₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » فکر کردم دانشجویانم شوخی می‌کنند
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » فکر کردم دانشجویانم شوخی می‌کنند
1 2

بدون عکس

فکر کردم دانشجویانم شوخی می‌کنند

595 بازدید، 29 پست، نویسنده: ali41

• ali41

واکنش استاد فیزیک به تماس بنیاد نوبل...... فکر کردم دانشجویانم شوخی می‌کنند!

برنده نوبل فیزیک 2011، زمانی که پای گوشی تلفن، صدایی را شنید که به او می گفت برنده نوبل فیزیک شده است، گمان کرد یکی از دانشجویانش با او شوخی کرده است.
    به گزارش خبرگزاری مهر، پس از 15 سال زندگی در استرالیا، برایان اشمیت آمریکایی الاصل پس از دریافت تماس تلفنی که به وی اطلاع داد به صورت مشترک با دانشمندی دیگر موفق به دریافت نوبل فیزیک شده است، خبر را باور نکرد و گمان کرد که یکی از دانشجویانش با او قصد شوخی دارد.
    اشمیت می گوید پس از شنیدن صدای ضخیم زنانه ای با لهجه غلیظ سوئدی با خودم فکر کردم، خدای من! دانشجویانم امسال در تقلید لهجه بسیار ماهر شده اند! تجربه بسیار جالبی بود.
    اشمیت 44 ساله به همراه آدام ریس و سول پرلموتر توسط هیئت نوبل به خاطر مطالعه بر روی ستاره های در حال انفجار یا همان ابرنواخترها که به گفته اخترفیزیکدانان توانست درک انسان را از انبساط جهان هستی متحول کنند، شایسته دریافت نوبل فیزیک شناخته شدند.
    اشمیت فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد است و در سال 1995 به کانبرا نقل مکان کرده و به شهروندی استرالیایی تبدیل شد. وی می گوید شنیدن خبر دریافت چنین افتخاری برایش به شدت بهت آور بوده است.
    اشمیت می گوید پس از شنیدن این خبر احساس روزی را داشتم که فرزند اولم متولد شد، اکنون احساس می کنم زانوهایم می لرزند و واقعا نمی دانم چطور احساسم را بیان کنم. وی که به همراه ریس از محققان رصدخانه "مونت استرومولو" در نزدیکی کانبرا به شمار می روند، نیمی از نوبل فیزیک را به خاطر کشف وسعت یافتن پر سرعت جهان هستی با ریس تقسیم خواهد کرد.
    این دو پس از دهها سال مطالعه بر روی ابرنواخترها موفق به کشف این پدیده شده و توانستند درک پیشین از ساختار جهان هستی را متحول کنند، در عین حال این سه دانشمند زمینه جدید مطالعاتی را درباره زمان و انرژی تاریک ایجاد کردند.
    بر اساس گزارش تلگراف، وی به همراه تیمی از محققان در این رصدخانه مشغول ساخت تلسکوپ نقشه برداری هستند تا بتوانند نموداری ستاره ای را از آسمان نیمکره جنوبی با جزئیاتی دقیق از مقایسه حرکات ستاره ها ارائه کنند.

• mojde

آدم براي خودش متاسف ميشه اونا دارن عمرشونو چطوري ميگذرونن ما ...............
    ممنون علي جان

• aac198000

نقل قول: ali41
    صدای ضخیم زنانه ای با لهجه غلیظ سوئدی

صدای ضخیم زنانه دارم تصورش میکنم :4:
    اشمیت می گوید پس از شنیدن این خبر احساس روزی را داشتم که فرزند اولم متولد شد

از این جملش خیلی خوشم اومد :8:
    سپاس دوست خوبم :46:

• ژنرال

کاملاً احساس اشمیت رو درک میکنم :24:

• نخبه

نقل قول: ژنرال
    کاملاً احساس اشمیت رو درک میکنم :24:

منم همینطور :23:

• دلشاد

اشمیت فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد است و در سال 1995 به کانبرا نقل مکان کرده و به شهروندی استرالیایی تبدیل شد. وی می گوید شنیدن خبر دریافت چنین افتخاری برایش به شدت بهت آور بوده است.

ای ول به این اشمیت :78:

• gilas

مبالکش باشه :78:

• ali41

نقل قول: mojde
    دم براي خودش متاسف ميشه اونا دارن عمرشونو چطوري ميگذرونن ما ...............
    ممنون علي جان

راست میگی و متاسفانه چه تصویر احمقانه ای از اونا تو ذهن بعضیا ساختن :2:

نقل قول: aac198000
    سپاس دوست خوبم

ممنونم :46:

نقل قول: ژنرال
    کاملاً احساس اشمیت رو درک میکنم

منم کاملا احساس تو رو درک میکنم :23:

نقل قول: نخبه
    منم همینطور :23:

شما زیاد تو درک احساس دیگران نرو واسه فندق ضرر داره :4: بچه بجای منطق ، احساسی میشه :1:

