ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: جدول نمره منفی برای رانندگان متخلف پرخطر + عکس ::
Life Dream
مگه من چیکار کردم؟
از از اين قوانين و شهر هرتي كه تووش زندگي ميكنيم
ماهی
مازیار جان خیلی وقته که تصمیم گرفتم بخندم تا دنیا به روم بخنده..داداشم باید بی خیال این مسائل شی..تو نمی تونی این مملکت رو یک تنه درست کنی.منم مثل تو فکر می کردم.توی محیط کارم خیلی بی نظمی و بی مسولیتی دیگران اذیتم می کرد.اما تجربه کردم که نمی تونم این مملکت رو درست کنم.جز اینکه روحم رو خسته می کنم و زندگی رو برای خودم سخت می کنم .. نتیجه ای نداره...
gilas
maryamlondon1
ما اینجا برا معاینه فنی سالی یک بار میبریم تعمیرگاه های معمولی اونا هم ماشین با دستگاه مخصوص ماشین معاینه میکنن ..ماشین هر مشکلی که داره قبولی بهش نمیدن تا همنجا تعمیر ش کنی بعد گواهی سلامت ماشین بهت میدن ..تازه اگر یک وقت فراموش کنی که تاریخ معاینه تمام شده باید به تعمیرگاه زنگ بزنی وقت بگیری ..اگر در راه تعمیرگاه هستی ماشین پلیس تورا نگهدارد باید بهشون بگی که وقت معاینه گرفتی وا داری میری تعمیرگاه وگه نه سه نقطه و60 پوند جریمه نوش جون میکنی..نمی دونم تو ایران شما کجا ماشین میبری معاینه ؟؟؟ما به معاینه ماشین میگیم MOT
ehsan.b1362
لطفا به خودرو خود دست نزنید چون هزینه لاستیک دارید ، بنزین دارید، بیمه دارید این یکی جگرم را سوزاند، استهلاک دارید ، خدایی نکرده تصادف دارید ،
پس بهتره هیچ کجا نروید و یا اگه میروید با خط واحد و یا خط 11 برید
Life Dream
تازه اين كه چيزي نيست!! وقتي توو چهار راه ها نگه ميدارم ماشيني كه مشخصه نيم ساعته منتظره يه نفر بهش راه بده بياد بيرون و بهش راه بده، از پشت سر با بوق بوق زدن حسابي كفر آدمو در ميارن، چند بارم به خاطر همين مساله درگير شدم، يه بارم عمداً ناگهان ترمز زدم تا ماشيني كه از پشت سر برام بوق ميزد به سپر پشت سر من بزنه، آخه مال من رنگ نداره و سياهه و چيزي بهش بخوره رنگش نميره! خلاصه با اين بهانه حسابي حال اين جور راننده ها رو ميگيرم، چون قانوناً اونا مقصر ميشن! فرهنگ رانندگيمونم مثل قوانين راهنمايي و راندگيمونه، خدا خوب در و تخته رو با هم جور كرده!
هر چي ميخوام گاريچي نباشم نميزارن كه! مجبورم ميكنن هي با گاري بهشون بزنم دلم خنك شه
ما اينجا بهش ميگيم Drag And Drop يعني بكش و برو!
لطفا به خودرو خود دست نزنید چون هزینه لاستیک دارید ، بنزین دارید، بیمه دارید این یکی جگرم را سوزاند، استهلاک دارید ، خدایی نکرده تصادف دارید ،
پس بهتره هیچ کجا نروید و یا اگه میروید با خط واحد و یا خط 11 برید
حالا همه اينا قبول، ولي چرا خط 11! آشناست؟!
The one
مرسي داداش مازي نازي جالب بيد
shaparak64
چته ؟
نمایش یا پنهان متن
آره خب
دیروز عصر یه الاغ زد بهم
ژنرال
باور کن دیروز ظهر خواستم بهت اس ام اس بدم بگم ایشالا تصادف کنی
SaMaN TaJ
Life Dream
اينجا كارت كه سهله، جيب آدمم سولاخ ميكنن
آخي...
محسن خان تورو خدا اس ام اسايي كه برام ميفرستي از اين جوراش نباشه!
پنج نمره چيزي نيست، هنوز 25 نمره منفي ديگه مونده تا اعمال قانون بشي، شش ماه نزار منفي بگيري اون قبليا پاك ميشن
ali41
نمرات منفی به گواهینامه تعلق میگیره و بعد از طی مراحل پیشرفت در نمرات منفی ، گواهینامه باطل میشه.
جریمه به پلاک تعلق میگیره و پلاک نه قابل فروشه نه قابل تعویض مگر اینکه پلاک گم بشه یا مشکل دیگه ای پیش بیاد.
پلاک مثل شناسنامه میمونه و کاملا شخصیه.شما اگه ماشینتو عوض کنی میتونی پلاک ماشین قبلیتو بزاری روش و هر فردی بیش از تعداد محدودی که یادم نیست، نمیتونه بیشتر پلاک داشته باشه ...... بخش خدمات انفورماتیک و الکترونیک پلیس خیلی داره پیشرفت میکنه و براحتی تمام این اطلاعات استخراج میشه .... ضمنا مراکز معاینه فنی هم تو ایران زیادن ولی هنوز کمی مردم بی توجهن و به حقوق هم تعرض میکنن ....
من در مورد جرایم بیشتر و حربه های کنترلی پلیس شخصا موافقم هرچند افرادی که سهوا خطا میکنن کمی براشون سخت میشه
shaparak64
بمیری
قربونت داداشی
Life Dream
درسته نمرات منفي به گواهينامه تعلق ميگيره ولي اين در صورتي هست كه شخص متخلف تسليمي باشه! اگه تسليمي نباشهع به اسم پلاك و در نهايت به مالك خودرو نسبت داده ميشه!! اين همون قسمت بدش بود كه گفتم.
شاپرك
هنئوز علافي تعميرات ماشينو نچشيدي! البته انشالله كه هيچ وقت هم تجربش نميكني كه واقعاً طاقت فرساست! تصادف اخرت باشه شاپلي
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→