چرا توی ایران هیچ مقامی به هیچ دلیلی استعفا نمیده ؟
چرا شاعر میفرماید ای ساربان آهسته ران ،مگه اون موقع شترها چقدر سرعت داشتن ؟
یادمه که قبلان یه جایی هم توی این سایت و هم یه سایت دیگه تاپیکی دیدم که نوشته بود که نازنین افشین جم دوست دختر وزیر دفاع کانادا هستش ، هر کی نظر میداد مینوشت ،باعث شرمساری هستش که رفته معشوقه این کانادی شده به همراه کلی فحش و از این حرفها ...ولی حالا همه میگن چه دختر خوشگل و با کمالاتی هستش ؟ چرا ؟ چون ازدواج کرد شد با کمالات ؟ قبلش فاحشه بوده ؟ چرا ماها نمیتونیم ۲ دقیقه قبل از حرف زدن و باز کردن دهنمون فکر کنیم ؟ چرا ؟ خیلی سخته ؟
به دلخواه به هر کسی که دلمان بخواهد هدیه میدهیم باشد که باشید ...(کشته مرده همین دموکراسی خودم هستم دیگه ...)
کسی استعفا میده که مشغول به کار باشه و به هردلیلی قادر به ادامه نباشه، مگه اینجا کسی کار هم میکنه که بخواد از مقامش استعفا بده؟
نقل قول: koorosh kabir
1. خب خر بودن دیگه ، شاید یهو با سرعت میرفتن 2. شاعر میگه : ای ساربان آهسته ران ، که آرام جانم میرود! و آن دل که با خود داشتم با دل ستانم میرود در بعشی تفسیرها اومده که شاعر بیرون روی شدید ( ور به گفته برخی شاهدان عینی اسهال خونی) داشته و به ساربان میگفته که آروم برو که جونم داره از ... ( یعنی دل ستانم ) درمیاد
ولی حالا همه میگن چه دختر خوشگل و با کمالاتی هستش ؟ چرا ؟
ببین من خودم دقیقا گفتم که : "" چقدر زشته ولی ماشالا هزار ماشالا با کمالاته "" ولی اولا که اون یا رو گفتم که زشته ولی باکمالات ، اونم فقط به تمسخر بوده اون تاپیک رو که من یادم نمیاد ولی اینجا به نظر نمیاد کسی از نجابت یا فا...شگیه این دختره حرفی زده باشه فقط همه پسرا تو کف موندن که از دستشون رفته، دخترا هم میگن یارو چه زاغارته در مورد اون تاپیک، حالا این چه ازدواج کرده باشه، چه نکرده باشه ، اگه اهل کثافت کاری بوده که خب فا...شه است، اگرم نبوده مطمئنا کسی انقدر کوتاه فکر نیست که صرفا به خاطر مدل بودنش یا اینکه با یه خارجیه ( حالا هر کسی با هرمقامی، خوب یا بد ) بگه که این آدم خرابیه! اگرم همچین اعتقادی داشته باشه که ابلهی بیش نیست
کسی استعفا میده که مشغول به کار باشه و به هردلیلی قادر به ادامه نباشه، مگه اینجا کسی کار هم میکنه که بخواد از مقامش استعفا بده؟
1. خب خر بودن دیگه ، شاید یهو با سرعت میرفتن 2. شاعر میگه : ای ساربان آهسته ران ، که آرام جانم میرود! و آن دل که با خود داشتم با دل ستانم میرود در بعضی تفسیرها اومده که شاعر بیرون روی شدید ( و به گفته برخی شاهدان عینی اسهال خونی) داشته و به ساربان میگفته که آروم برو که جونم داره از ... ( یعنی دل ستانم ) درمیاد
ولی حالا همه میگن چه دختر خوشگل و با کمالاتی هستش ؟ چرا ؟
ببین من خودم دقیقا گفتم که : "" چقدر زشته ولی ماشالا هزار ماشالا با کمالاته "" ولی اولا که اون یا رو گفتم که زشته ولی باکمالات ، اونم فقط به تمسخر بوده اون تاپیک رو که من یادم نمیاد ولی اینجا به نظر نمیاد کسی از نجابت یا فا...شگیه این دختره حرفی زده باشه فقط همه پسرا تو کف موندن که از دستشون رفته، دخترا هم میگن یارو چه زاغارته در مورد اون تاپیک، حالا این چه ازدواج کرده باشه، چه نکرده باشه ، اگه اهل کثافت کاری بوده که خب فا...شه است، اگرم نبوده مطمئنا کسی انقدر کوتاه فکر نیست که صرفا به خاطر مدل بودنش یا اینکه با یه خارجیه ( حالا هر کسی با هرمقامی، خوب یا بد ) بگه که این آدم خرابیه! اگرم همچین اعتقادی داشته باشه که ابلهی بیش نیست
