₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » با من مدارا كن
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 ... 13 14

با من مدارا كن

1530 بازدید، 277 پست، نویسنده: mojde

• ماهی

گل به سر عروس یالله... دامادو ببوس یالله 256 256 256 265 265 271 271 271
    ای وای زود بود فکر کنم 351

• mojde

بابا دلتون عروسي ميخواد چرا از من بيچاره مايه ميذارين . :13:
    ميبينم كه علي هم همچين از اين شايعه بدش نمياد :37:
    من كه اينجوري عروس نميشم قبلش شونصد تا تاپيك تحقيق كنون و مشورت كنون و تاييد كنون ميذارم :56:

• gilas

نقل قول: mojde
    بیا با من مدارا کن که من مجنونم و مستم

آخ جوووون خالم می خواد علوسی بشه :93: 261 243

خالم خیلی قشنگه ایشالا مبالکش باد :5:

برم نانایشو هم بزارم برای خالم :11:

• hadi04

تا بعد ماه صبر کنین منم بتونم براتون بخونم خووووو
    آخ ببرو بیار داریم ما دیریدیریم دل بی قرار داریم ما دیریدیریم بزن و بکوب خبرای خوب دو تا یار صد تا سوار داریم ما آخ جون عروس و دوماد عاشقای کهنه کار داریم ما
    عروس آهاااااااااااااااااااااای عروس دوماد و ببوس یالا ،یالا یالا یالا :80: :4:

• mojde

نقل قول: gilas

آخ جوووون خالم می خواد علوسی بشه

314

• gilas

اینم نانای تاپیک :5:

صفحه بعد نانای علوسی میزارم :93:

به صفحه اول منتقل شد و نانای علوسی جایگزین شد :5:

• mojde

ali41,

mr علي ميبينم كه نيومده با بچه هاي سايت دست به دست دادين منو سر به سر بذاري باشه باشـــــــــــــــــــــــــه شما راحت باش
    نمایش یا پنهان متن 315

• hadi04

اینم نانای تاپیک

صفحه بعد نانای علوسی میزارم

گیلاسی اینکه آهنگ شامه اول آهنگ رقص بذار اینطوری آپاندیسمون چیزش درد میگیره خووووو :4:

• gilas

نقل قول: hadi04
    گیلاسی اینکه آهنگ شامه اول آهنگ رقص بذار اینطوری آپاندیسمون چیزش درد میگیره خووووو

به چشـــــــــــــــم :93:

الان یه آهنگ تووپ برات میزارم روحت تازه بشه :4:

• ali41

اینم نانای تاپیک

روضه گذاشتی :23:

• hadi04

mr علي ميبينم كه نيومده با بچه هاي سايت دست به دست دادين منو سر به سر بذاري باشه باشـــــــــــــــــــــــــه شما راحت باش

بنده از همین تریبون هرگونه زد و بد و ساخت و ساز را با شخص خاصی تکذیب کرده و برای این دو مرغ عاشق پاکباز از خدای منان عشقی پایدار و محکم استعانت دارم :86: (اووووووووووووفی ناموس جمله بود :4: )

• mojde

تكذيبيه

چنديست در محافل اینترنتی اخباري مبني بر بله گفتن اينجانب (mojde) به اون جانب (ali41) شايع گشته لذا در پی تماس های مکرر علاقه مندان و عزیزان و به جهت تنوير افكار عمومي اين تكذيبيه را نوشته و حساب اون جانب به دليل تشويش اذهان عمومي را خواهم رسيد.

• gilas

فعلا با خواستگاری شروع میکنیم تا بله رو بگیریم :74:

• hadi04

به چشـــــــــــــــم

الان یه آهنگ تووپ برات میزارم روحت تازه بشه

آخ جووووون عروس دومادو ببوس یالا رو بذار :4:

• hadi04

به چشـــــــــــــــم

الان یه آهنگ تووپ برات میزارم روحت تازه بشه

آخ جووووون عروس دومادو ببوس یالا رو بذار :4:
    تكذيبيه

چنديست در محافل اینترنتی اخباري مبني بر بله گفتن اينجانب (mojde) به اون جانب (ali41) شايع گشته لذا در پی تماس های مکرر علاقه مندان و عزیزان و به جهت تنوير افكار عمومي اين تكذيبيه را نوشته و حساب اون جانب به دليل تشويش اذهان عمومي را خواهم رسيد.

تکذیبیه ی تکذیبیه

چندیست که قراره ایشالا چشم حسود کور بریم بعد ماه عروسی یه دل سیر بزنیم و بخونیم و برقصیم و آنطور که از شواهد هویداست عروس زیر زبونیه زیر لفظیه چیه؟ نمیدونم از همونا میخواد تا بله رو بگه داره بهونه میگیره دوماد قضیه رو دریاب نجات بده یه سفر مکه ای مشهدی قمی چیزی تقدیم کن بریم مرحله بعد :4:

• gilas

نقل قول: ali41
    روضه گذاشتی

به من چه این نانای همون متنیه که خاله جونم برات نوشته :10:

نقل قول: hadi04
    بنده از همین تریبون هرگونه زد و بد و ساخت و ساز را با شخص خاصی تکذیب کرده و برای این دو مرغ عاشق پاکباز از خدای منان عشقی پایدار و محکم استعانت دارم

منم قویا و محکم جون دار و ناموسی تکذیب میکنم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: