ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تا حالا چند بار قسر در رفتيد؟؟؟؟؟
garfild
تا حالا چند بار قسر در رفتيد؟
بسیار بد است که ما معنی اصطلاح یا واژه ای را ندانیم و همین طور آن را بکار ببریم. یکی از این اصطلاحات قِسِر در رفتن است. به معنی آن دقت کنید:به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دورهی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، میگویند «قِسِر»! و به این گاو یا گوسفند می گویند که قِسِر در رفته است!
بنابراین وقتی که خانم یا آقایی میگوید «از دست فلانی قِسِر در رفتم!» شما معنی آن را دریابید.
ali41
shaparak64
عادته دیگه
فکر کن یکی بهمون بگه قسر در رفتم! ما بپرسیم
خب وقتی نمیخونی چرا امکان اول شدنو از سایرین میگیری؟
نمایش یا پنهان متن
ali41
معذرت میخوام
نمیتونی از امکانات و قدمت مدیریت قبلیت استفاده کنی و اول شی تا منو بیرون ندازی
shaparak64
نمیتونی از امکانات و قدمت مدیریت قبلیت استفاده کنی و اول شی تا منو بیرون ندازی 718 718 718
حالا بذا فکرامو بکنم
عمویییییییییییی
چشمامو ببین
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست نمیگی به مژده جونم؟نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست نگیانمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست نگو دیگــــــــــــــه!maryamlondon1
ژنرال
عادته دیگه
نخبه
وای چه بی حیات.. البته گوسفند و گاو ماده باحیاتن که قسر در رفتن ولی گوسفند و گاو نر خیلی بی حیاتن که گوسفند و گاو مردم رو خفت میکنن
دیااکو
چرا باید قسر در رفت، بذارید سرنوشت روال طبیعیشو طی کنه، فرار هیچی رو حل نمی کنه باید با مشکل روبه رو شد و با مشکل کنار اومد البته شاید بعد از کنار اومدن با مشکل متوجه بشید که مشکل در اصل مشکل نبوده بلکه نعمتیست که در لفافه مشکل پیچیده شده، پس با لحظه لحظه زندگی رو به رو بشید و از تمام لحظات لذت ببرید،
نصیحت گاو یا گوسفند نر به گاو یا گوسفند ماده
نخبه
نصیحت گاو یا گوسفند نر به گاو یا گوسفند ماده
هموطنان قزوینی باید این سخنان شما رو طلا بگیرن
ماهی
دیااکو
شیرینک شما به جمله نصیحت یک گاو نر به گاو ماده توجه نکردید، من از این تریبون به آقایانی که ممکنه دچار این ذهنیتی که نخک شد بشند اعلام می دارم که زرشک، نصیحت من فقط برا مادینه ها بود، چون اونا به روحیه لطیف نرینه ها توجه نمی کنند، شما توجه کنید که با هزار بدبختی مخ طرف رو می زنید و میرید خونه و اون روز رو از کار و زندگی میفتید و هزاران وعده به خودتون می دید و بعد طرف میاد و میخاد قسر در بره، خدایی وقتی طرفت قسر در می ره روحیه نرینه به شدت آسیب می بینه، نرینه بمیره بهتره تا به ننگ قسر در رفتن طرفش تن بده، البته نه زوری ها بلکه هنرمندانه
نخبه
اره به نظر منم نر و نرینه کلا بمیرن
دلشاد
mojde
shaparak64
تو قسر در رفتناتو بگو ببینیم
ژنرال
همون دیگه فقط حرقشو میزنی! اصل قضیه رو سانسور میکنی !
نمایش یا پنهان متن
حواست باشه این گاوه نر هستشا
قسر در برو فوری
boof divoone
gilas
hadi04
والا جونم براتون بگه خودم که برام پییش نیومده که قسر در برم ولی بیچاره گاو و گوسفندا زیاد از دستمون قسر در میرن
عجب بد بختی دچار شدیما حالا چطوری درستش کنم ؟
اصلا تف به شانس شاپری
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→