فرانچسکو لنتینی در سال ۱۸۸۹ در خانواده ای ۱۳ نفره به دنیا آمد.او فرزند دوازدهم بود.
هنگام تولد بدن او بسیار عجیب بود, او دارای دو پای بزرگ بود و یک پای کوچک پشت رانش که بعد ها رشد کرد و به پای سومش تبدیل شد.او به طور غیر طبیعی دو اندام تناسلی داشت.دانشمندان فکر می کنند که قرار بود این فرد دوقولو باشد ولی این فرآیند در شکم مادرش به دلایلی ناقص رخ داده و باعث این اتفاق شده است.
پدر و مادرش او را نپذیرفتند و عمه اش به ناچار او را پذیرفت ولی پس از مدتی او را به خانه معلولین انتقال داده شد.
در خانه معلولین او یاد گرفت را برود, قدم بزند و حتی اسکیت سواری کند.در سن ۸ سالگی از ایتالیا به امریکا مهاجرت کرد و در سیرک مشغول به کار شد.او حتی فوتبال هم بازی می کرد و همه بازیکن سه پا به او لقب داده بودند.
بعد از مدتی با ترزا موری ازدواج کرد و صاحب چهار فرزند شد.بالاخره در سن ۷۷ سالگی در گذشت
ياد اون جوكه افتادم كه جاسِم اسكي ميرفته پشت سرش 3 تا خط ميوفتاده
منم یاد اون جکه افتادم که قزوینی ها روز برفی گریه میکردن میگفتن هی وای من ، دیشب یک عالمه آدم از اینجا رد شده کسی نفهمیده تازشم یاد یه جک دیگه هم افتادم که منشی ِ خانم دکتره میگفته اون حیفه، یک دست جاسم رو قطع کنید
aac198000
هنگام تولد بدن او بسیار عجیب بود, او دارای دو پای بزرگ بود و یک پای کوچک پشت رانش که بعد ها رشد کرد و به پای سومش تبدیل شد.او به طور غیر طبیعی دو اندام تناسلی داشت.دانشمندان فکر می کنند که قرار بود این فرد دوقولو باشد ولی این فرآیند در شکم مادرش به دلایلی ناقص رخ داده و باعث این اتفاق شده است.
پدر و مادرش او را نپذیرفتند و عمه اش به ناچار او را پذیرفت ولی پس از مدتی او را به خانه معلولین انتقال داده شد.
در خانه معلولین او یاد گرفت را برود, قدم بزند و حتی اسکیت سواری کند.در سن ۸ سالگی از ایتالیا به امریکا مهاجرت کرد و در سیرک مشغول به کار شد.او حتی فوتبال هم بازی می کرد و همه بازیکن سه پا به او لقب داده بودند.
بعد از مدتی با ترزا موری ازدواج کرد و صاحب چهار فرزند شد.بالاخره در سن ۷۷ سالگی در گذشت
mojde
دلشاد
ولی تصویر آخری رو دیدم اینجوری شدم
carlos
ياد اون جوكه افتادم كه جاسِم اسكي ميرفته پشت سرش 3 تا خط ميوفتاده
aac198000
ماهی
نمایش یا پنهان متن
ببخشید این پست آخریKishe Mehr
منم یاد اون جکه افتادم که قزوینی ها روز برفی گریه میکردن میگفتن هی وای من ، دیشب یک عالمه آدم از اینجا رد شده کسی نفهمیده
تازشم یاد یه جک دیگه هم افتادم که منشی ِ خانم دکتره میگفته اون حیفه، یک دست جاسم رو قطع کنید
ژنرال
مگه قاسم نبود ؟
aac198000
gilas
الهام
The one
Kishe Mehr,
نمایش یا پنهان متن
خيلي مشغله ي فكريم كم بود حالا بايد نگران شخم زدنهاي اقازاده پس از بلوغ هم باشمcarlos
خيلي عجيب بود
ژنرال
علی جان شما که تقصیری نداری!
اونی که باید خجالت بکشه، جاسم سه پاس!
bijjan
shaparak64
ولی بشن بهتره ها
نمایش یا پنهان متن
ali41
در مورد این قسمت مهم و اصلی ، نه توضیحی و نه عکسی ارائه نفرمودید
نمایش یا پنهان متن
ببخشیدا برام سئوال پیش اومد که مدل و روش استفادش چجوریهshaparak64