₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: جدول نمره منفی برای رانندگان متخلف پرخطر + عکس ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: جدول نمره منفی برای رانندگان متخلف پرخطر + عکس ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: جدول نمره منفی برای رانندگان متخلف پرخطر + عکس ::

690 بازدید، 34 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: ماهی
    اااااااااااااااااا...چرااااااااااااااااااا؟ از دست من؟
    مگه من چیکار کردم؟

از از اين قوانين و شهر هرتي كه تووش زندگي ميكنيم :frustrated: پست 19 جواب مامان مريم رو بخون :2:

• ماهی

نقل قول: Life Dream
    از از اين قوانين و شهر هرتي كه تووش زندگي ميكنيم :frustrated: پست 19 جواب مامان مريم رو بخون :2:

مازیار جان خیلی وقته که تصمیم گرفتم بخندم تا دنیا به روم بخنده..داداشم باید بی خیال این مسائل شی..تو نمی تونی این مملکت رو یک تنه درست کنی.منم مثل تو فکر می کردم.توی محیط کارم خیلی بی نظمی و بی مسولیتی دیگران اذیتم می کرد.اما تجربه کردم که نمی تونم این مملکت رو درست کنم.جز اینکه روحم رو خسته می کنم و زندگی رو برای خودم سخت می کنم .. نتیجه ای نداره... :2:

• gilas

دور از جون همه اما یه مشت گاریچی تو این خیابونا رانندگی میکنه :2:

• maryamlondon1

ماموران راهنمايي و رانندگي هست، وقتي جريمه ها رو ميبرن روو 200000 تومان پس هدفشون فقط كسب درامد بيشتر هست نه جون مردم! اگه جون مردم براشون مهم بود يه نظارت فسقلي هم كه شده روو همچين مراكز عجيب غريبي ميكردن، كه اينطور با جون ادما بازي نشه و ماشين رو با كلي عيب و ايراد مهر تاييد سلامت نزنن. آره مامان مريمي اينم از ماجراي راهنمايي و رانندگي ايران.

ما اینجا برا معاینه فنی سالی یک بار میبریم تعمیرگاه های معمولی اونا هم ماشین با دستگاه مخصوص ماشین معاینه میکنن ..ماشین هر مشکلی که داره قبولی بهش نمیدن تا همنجا تعمیر ش کنی بعد گواهی سلامت ماشین بهت میدن ..تازه اگر یک وقت فراموش کنی که تاریخ معاینه تمام شده باید به تعمیرگاه زنگ بزنی وقت بگیری ..اگر در راه تعمیرگاه هستی ماشین پلیس تورا نگهدارد باید بهشون بگی که وقت معاینه گرفتی وا داری میری تعمیرگاه وگه نه سه نقطه و60 پوند جریمه نوش جون میکنی..نمی دونم تو ایران شما کجا ماشین میبری معاینه ؟؟؟ما به معاینه ماشین میگیم MOT

• ehsan.b1362

با سلام
    لطفا به خودرو خود دست نزنید چون هزینه لاستیک دارید ، بنزین دارید، بیمه دارید این یکی جگرم را سوزاند، استهلاک دارید ، خدایی نکرده تصادف دارید ،
    پس بهتره هیچ کجا نروید و یا اگه میروید با خط واحد و یا خط 11 برید :23:

• Life Dream

نقل قول: ماهی
    مازیار جان خیلی وقته که تصمیم گرفتم بخندم تا دنیا به روم بخنده..داداشم باید بی خیال این مسائل شی..تو نمی تونی این مملکت رو یک تنه درست کنی.منم مثل تو فکر می کردم.توی محیط کارم خیلی بی نظمی و بی مسولیتی دیگران اذیتم می کرد.اما تجربه کردم که نمی تونم این مملکت رو درست کنم.جز اینکه روحم رو خسته می کنم و زندگی رو برای خودم سخت می کنم .. نتیجه ای نداره...

