₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » تا حالا چند بار قسر در رفتيد؟؟؟؟؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » تا حالا چند بار قسر در رفتيد؟؟؟؟؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تا حالا چند بار قسر در رفتيد؟؟؟؟؟

492 بازدید، 20 پست، نویسنده: garfild

• garfild

تا حالا چند بار قسر در رفتيد؟

بسیار بد است که ما معنی اصطلاح یا واژه ای را ندانیم و همین طور آن را بکار ببریم. یکی از این اصطلاحات قِسِر در رفتن است. به معنی آن دقت کنید:به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دوره‌ی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، می‌گویند «قِسِر‌»! و به این گاو یا گوسفند می گویند که قِسِر در رفته است!

بنابراین وقتی که خانم یا آقایی می‌گوید «از دست فلانی قِسِر در رفتم!» شما معنی آن را دریابید. :4:

• ali41

اول :111: متنت چی بود؟! برم میام میخونم 738

• shaparak64

:23: من با اینکه اینو میدونستم بازم استفاده میکنم :23:
    عادته دیگه
    فکر کن یکی بهمون بگه قسر در رفتم! ما بپرسیم 452 عجـــــــــــــب!!! از زیر کدوم گاو یا گوسفندی در رفتی؟ :23:

نقل قول: ali41
    اول :111: متنت چی بود؟! برم میام میخونم 738

خب وقتی نمیخونی چرا امکان اول شدنو از سایرین میگیری؟ 390 هاااااااااان؟ 390
    نمایش یا پنهان متن453

• ali41

نقل قول: shaparak64
    خب وقتی نمیخونی چرا امکان اول شدنو از سایرین میگیری؟ 390 هاااااااااان؟ 390

معذرت میخوام
    نمیتونی از امکانات و قدمت مدیریت قبلیت استفاده کنی و اول شی تا منو بیرون ندازی

• shaparak64

معذرت میخوام 718718718
    نمیتونی از امکانات و قدمت مدیریت قبلیت استفاده کنی و اول شی تا منو بیرون ندازی 718 718 718

1046
    362 حالا انقدر گریه نکن 362 از دست میریا
    حالا بذا فکرامو بکنم 1242
    اصن به تو چه ربطی داره :20: دوست داشتم اول شم :20: میرم به مژده بگم حقتو بزاره کف دستت 351

عمویییییییییییی 823 گناه دارم، نرووو 950
    چشمامو ببین463

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست نمیگی به مژده جونم؟

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست نگیا

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست نگو دیگــــــــــــــه!

• maryamlondon1

من هیچی نفهمیدم :2:

• ژنرال

نقل قول: garfild
    تا حالا چند بار قسر در رفتيد؟؟؟؟؟

:50: :9:

:23: من با اینکه اینو میدونستم بازم استفاده میکنم :23:
    عادته دیگه
    حالا واقعا تونستی قسر در بری یا فقط حرفشو میزنی :50:

• نخبه

به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دوره‌ی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، می‌گویند «قِسِر‌»

وای چه بی حیات.. البته گوسفند و گاو ماده باحیاتن که قسر در رفتن ولی گوسفند و گاو نر خیلی بی حیاتن که گوسفند و گاو مردم رو خفت میکنن:23:

• دیااکو

تا حالا چند بار قسر در رفتيد؟

چرا باید قسر در رفت، بذارید سرنوشت روال طبیعیشو طی کنه، فرار هیچی رو حل نمی کنه باید با مشکل روبه رو شد و با مشکل کنار اومد البته شاید بعد از کنار اومدن با مشکل متوجه بشید که مشکل در اصل مشکل نبوده بلکه نعمتیست که در لفافه مشکل پیچیده شده، پس با لحظه لحظه زندگی رو به رو بشید و از تمام لحظات لذت ببرید،
    نصیحت گاو یا گوسفند نر به گاو یا گوسفند ماده

• نخبه

نقل قول: دیااکو
    چرا باید قسر در رفت، بذارید سرنوشت روال طبیعیشو طی کنه، فرار هیچی رو حل نمی کنه باید با مشکل روبه رو شد و با مشکل کنار اومد البته شاید بعد از کنار اومدن با مشکل متوجه بشید که مشکل در اصل مشکل نبوده بلکه نعمتیست که در لفافه مشکل پیچیده شده، پس با لحظه لحظه زندگی رو به رو بشید و از تمام لحظات لذت ببرید،
    نصیحت گاو یا گوسفند نر به گاو یا گوسفند ماده

هموطنان قزوینی باید این سخنان شما رو طلا بگیرن:23: بعد شما رو دعوت کنن و این طلا رو تحویلت بدن:23:

• دیااکو

نقل قول: نخبه
    هموطنان قزوینی باید این سخنان شما رو طلا بگیرن:23: بعد شما رو دعوت کنن و این طلا رو تحویلت بدن:23:

شیرینک شما به جمله نصیحت یک گاو نر به گاو ماده توجه نکردید، من از این تریبون به آقایانی که ممکنه دچار این ذهنیتی که نخک شد بشند اعلام می دارم که زرشک، نصیحت من فقط برا مادینه ها بود، چون اونا به روحیه لطیف نرینه ها توجه نمی کنند، شما توجه کنید که با هزار بدبختی مخ طرف رو می زنید و میرید خونه و اون روز رو از کار و زندگی میفتید و هزاران وعده به خودتون می دید و بعد طرف میاد و میخاد قسر در بره، خدایی وقتی طرفت قسر در می ره روحیه نرینه به شدت آسیب می بینه، نرینه بمیره بهتره تا به ننگ قسر در رفتن طرفش تن بده، البته نه زوری ها بلکه هنرمندانه

• نخبه

نقل قول: دیااکو
    نرینه بمیره بهتره

اره به نظر منم نر و نرینه کلا بمیرن:23:

• mojde

من قبلا اينو شنيده بودم اما فراموش كرده بودم خوب شد ياد آوري كردي زياد به اين نرينه ها نزديك نشيم يا اگه نزديك شديم انواع سلاحجات گرم و سرد براي قسر رفتن همراه خودمون ببريم :4:

• shaparak64

نقل قول: ژنرال
    حالا واقعا تونستی قسر در بری یا فقط حرفشو میزنی :50:

388 بی ادب 388 من فقط حرفشو میزنم
    تو قسر در رفتناتو بگو ببینیم :83:

• ژنرال

388 بی ادب 388 من فقط حرفشو میزنم

همون دیگه فقط حرقشو میزنی! اصل قضیه رو سانسور میکنی ! :86:

نمایش یا پنهان متن 363

حواست باشه این گاوه نر هستشا :4: :4: :4:

قسر در برو فوری :93:

:4:

• boof divoone

897
    احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• gilas

ایول به اون گاو و گوسفندی که قسر در میره :23: :23:

• hadi04

آها از اون لحاظ میگی؟
    والا جونم براتون بگه خودم که برام پییش نیومده که قسر در برم ولی بیچاره گاو و گوسفندا زیاد از دستمون قسر در میرن :23: توی قصابی منظورمه ها البته خوب باز نفس موضوع رو نمیشه کاریش کرد
    عجب بد بختی دچار شدیما حالا چطوری درستش کنم ؟
    اصلا تف به شانس شاپری :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: