ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
bijjan
متاسفانه این وضعیت باعث شده تا تعدادی از پزشکان به سراغ ساختمان سازی، موبایل فروشی و گاهی اوقات مسافرکشی بروند.دکتر ایرج خسرونیا در گفتگو با خبرنگار مهر به وضعیت معیشتی پزشکان اشاره کرد و افزود: بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، هزینه بخش سلامت افزایش یافت به طوریکه برخی از پزشکان توانایی تامین هزینه های مطب شان را ندارند
وی با انتقاد از متناسب نبودن افزایش تعرفه ها و نرخ تورم در کشور، گفت: آنچه به عنوان رشد تعرفه ها اتفاق می افتد حداکثر 10 درصد و بعضا بین 5 تا 6 درصد است. در حالی که نرخ تورم به مراتب بالاتر از این اعداد و ارقام است.خسرونیا با اعلام اینکه افزایش تعرفه ها با هزینه ها جور در نمی آید، ادامه داد: این وضعیت باعث شده آن دسته از پزشکان که نمی توانند هزینه های تاسیس مطب را تامی کنند، به سراغ مشاغلی غیر از پزشکی می روند.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ساختمان سازی و موبایل فروشی و گاهی اوقات مسافرکشی را از جمله مشاغلی دانست که پزشکان برای بیکار نماندن به سراغ آنها می روند.وی با تاکید بر اینکه 50 درصد پزشکان اگر مطب نداشته باشند به نان شب محتاج خواهند بود، افزود: تنها 10 درصد پزشکان کشور ثروتمند هستند و 40 درصد نیز همطراز سایر اقشار جامعه قرار دارند و اوضاع خوبی دارند.
خسرونیا به وضعیت نامناسب پزشکان عمومی در کشور اشاره کرد و گفت: حدود 60 هزار پزشک عمومی داریم که تنها 10 هزار نفر از آنان به طور کامل فعال هستند.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران همچنین از حضور پزشکان سن بالا در شیفت شب بیمارستانها انتقاد کرد و افزود: چرا یک جراح عمومی که 60 سال سن دارد باید برای تامین هزینه زندگی مجبور شود کشیک شب بیمارستان باشد. در حالی که او در این سن باید استراحت کند.
maryamlondon1
چه میشه گفت
نخبه
نمایش یا پنهان متن
اون وقت میگن چرا اینهمه دکتر و مهندس ایرانی میرن خارج و حاضر نیستن تو ایران خدمت کنن.. این وضعیت معیشتی یه دکتره.. فقط میشه گفت خاک بر سر اونایی که برای ملت دو دو تا چهار تا میکنن و از ریاضی هیچی نمیفهمندلشاد
boof divoone
ژنرال
carlos
حالا ساختمون سازي به عنوان شغل دوم (يا اول) اكثر سرمايه دارها هست اما مسافركشي كه نه ديگه ...
shaparak64
من هر دکتر و متخصصی که سراغ دارم که داره پول پارو میکنه، اتفاقا این برداشتن یارانه ها باعث شده تا خرخره بکنن تو پاچه ی ملت بدبخت،
همه ویزیت هاشونو دوبله سوبله کردن
شاید یه عده ایشون هم باشن که ناموفق هستن توی کارشون، که اینم تو هر رشته و هر کاری ممکنه پیش بیاد
مگه همه بساز بفروشا تو کارشون موفق میشن؟ مگه هرکی بوتیک میزنه کارش میگیره؟ مگه هرکی میوه فروشی میزنه کارش میگیره؟!!
هرکی زرنگ باشه و اصول مدیریتی کارشو خوب پیش ببره، موفق هم خواهد بود
ژنرال
حرفتو قبول دارم امام پزشکان عمومی زیاد درامد ندارن در کل...
ولی جراح ها و متخصص ها پول خوبی درمیارن.
نمایش یا پنهان متن
میگم بیا بزنیم تو کار بساز بفروشیmati
البته این نظر شخص خودم میباشد وممنون از تاپیکت
shaparak64
آره خب بالاخره وقتی طرف میره تخصص میگیره ، درآمدشم بهتر میشه
تو فعلا اون کافی نتتو بزن
ژنرال
خوب منم همینو گفتم دیگه! برای چی توضیح واضحات میدی؟
بساز بندازی؟؟!
ما از این پولا نمیخوریم!
برو با یکی دیگه شریک شو
hadi04
بچه ها یادشونه اولین نفرشون هم خودم بودم مهندس مرده شور آرسام تازه خدمات پس از مرگ هم داشتیم با نصب رایگان
به نظرم اینا همش جوسازیه حالا ما مهندسها رو بگی یه چیزی ولی دکترهای این دوره زمونه اکثرا دارن با نرخ جامعه نرخ رو بالا میبرن خدا نکنه مریض بشید ولی اونایی که مریض هستن حرف منو خوب درک میکنن یه عمل جراحی رو که بخوان انجام بدن غیر از هزینه های جاری بیمارستان کلی هزینه باید فقط بدون فاکتور به خود جناب حضرت دکتر بدن ......
gilas
ali41
خیلی نمیشه باور کرد
میخوای میوه فروشی بزنی؟!
نمایش یا پنهان متن
shaparak64
به تو چه
میرم
نه میوه فروشه میخواد منو بزنه
هاچو هاچو
shaparak64
یه چیزی بگو بگنجد