₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » شغل دوم پزشکان! مسافرکشی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » شغل دوم پزشکان! مسافرکشی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

شغل دوم پزشکان! مسافرکشی

457 بازدید، 20 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به مشکلات پزشکان برای تامین هزینه های مطب بعد از هدفمندی یارانه ها، اظهارداشت:
    متاسفانه این وضعیت باعث شده تا تعدادی از پزشکان به سراغ ساختمان سازی، موبایل فروشی و گاهی اوقات مسافرکشی بروند.دکتر ایرج خسرونیا در گفتگو با خبرنگار مهر به وضعیت معیشتی پزشکان اشاره کرد و افزود: بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، هزینه بخش سلامت افزایش یافت به طوریکه برخی از پزشکان توانایی تامین هزینه های مطب شان را ندارند

وی با انتقاد از متناسب نبودن افزایش تعرفه ها و نرخ تورم در کشور، گفت: آنچه به عنوان رشد تعرفه ها اتفاق می افتد حداکثر 10 درصد و بعضا بین 5 تا 6 درصد است. در حالی که نرخ تورم به مراتب بالاتر از این اعداد و ارقام است.خسرونیا با اعلام اینکه افزایش تعرفه ها با هزینه ها جور در نمی آید، ادامه داد: این وضعیت باعث شده آن دسته از پزشکان که نمی توانند هزینه های تاسیس مطب را تامی کنند، به سراغ مشاغلی غیر از پزشکی می روند.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ساختمان سازی و موبایل فروشی و گاهی اوقات مسافرکشی را از جمله مشاغلی دانست که پزشکان برای بیکار نماندن به سراغ آنها می روند.وی با تاکید بر اینکه 50 درصد پزشکان اگر مطب نداشته باشند به نان شب محتاج خواهند بود، افزود: تنها 10 درصد پزشکان کشور ثروتمند هستند و 40 درصد نیز همطراز سایر اقشار جامعه قرار دارند و اوضاع خوبی دارند.

خسرونیا به وضعیت نامناسب پزشکان عمومی در کشور اشاره کرد و گفت: حدود 60 هزار پزشک عمومی داریم که تنها 10 هزار نفر از آنان به طور کامل فعال هستند.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران همچنین از حضور پزشکان سن بالا در شیفت شب بیمارستانها انتقاد کرد و افزود: چرا یک جراح عمومی که 60 سال سن دارد باید برای تامین هزینه زندگی مجبور شود کشیک شب بیمارستان باشد. در حالی که او در این سن باید استراحت کند.

• maryamlondon1

نقل قول: bijjan
    تا تعدادی از پزشکان به سراغ ساختمان سازی، موبایل فروشی و گاهی اوقات مسافرکشی بروند.

چه میشه گفت :2:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن اون وقت میگن چرا اینهمه دکتر و مهندس ایرانی میرن خارج و حاضر نیستن تو ایران خدمت کنن.. این وضعیت معیشتی یه دکتره.. فقط میشه گفت خاک بر سر اونایی که برای ملت دو دو تا چهار تا میکنن و از ریاضی هیچی نمیفهمن :30:

• دلشاد

واقعا تاسف آوره :2:

• boof divoone

قبلا پیگیر این خبر بودم کل این خبر از مبنا مزخرفه اصلا نیازی به فکر کردن نداره فقط لازمه کمی به دور و برتون نگاه کنید :1:
    احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• ژنرال

الان خیلی از گزارشگرای صداوسیما پزشک هستن!

• carlos

پزشكي كه نتونه پول در بياره و مسافر كشي كنه كه پزشك نيست خداييش
    حالا ساختمون سازي به عنوان شغل دوم (يا اول) اكثر سرمايه دارها هست اما مسافركشي كه نه ديگه ...
    :66: :66: :66: :66:

• shaparak64

من که بعید میدونم خیلی هم درست باشه!
    من هر دکتر و متخصصی که سراغ دارم که داره پول پارو میکنه، اتفاقا این برداشتن یارانه ها باعث شده تا خرخره بکنن تو پاچه ی ملت بدبخت،
    همه ویزیت هاشونو دوبله سوبله کردن
    شاید یه عده ایشون هم باشن که ناموفق هستن توی کارشون، که اینم تو هر رشته و هر کاری ممکنه پیش بیاد
    مگه همه بساز بفروشا تو کارشون موفق میشن؟ مگه هرکی بوتیک میزنه کارش میگیره؟ مگه هرکی میوه فروشی میزنه کارش میگیره؟!!
    هرکی زرنگ باشه و اصول مدیریتی کارشو خوب پیش ببره، موفق هم خواهد بود

• ژنرال

shaparak64,
    حرفتو قبول دارم امام پزشکان عمومی زیاد درامد ندارن در کل...