تازه اين كه چيزي نيست!! وقتي توو چهار راه ها نگه ميدارم ماشيني كه مشخصه نيم ساعته منتظره يه نفر بهش راه بده بياد بيرون و بهش راه بده، از پشت سر با بوق بوق زدن حسابي كفر آدمو در ميارن، چند بارم به خاطر همين مساله درگير شدم، يه بارم عمداً ناگهان ترمز زدم تا ماشيني كه از پشت سر برام بوق ميزد به سپر پشت سر من بزنه، آخه مال من رنگ نداره و سياهه و چيزي بهش بخوره رنگش نميره! خلاصه با اين بهانه حسابي حال اين جور راننده ها رو ميگيرم، چون قانوناً اونا مقصر ميشن! فرهنگ رانندگيمونم مثل قوانين راهنمايي و راندگيمونه، خدا خوب در و تخته رو با هم جور كرده! :38:
    نقل قول: gilas
    دور از جون همه اما یه مشت گاریچی تو این خیابونا رانندگی میکنه

هر چي ميخوام گاريچي نباشم نميزارن كه! مجبورم ميكنن هي با گاري بهشون بزنم دلم خنك شه :83:
    نقل قول: maryamlondon1
    ما اینجا برا معاینه فنی سالی یک بار میبریم تعمیرگاه های معمولی اونا هم ماشین با دستگاه مخصوص ماشین معاینه میکنن ..ماشین هر مشکلی که داره قبولی بهش نمیدن تا همنجا تعمیر ش کنی بعد گواهی سلامت ماشین بهت میدن ..تازه اگر یک وقت فراموش کنی که تاریخ معاینه تمام شده باید به تعمیرگاه زنگ بزنی وقت بگیری ..اگر در راه تعمیرگاه هستی ماشین پلیس تورا نگهدارد باید بهشون بگی که وقت معاینه گرفتی وا داری میری تعمیرگاه وگه نه سه نقطه و60 پوند جریمه نوش جون میکنی..نمی دونم تو ایران شما کجا ماشین میبری معاینه ؟؟؟ما به معاینه ماشین میگیم MOT

ما اينجا بهش ميگيم Drag And Drop يعني بكش و برو! :4: ماشينو ميبري توو، بعد همونطوري مياري بيرون :4: :4: اگرم مشكل داشته باشه ميگن خودتون بعداً درستش كنيد :4:
    نقل قول: ehsan.b1362
    با سلام
    لطفا به خودرو خود دست نزنید چون هزینه لاستیک دارید ، بنزین دارید، بیمه دارید این یکی جگرم را سوزاند، استهلاک دارید ، خدایی نکرده تصادف دارید ،
    پس بهتره هیچ کجا نروید و یا اگه میروید با خط واحد و یا خط 11 برید

حالا همه اينا قبول، ولي چرا خط 11! آشناست؟! :56:

• The one

اينجا هم هويجوريه منتها نمره و كارت صدافرين نميدن فقط به قول خودشون تصديق ادمو سولاخ ميكنن وقتي سه سوراخه شد باطل ميشه بايد تصديق قضا دريافت شود از نو!! :4:
    مرسي داداش مازي نازي جالب بيد 280

• shaparak64

نقل قول: ژنرال
    804

چته ؟ :23: دیوونه :23: به من زبون درازی میکنی؟ 913388
    نمایش یا پنهان متن:4:

شما ميدوني، ولي اون يارو ميزنه زيرش! شاپلي امروز هيچ كس صادق نمونده، همه يه جورايي افيوني شدن :87:

آره خب :44: البته من حواسم نبود فکر کردم این نمره منفی زمانیه که مثلا راننده و ماشینو متوقف میکنن و همونجا بهش منفی میدن، مثل پلیس بی احساس ( پلیس نامحسوس :4:)
    دیروز عصر یه الاغ زد بهم :14: حق تقدم با من بود که تو خیابون اصلی بود، مثل گاو اومد زد ، در جلو و عقب سمت شاگرد و له کرد :14:

• ژنرال

نقل قول: shaparak64
    دیروز عصر یه الاغ زد بهم :14: حق تقدم با من بود که تو خیابون اصلی بود، مثل گاو اومد زد ، در جلو و عقب سمت شاگرد و له کرد :14:

:83:
    باور کن دیروز ظهر خواستم بهت اس ام اس بدم بگم ایشالا تصادف کنی :83:

:4: :4: :4:

• SaMaN TaJ

من 5 نمره منفی دارم........ :2:

• Life Dream

نقل قول: The one
    اينجا هم هويجوريه منتها نمره و كارت صدافرين نميدن فقط به قول خودشون تصديق ادمو سولاخ ميكنن وقتي سه سوراخه شد باطل ميشه بايد تصديق قضا دريافت شود از نو!!