سوال اخر: فقط از حسودي و كوته نظري همين ، سر عروسي كيت و ويليام هم تمين بود ، حالا اين يكم سبكتره ، مطمين باش هر دو در هر حالت جه دوستي جه ازدواج در حد استاندارد بالا بودن كه تونستن همجي موقعيتي به دست بيارن ، و البته بايد نقش خانوادشون رو نديد نكرفت كه جنين بستري رو اماده كردن ، خلاصه كه خيلي هم عاليه ،
در بعضی تفسیرها اومده که شاعر بیرون روی شدید ( و به گفته برخی شاهدان عینی اسهال خونی) داشته و به ساربان میگفته که آروم برو که جونم داره از ... ( یعنی دل ستانم ) درمیاد
وای خدا مردم از خنده کورش جان اصل جواب میخواهی .این است . دروازه را می توان بست ولی دهان مردم را نمی توان بست والسلام علیکم ورحمت الله وبرکاته
چون نمیتونن دختر خاله بشن .. معمولا پسر خاله ها سریش هستن تا به روشون بخندی جو میگردشون حالا اگه اون بعضیا خواستن پسر خاله بشن و باهاشون حال نمیکنی بزن تو پرشون اون وقت آی حالییییییییییییییییی میده
شترها رم میکردن وحشی میشدن پاشون رو میزاشتن رو گاززززززززززززززز د بگازززززززززززززززز... مثل همین وحشیهای داخل خیابونهای ایران که رم میکنن نمیدونن چه جوری رانندگی کنن
چون چیبشون بحد کافی پر نشده
چون اون موقع شترها بجای علوفه خرما میخوردن و سرعت جت داشتن
یادمه که قبلان یه جایی هم توی این سایت و هم یه سایت دیگه تاپیکی دیدم که نوشته بود که نازنین افشین جم دوست دختر وزیر دفاع کانادا هستش ، هر کی نظر میداد مینوشت ،باعث شرمساری هستش که رفته معشوقه این کانادی شده به همراه کلی فحش و از این حرفها ...ولی حالا همه میگن چه دختر خوشگل و با کمالاتی هستش ؟ چرا ؟ چون ازدواج کرد شد با کمالات ؟ قبلش فاحشه بوده ؟ چرا ماها نمیتونیم ۲ دقیقه قبل از حرف زدن و باز کردن دهنمون فکر کنیم ؟ چرا ؟ خیلی سخته ؟
چون میتونن
بستگی به علف که میخوردن داشته که با سرب بوده یا بدون سرب
در بعشی تفسیرها اومده که شاعر بیرون روی شدید ( ور به گفته برخی شاهدان عینی اسهال خونی) داشته و به ساربان میگفته که آروم برو که جونم داره از ... ( یعنی دل ستانم ) درمیاد
دوباره کارای بی حیاتی رو شروع کردی نمایش یا پنهان متن مردم از خنده دیونه
koorosh kabir
به دلخواه به هر کسی که دلمان بخواهد هدیه میدهیم باشد که باشید ...(کشته مرده همین دموکراسی خودم هستم دیگه ...)
shaparak64
پررو ان!!
1. خب خر بودن دیگه ، شاید یهو با سرعت میرفتن
2. شاعر میگه : ای ساربان آهسته ران ، که آرام جانم میرود! و آن دل که با خود داشتم با دل ستانم میرود
در بعشی تفسیرها اومده که شاعر بیرون روی شدید ( ور به گفته برخی شاهدان عینی اسهال خونی) داشته و به ساربان میگفته که آروم برو که جونم داره از ... ( یعنی دل ستانم ) درمیاد
ببین
ولی اولا که اون یا رو گفتم که زشته ولی باکمالات ، اونم فقط به تمسخر بوده
اون تاپیک رو که من یادم نمیاد ولی اینجا به نظر نمیاد کسی از نجابت یا فا...شگیه این دختره حرفی زده باشه
فقط همه پسرا تو کف موندن که از دستشون رفته، دخترا هم میگن یارو چه زاغارته
در مورد اون تاپیک، حالا این چه ازدواج کرده باشه، چه نکرده باشه ، اگه اهل کثافت کاری بوده که خب فا...شه است، اگرم نبوده مطمئنا کسی انقدر کوتاه فکر نیست که صرفا به خاطر مدل بودنش یا اینکه با یه خارجیه ( حالا هر کسی با هرمقامی، خوب یا بد ) بگه که این آدم خرابیه! اگرم همچین اعتقادی داشته باشه که ابلهی بیش نیست
shaparak64
پررو ان!!