ولی جراح ها و متخصص ها پول خوبی درمیارن.

نمایش یا پنهان متنمیگم بیا بزنیم تو کار بساز بفروشی :49:

• mati

من نمیگم وضع کار در کشورمون خوبه اما به نظرم اینطورا هم نیست دکتر داریم تا دکتر. وقتی مطب یکی میری همیشه پشه پر میده آخرش مجبوره در مطب رو تخته کنه و بره یه کار دیگه اما در مقابل دکتر هایی هم داریم که 6ماه بعد وقت میدن و تا 2 شب نوبت میدن . دکترا هم مثل بقیه شغلا خوب و بد دارن دکتر بیسواد همون بهتر که مطب نداشته باشه تا مردم رو خوب که نکنه یه مرض دیگه هم اضافه کنه
    البته این نظر شخص خودم میباشد وممنون از تاپیکت :46:

• shaparak64

نقل قول: ژنرال
    حرفتو قبول دارم امام پزشکان عمومی زیاد درامد ندارن در کل...

آره خب بالاخره وقتی طرف میره تخصص میگیره ، درآمدشم بهتر میشه
    میگم بیا بزنیم تو کار بساز بفروشی :49:

تو فعلا اون کافی نتتو بزن 453 بعد راجع به بساز بندازی حرف میزنیم :4:

• ژنرال

نقل قول: shaparak64
    آره خب بالاخره وقتی طرف میره تخصص میگیره ، درآمدشم بهتر میشه

خوب منم همینو گفتم دیگه! برای چی توضیح واضحات میدی؟ 388

تو فعلا اون کافی نتتو بزن 453 بعد راجع به بساز بندازی حرف میزنیم :4:

بساز بندازی؟؟! :22:
    ما از این پولا نمیخوریم!

برو با یکی دیگه شریک شو 388

:15:

• hadi04

آره والا شغل دوم مهندس ها رو هم که قبلا من معرفی کردم البته بر میگرده به قبل از هدفمندی یارانه ها
    بچه ها یادشونه اولین نفرشون هم خودم بودم مهندس مرده شور آرسام تازه خدمات پس از مرگ هم داشتیم با نصب رایگان :23:
    به نظرم اینا همش جوسازیه حالا ما مهندسها رو بگی یه چیزی ولی دکترهای این دوره زمونه اکثرا دارن با نرخ جامعه نرخ رو بالا میبرن خدا نکنه مریض بشید ولی اونایی که مریض هستن حرف منو خوب درک میکنن یه عمل جراحی رو که بخوان انجام بدن غیر از هزینه های جاری بیمارستان کلی هزینه باید فقط بدون فاکتور به خود جناب حضرت دکتر بدن ......

• ali41

نقل قول: bijjan
    گاهی اوقات مسافرکشی را از جمله مشاغلی دانست که پزشکان برای بیکار نماندن به سراغ آنها می روند

خیلی نمیشه باور کرد :2: یا شاید علمی کاربردی اخیرا پزشکی هم میده :14:

مگه هرکی میوه فروشی میزنه کارش میگیره؟!!

میخوای میوه فروشی بزنی؟! :7:
    نمایش یا پنهان متن :23: :23: :23:

• shaparak64

خوب منم همینو گفتم دیگه! برای چی توضیح واضحات میدی؟ 388

به تو چه 804 دوست دارم واضح توضیحات بدم :4:
    برو با یکی دیگه شریک شو 388

میرم 351 :4:
    نقل قول: ali41
    میخوای میوه فروشی بزنی؟! :7:

نه میوه فروشه میخواد منو بزنه :23:

• هاچو هاچو

ای بابا این همه زحمت کشیدیم دکتر شدیم 370

• shaparak64

نقل قول: هاچو هاچو
    ای بابا این همه زحمت کشیدیم دکتر شدیم 370

یه چیزی بگو بگنجد 453
    نمایش یا پنهان متن:4:

• هاچو هاچو

یه چیزی بگو بگنجد453

یه چیزی کو بیبین میگنجد... 453

• shaparak64

نقل قول: هاچو هاچو
    یه چیزی کو بیبین میگنجد... 453

میدونم 362تو این مدت زیاد درس خوندی ( و همش هم افتادی ) به مغزت فشارهای روانی زیادی وارد شده :74:
    نمایش یا پنهان متن351 453351

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: