی 708
    نمایش یا پنهان متن :23: :23: :23: :23: مردم از خنده دیونه :23: :23: :23:

• shaparak64

نقل قول: ali41
    دوباره کارای بی حیاتی رو شروع کردی 708

:23: :23:
    حالا چرا میزنی تو سرم ؟ 391
    اصلنشم دوست داشتم :74: دوست داشتم :74: تازه شم 804

نمایش یا پنهان متن351

نمایش یا پنهان متن:10: :46:

• ali41

حالا چرا میزنی تو سرم ؟ 391

کجا در میری ؟ 802 حالا واسه بی حیاتی جایزه هم میخوای ؟ 497 247
    نمایش یا پنهان متن :37: :7: :25: :38: :46: :46: دلمون رئوف دیگه

• shaparak64

نقل قول: ali41
    کجا در میری ؟ 802 حالا واسه بی حیاتی جایزه هم میخوای ؟ 497 247

هااان 453
    تصویر در دسترس نیستخب حالا یه بار جایزه بده تا من دخمل خوفی بشم
    تصویر در دسترس نیست

• koorosh kabir

سلام
    لطفا ۵ عدد بوفی سیم به آقایان و خانمها ...

ژنرال
    Dr.GSM
    Gormesabzi
    shaparak64
    نخبه

با تشکر ،کورش کبیر

البته قبلا این پیغام برای بانو گیلاس ارسال شده :دی
    الوعده وفا

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: