ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mojde
ماهی
ای وای زود بود فکر کنم
ali41
مخلوط کن
:
mojde
ميبينم كه علي هم همچين از اين شايعه بدش نمياد
من كه اينجوري عروس نميشم قبلش شونصد تا تاپيك تحقيق كنون و مشورت كنون و تاييد كنون ميذارم
gilas
آخ جوووون خالم می خواد علوسی بشه
خالم خیلی قشنگه ایشالا مبالکش باد
برم نانایشو هم بزارم برای خالم
hadi04
آخ ببرو بیار داریم ما دیریدیریم دل بی قرار داریم ما دیریدیریم بزن و بکوب خبرای خوب دو تا یار صد تا سوار داریم ما آخ جون عروس و دوماد عاشقای کهنه کار داریم ما
عروس آهاااااااااااااااااااااای عروس دوماد و ببوس یالا ،یالا یالا یالا
mojde
آخ جوووون خالم می خواد علوسی بشه
ali41
gilas
صفحه بعد نانای علوسی میزارم
به صفحه اول منتقل شد و نانای علوسی جایگزین شد
mojde
mr علي ميبينم كه نيومده با بچه هاي سايت دست به دست دادين منو سر به سر بذاري باشه باشـــــــــــــــــــــــــه شما راحت باش
نمایش یا پنهان متن
hadi04
صفحه بعد نانای علوسی میزارم
گیلاسی اینکه آهنگ شامه اول آهنگ رقص بذار اینطوری آپاندیسمون چیزش درد میگیره خووووو
gilas
به چشـــــــــــــــم
الان یه آهنگ تووپ برات میزارم روحت تازه بشه
ali41
روضه گذاشتی
hadi04
بنده از همین تریبون هرگونه زد و بد و ساخت و ساز را با شخص خاصی تکذیب کرده و برای این دو مرغ عاشق پاکباز از خدای منان عشقی پایدار و محکم استعانت دارم
mojde
چنديست در محافل اینترنتی اخباري مبني بر بله گفتن اينجانب (mojde) به اون جانب (ali41) شايع گشته لذا در پی تماس های مکرر علاقه مندان و عزیزان و به جهت تنوير افكار عمومي اين تكذيبيه را نوشته و حساب اون جانب به دليل تشويش اذهان عمومي را خواهم رسيد.
gilas
hadi04
آخ جووووون عروس دومادو ببوس یالا رو بذار
hadi04
آخ جووووون عروس دومادو ببوس یالا رو بذار
چنديست در محافل اینترنتی اخباري مبني بر بله گفتن اينجانب (mojde) به اون جانب (ali41) شايع گشته لذا در پی تماس های مکرر علاقه مندان و عزیزان و به جهت تنوير افكار عمومي اين تكذيبيه را نوشته و حساب اون جانب به دليل تشويش اذهان عمومي را خواهم رسيد.
تکذیبیه ی تکذیبیه
چندیست که قراره ایشالا چشم حسود کور بریم بعد ماه عروسی یه دل سیر بزنیم و بخونیم و برقصیم و آنطور که از شواهد هویداست عروس زیر زبونیه زیر لفظیه چیه؟ نمیدونم از همونا میخواد تا بله رو بگه داره بهونه میگیره دوماد قضیه رو دریاب نجات بده یه سفر مکه ای مشهدی قمی چیزی تقدیم کن بریم مرحله بعد
gilas
به من چه این نانای همون متنیه که خاله جونم برات نوشته
منم قویا و محکم جون دار و ناموسی تکذیب میکنم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→