1. خب خر بودن دیگه ، شاید یهو با سرعت میرفتن
2. شاعر میگه : ای ساربان آهسته ران ، که آرام جانم میرود! و آن دل که با خود داشتم با دل ستانم میرود
در بعضی تفسیرها اومده که شاعر بیرون روی شدید ( و به گفته برخی شاهدان عینی اسهال خونی) داشته و به ساربان میگفته که آروم برو که جونم داره از ... ( یعنی دل ستانم ) درمیاد
ببین
ولی اولا که اون یا رو گفتم که زشته ولی باکمالات ، اونم فقط به تمسخر بوده
اون تاپیک رو که من یادم نمیاد ولی اینجا به نظر نمیاد کسی از نجابت یا فا...شگیه این دختره حرفی زده باشه
فقط همه پسرا تو کف موندن که از دستشون رفته، دخترا هم میگن یارو چه زاغارته
در مورد اون تاپیک، حالا این چه ازدواج کرده باشه، چه نکرده باشه ، اگه اهل کثافت کاری بوده که خب فا...شه است، اگرم نبوده مطمئنا کسی انقدر کوتاه فکر نیست که صرفا به خاطر مدل بودنش یا اینکه با یه خارجیه ( حالا هر کسی با هرمقامی، خوب یا بد ) بگه که این آدم خرابیه! اگرم همچین اعتقادی داشته باشه که ابلهی بیش نیست
مخلوط کن
maryamlondon1
وای خدا مردم از خنده
کورش جان اصل جواب میخواهی .این است . دروازه را می توان بست ولی دهان مردم را نمی توان بست والسلام علیکم ورحمت الله وبرکاته
نخبه
چون نمیتونن دختر خاله بشن
شترها رم میکردن وحشی میشدن پاشون رو میزاشتن رو گاززززززززززززززز د بگازززززززززززززززز... مثل همین وحشیهای داخل خیابونهای ایران که رم میکنن نمیدونن چه جوری رانندگی کنن
دلشاد
حتما بهش رو میدیم
چون چیبشون بحد کافی پر نشده
چون اون موقع شترها بجای علوفه خرما میخوردن و سرعت جت داشتن
اگه من هم بچه مایع داری بودم الان سوپرمن بودم
ماهی
پسر خاله نشن چی بشن؟ پسر دائی که زن دائی نمی زاره ، پسر عمو و پسر عمه هم مامانی نمی ذاره...ولی مامانا اصولا با خاله و هر چیز وابسته به اون مشکلی ندارن
توی ایران یه چسبی هست به اسم چسب همه کاره رازی..آدما رو با اون چسب می چسبونن به میزشون..همچینی که دیگه کنده نمیشن به این راحتیا
هنوز عاشق نشدی آقا کورش...اگه عشقتو سوار لاک پشتم کنن و دستت به هیج جا بند نباشه هر قدم که بر می داره انگارکیلومترها لیلیتو ازت دور می کنه
gilas
از بس پرو هستن
چون میتونن
بستگی به علف که میخوردن داشته که با سرب بوده یا بدون سرب
از شعور بالا
boof divoone
شما دنبال جواب سوالهای خودتی؟
یا فقط میخوای اطلاع رسانی کنی؟البته به روش تدریس حوضه علمیه قم؟
Holtek
محتاج داعاييم برادر
ژنرال
shaparak64,
چه خبره ؟؟؟! دیتابیس سایت پُر شد
shaparak64
به تو چههههههههههههههه
اضافیجات دیتابیسو سر ماه میبرم خالی میکنم
ali41
دوباره کارای بی حیاتی رو شروع کردی
نمایش یا پنهان متن
shaparak64
حالا چرا میزنی تو سرم ؟
اصلنشم دوست داشتم
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
ali41
کجا در میری ؟
نمایش یا پنهان متن
shaparak64
هااان
▧ تصویر در دسترس نیستخب حالا یه بار جایزه بده تا من دخمل خوفی بشم
koorosh kabir
لطفا ۵ عدد بوفی سیم به آقایان و خانمها ...
ژنرال
Dr.GSM
Gormesabzi
shaparak64
نخبه
با تشکر ،کورش کبیر
البته قبلا این پیغام برای بانو گیلاس ارسال شده :دی
الوعده وفا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→