نفر اول aliiiiiii و ژنرال و بچه مثبت هر کدوم برنده 15 بوفی نفر دوم levrone و بهونه و دلشاد هرکدوم برنده 10 بوفی نفر سوم hosseinhn82 و aac198000 هر کدوم برنده 5 بوفی
ممنون بهروز جان. به نظر من افراد حاضر در جایگاه دوم و سوم برنده مسابقه نیستن. پیشنهاد من اینه از این به بعد فقط به سه نفر اول (در اینجا افراد حاضر در جایگاه اول) جایزه تعلق بگیره. الان من یا دلشاد یا بهونه نفر دوم نیستیم، بلکه مشترکا جایگاه چهارم رو داریم.
ممنون بهروز جان این هفته چقدر برنده داریم به همه برندگان تبریک میگم واریز شد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به نظر من افراد حاضر در جایگاه دوم و سوم برنده مسابقه نیستن. پیشنهاد من اینه از این به بعد فقط به سه نفر اول (در اینجا افراد حاضر در جایگاه اول) جایزه تعلق بگیره. الان من یا دلشاد یا بهونه نفر دوم نیستیم، بلکه مشترکا جایگاه چهارم رو داریم.
levrone
نفر دوم levrone و بهونه و دلشاد هرکدوم برنده 10 بوفی
نفر سوم hosseinhn82 و aac198000 هر کدوم برنده 5 بوفی
ممنون بهروز جان.
به نظر من افراد حاضر در جایگاه دوم و سوم برنده مسابقه نیستن.
پیشنهاد من اینه از این به بعد فقط به سه نفر اول (در اینجا افراد حاضر در جایگاه اول) جایزه تعلق بگیره.
الان من یا دلشاد یا بهونه نفر دوم نیستیم، بلکه مشترکا جایگاه چهارم رو داریم.
بچه مثبت
این هفته چقدر برنده داریم
واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
پیشنهاد من اینه از این به بعد فقط به سه نفر اول (در اینجا افراد حاضر در جایگاه اول) جایزه تعلق بگیره.
الان من یا دلشاد یا بهونه نفر دوم نیستیم، بلکه مشترکا جایگاه چهارم رو داریم.
داش بهروز برندگان بر اساس امتیاز رتبه بندی میشن
ممنون داش امین
من هم به برندگان تبریک میگم
levrone
میدونم.
ولی کلا به نظرم اگه فقط سه برنده داشته باشیم مسابقه جذاب تر بشه.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→