نقل قول: دلشاد
    ای ول به این اشمیت

ای ول به شما :46:

نقل قول: gilas
    مبالکش باشه

آره منم موافقم :46:

• Life Dream

اي ول اشميت خان، كارت درسته :72:
    ولي يه چيز برام جالب بود، تاريكي هم انرژي هست؟ تا حالا فكر ميكردم نور انرژي هست و عدم وجود نور يعني تاريكي و يا به عبارت ديگر بعني عدم وجود انرژي! :37:

• ژنرال

نقل قول: Life Dream
    ولي يه چيز برام جالب بود، تاريكي هم انرژي هست؟ تا حالا فكر ميكردم نور انرژي هست و عدم وجود نور يعني تاريكي و يا به عبارت ديگر بعني عدم وجود انرژي! :37:

البته من متخصص فیزیک نیستم ولی تا جایی که میدونم این فقط یه اصطلاحه؛ نه اینکه واقعاً تاریکی رو انرژی به اون معنای عادی خودش محسوب کنن.

• shaparak64

اتفاقا اونموقع که به برایان زنگ زدن، من پیشش بودم :5:
    با هم تو یه شافی کاپ نشسته بودیم :4: قلیون میکشیدیم :23:

• نخبه

شما زیاد تو درک احساس دیگران نرو واسه فندق ضرر داره :4: بچه بجای منطق ، احساسی میشه :1:

فندق خودمه دلم میخاد احساسی بشه هی احساس بقیه رو درک کنه:4: تازشم احساس شاپرکم درک میکنم:23:

• shaparak64

فندق خودمه دلم میخاد احساسی بشه هی احساس بقیه رو درک کنه:4: تازشم احساس شاپرکم درک میکنم:23:

:83:
    وای اگه بدونی چه لحظه ای بود اون لحظه که بهش گفتن1244 برایان پرید بغلم کرد 1149
    البته بعدش من زدم تو صورتش 388 گفتم ما هنوز نامحرمیم 390
    نمایش یا پنهان متن:4: 247

• نخبه

نقل قول: shaparak64

خب شد زدی تو گوشش و الا بعدش از ذوق زیادی حتما ماچت میکرد... از همون کار جلافت بارها که بعضیا میکنن ایشششششششش
    خدا رو شکر من و تو که چشم و گوشمون بستس:4:

• shaparak64

خب شد زدی تو گوشش و الا بعدش از ذوق زیادی حتما ماچت میکرد... از همون کار جلافت بارها که بعضیا میکنن ایشششششششش

آره بابا 852 منم که بدم میاد :30:

آره وقعا 863
    :23:

• ali41

اتفاقا اونموقع که به برایان زنگ زدن، من پیشش بودم :5:
    با هم تو یه شافی کاپ نشسته بودیم :4: قلیون میکشیدیم :23:

اینو یه بار به انگلیسی بیا :23: :23: :23: خوب داریم ترجمه کار میکنیم :23:

بچه از دست میره ها :101: من گفته باشم ، بعدش میاد تاپیکای عاشقی میزنه ، بزار بره درس بخونه 349 شاید نوبل بگیره :48:

وای اگه بدونی چه لحظه ای بود اون لحظه که بهش گفتن1244 برایان پرید بغلم کرد 1149

تاپیک عرسی با برایانو کی بزنم برات؟ :74:
    نمایش یا پنهان متنموندم برایان نوابغ ایرانو چطوری تور میکنه :7: :42: :50: :23:

بعله خعلی 247

• mati

این همون تاپیکیه که بچه ها ترکوندنش توش جا خوش کردن عمو درسته ؟! :56:
    از پستا متوجه شدم :23:

• mati

این همون تاپیکیه که بچه ها ترکوندنش توش جا خوش کردن عمو درسته ؟! :56:
    از پستا متوجه شدم :23:

• The one

نقل قول: Life Dream
    ا حالا فكر ميكردم نور انرژي هست و عدم وجود نور يعني تاريكي و يا به عبارت ديگر بعني عدم وجود انرژي!

داداشی منظورش تاریکی نیست بلکه یک انرژی ناشناخته هست.. میتونی اینجا بیشتر در موردش بخونی

dark matter

مرسی داداش علی جالب بود .. فکر کن با اینهمه توانایی اعتماد به نفس کاذب هم نداشت :78:

• shaparak64

اینو یه بار به انگلیسی بیا :23: :23: :23: خوب داریم ترجمه کار میکنیم :23:

عمو خان 314 اون یه تاپیک دیگه س :4:
    تاپیک عرسی با برایانو کی بزنم برات؟ :74:

تصویر در دسترس نیستوااای خجالت کشیدم عمو خان
    موندم برایان نوابغ ایرانو چطوری تور میکنه :7: :42: :50: :23:

خب میدونی219 در طی سفری که من داشتم به استرالیا همدیگه رو ملاقاتیدیم 1144
    بعد دیگه یه دل نه! هزار و یک دل عاشقم شد 850

پاسخ سریع   پاسخ