اينجا كارت كه سهله، جيب آدمم سولاخ ميكنن :4:
    نقل قول: shaparak64
    دیروز عصر یه الاغ زد بهم حق تقدم با من بود که تو خیابون اصلی بود، مثل گاو اومد زد ، در جلو و عقب سمت شاگرد و له کرد

آخي... :2: درك ميكنم البته خود تصادف به نظر من زياد ناراحت كننده نيست، چيزي كه آدمو ديونه ميكنه اينه كه بايد علافي درست شدن ماشينو بكشي، اوووووووووووو تا مثل اولش درست بشه كلي بايد علافش بشي! صافكاري و رنگ و قطعات تعويضي و جلوبندي و... واقعاً وقت گير و اعصاب خورد كن هست :62: انشالله اخرين تصادفت باشه :48:
    باور کن دیروز ظهر خواستم بهت اس ام اس بدم بگم ایشالا تصادف کنی

محسن خان تورو خدا اس ام اسايي كه برام ميفرستي از اين جوراش نباشه! :40: من تحملشو ندارم به خدا :68:
    نقل قول: SaMaN TaJ
    من 5 نمره منفی دارم........

پنج نمره چيزي نيست، هنوز 25 نمره منفي ديگه مونده تا اعمال قانون بشي، شش ماه نزار منفي بگيري اون قبليا پاك ميشن :1:

• ali41

من نتونستم همه متون دوستان رو بخونم ولی چون اخوی من سرهنگ پلیس راهوره یه چیزایی ازش پرسیدم.
    نمرات منفی به گواهینامه تعلق میگیره و بعد از طی مراحل پیشرفت در نمرات منفی ، گواهینامه باطل میشه.
    جریمه به پلاک تعلق میگیره و پلاک نه قابل فروشه نه قابل تعویض مگر اینکه پلاک گم بشه یا مشکل دیگه ای پیش بیاد.
    پلاک مثل شناسنامه میمونه و کاملا شخصیه.شما اگه ماشینتو عوض کنی میتونی پلاک ماشین قبلیتو بزاری روش و هر فردی بیش از تعداد محدودی که یادم نیست، نمیتونه بیشتر پلاک داشته باشه ...... بخش خدمات انفورماتیک و الکترونیک پلیس خیلی داره پیشرفت میکنه و براحتی تمام این اطلاعات استخراج میشه .... ضمنا مراکز معاینه فنی هم تو ایران زیادن ولی هنوز کمی مردم بی توجهن و به حقوق هم تعرض میکنن ....
    من در مورد جرایم بیشتر و حربه های کنترلی پلیس شخصا موافقم هرچند افرادی که سهوا خطا میکنن کمی براشون سخت میشه

• shaparak64

باور کن دیروز ظهر خواستم بهت اس ام اس بدم بگم ایشالا تصادف کنی :83:

بمیری :83: اونومقع داشتم میرفتم کلاس :83: بعد از کلاس زنیکه نکبت زد بهم دیگه 314
    آخي... :2: درك ميكنم البته خود تصادف به نظر من زياد ناراحت كننده نيست، چيزي كه آدمو ديونه ميكنه اينه كه بايد علافي درست شدن ماشينو بكشي، اوووووووووووو تا مثل اولش درست بشه كلي بايد علافش بشي! صافكاري و رنگ و قطعات تعويضي و جلوبندي و... واقعاً وقت گير و اعصاب خورد كن هست :62: انشالله اخرين تصادفت باشه :48:

قربونت داداشی :46: ولی بیشترین چیزی که کفر منو درآورده خود تصادف بود :2: تو این چند سال اولین تصادفم بوده ، هرچند که مقصر نبودم ، همین امروزم تمام کاراشو کردیم و بیمه و ... ماشین هم رفت واسه تعویض درها و صافکاری، ولی تصادف تصادفه دیگه! برام سنگین بود، یه جورایی برام افت داشته :4:

• Life Dream

ali41
    درسته نمرات منفي به گواهينامه تعلق ميگيره ولي اين در صورتي هست كه شخص متخلف تسليمي باشه! اگه تسليمي نباشهع به اسم پلاك و در نهايت به مالك خودرو نسبت داده ميشه!! اين همون قسمت بدش بود كه گفتم.

شاپرك
    هنئوز علافي تعميرات ماشينو نچشيدي! البته انشالله كه هيچ وقت هم تجربش نميكني كه واقعاً طاقت فرساست! تصادف اخرت باشه شاپلي :18:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: