برنده نوبل فیزیک 2011، زمانی که پای گوشی تلفن، صدایی را شنید که به او می گفت برنده نوبل فیزیک شده است، گمان کرد یکی از دانشجویانش با او شوخی کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر، پس از 15 سال زندگی در استرالیا، برایان اشمیت آمریکایی الاصل پس از دریافت تماس تلفنی که به وی اطلاع داد به صورت مشترک با دانشمندی دیگر موفق به دریافت نوبل فیزیک شده است، خبر را باور نکرد و گمان کرد که یکی از دانشجویانش با او قصد شوخی دارد. اشمیت می گوید پس از شنیدن صدای ضخیم زنانه ای با لهجه غلیظ سوئدی با خودم فکر کردم، خدای من! دانشجویانم امسال در تقلید لهجه بسیار ماهر شده اند! تجربه بسیار جالبی بود. اشمیت 44 ساله به همراه آدام ریس و سول پرلموتر توسط هیئت نوبل به خاطر مطالعه بر روی ستاره های در حال انفجار یا همان ابرنواخترها که به گفته اخترفیزیکدانان توانست درک انسان را از انبساط جهان هستی متحول کنند، شایسته دریافت نوبل فیزیک شناخته شدند. اشمیت فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد است و در سال 1995 به کانبرا نقل مکان کرده و به شهروندی استرالیایی تبدیل شد. وی می گوید شنیدن خبر دریافت چنین افتخاری برایش به شدت بهت آور بوده است. اشمیت می گوید پس از شنیدن این خبر احساس روزی را داشتم که فرزند اولم متولد شد، اکنون احساس می کنم زانوهایم می لرزند و واقعا نمی دانم چطور احساسم را بیان کنم. وی که به همراه ریس از محققان رصدخانه "مونت استرومولو" در نزدیکی کانبرا به شمار می روند، نیمی از نوبل فیزیک را به خاطر کشف وسعت یافتن پر سرعت جهان هستی با ریس تقسیم خواهد کرد. این دو پس از دهها سال مطالعه بر روی ابرنواخترها موفق به کشف این پدیده شده و توانستند درک پیشین از ساختار جهان هستی را متحول کنند، در عین حال این سه دانشمند زمینه جدید مطالعاتی را درباره زمان و انرژی تاریک ایجاد کردند. بر اساس گزارش تلگراف، وی به همراه تیمی از محققان در این رصدخانه مشغول ساخت تلسکوپ نقشه برداری هستند تا بتوانند نموداری ستاره ای را از آسمان نیمکره جنوبی با جزئیاتی دقیق از مقایسه حرکات ستاره ها ارائه کنند.
اشمیت فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد است و در سال 1995 به کانبرا نقل مکان کرده و به شهروندی استرالیایی تبدیل شد. وی می گوید شنیدن خبر دریافت چنین افتخاری برایش به شدت بهت آور بوده است.
اي ول اشميت خان، كارت درسته ولي يه چيز برام جالب بود، تاريكي هم انرژي هست؟ تا حالا فكر ميكردم نور انرژي هست و عدم وجود نور يعني تاريكي و يا به عبارت ديگر بعني عدم وجود انرژي!
ali41
برنده نوبل فیزیک 2011، زمانی که پای گوشی تلفن، صدایی را شنید که به او می گفت برنده نوبل فیزیک شده است، گمان کرد یکی از دانشجویانش با او شوخی کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، پس از 15 سال زندگی در استرالیا، برایان اشمیت آمریکایی الاصل پس از دریافت تماس تلفنی که به وی اطلاع داد به صورت مشترک با دانشمندی دیگر موفق به دریافت نوبل فیزیک شده است، خبر را باور نکرد و گمان کرد که یکی از دانشجویانش با او قصد شوخی دارد.
اشمیت می گوید پس از شنیدن صدای ضخیم زنانه ای با لهجه غلیظ سوئدی با خودم فکر کردم، خدای من! دانشجویانم امسال در تقلید لهجه بسیار ماهر شده اند! تجربه بسیار جالبی بود.
اشمیت 44 ساله به همراه آدام ریس و سول پرلموتر توسط هیئت نوبل به خاطر مطالعه بر روی ستاره های در حال انفجار یا همان ابرنواخترها که به گفته اخترفیزیکدانان توانست درک انسان را از انبساط جهان هستی متحول کنند، شایسته دریافت نوبل فیزیک شناخته شدند.
اشمیت فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد است و در سال 1995 به کانبرا نقل مکان کرده و به شهروندی استرالیایی تبدیل شد. وی می گوید شنیدن خبر دریافت چنین افتخاری برایش به شدت بهت آور بوده است.
اشمیت می گوید پس از شنیدن این خبر احساس روزی را داشتم که فرزند اولم متولد شد، اکنون احساس می کنم زانوهایم می لرزند و واقعا نمی دانم چطور احساسم را بیان کنم. وی که به همراه ریس از محققان رصدخانه "مونت استرومولو" در نزدیکی کانبرا به شمار می روند، نیمی از نوبل فیزیک را به خاطر کشف وسعت یافتن پر سرعت جهان هستی با ریس تقسیم خواهد کرد.
این دو پس از دهها سال مطالعه بر روی ابرنواخترها موفق به کشف این پدیده شده و توانستند درک پیشین از ساختار جهان هستی را متحول کنند، در عین حال این سه دانشمند زمینه جدید مطالعاتی را درباره زمان و انرژی تاریک ایجاد کردند.
بر اساس گزارش تلگراف، وی به همراه تیمی از محققان در این رصدخانه مشغول ساخت تلسکوپ نقشه برداری هستند تا بتوانند نموداری ستاره ای را از آسمان نیمکره جنوبی با جزئیاتی دقیق از مقایسه حرکات ستاره ها ارائه کنند.
mojde
ممنون علي جان
aac198000
صدای ضخیم زنانه دارم تصورش میکنم
از این جملش خیلی خوشم اومد
سپاس دوست خوبم
ژنرال
نخبه
منم همینطور
دلشاد
ای ول به این اشمیت
gilas
ali41
ممنون علي جان
راست میگی و متاسفانه چه تصویر احمقانه ای از اونا تو ذهن بعضیا ساختن
ممنونم
منم کاملا احساس تو رو درک میکنم
شما زیاد تو درک احساس دیگران نرو واسه فندق ضرر داره
ای ول به شما
آره منم موافقم
Life Dream
ولي يه چيز برام جالب بود، تاريكي هم انرژي هست؟ تا حالا فكر ميكردم نور انرژي هست و عدم وجود نور يعني تاريكي و يا به عبارت ديگر بعني عدم وجود انرژي!
ژنرال
البته من متخصص فیزیک نیستم ولی تا جایی که میدونم این فقط یه اصطلاحه؛ نه اینکه واقعاً تاریکی رو انرژی به اون معنای عادی خودش محسوب کنن.
shaparak64
با هم تو یه شافی کاپ نشسته بودیم
نخبه
فندق خودمه دلم میخاد احساسی بشه هی احساس بقیه رو درک کنه
shaparak64
وای اگه بدونی چه لحظه ای بود اون لحظه که بهش گفتن
البته بعدش من زدم تو صورتش
نمایش یا پنهان متن
نخبه
خب شد زدی تو گوشش و الا بعدش از ذوق زیادی حتما ماچت میکرد... از همون کار جلافت بارها که بعضیا میکنن ایشششششششش
خدا رو شکر من و تو که چشم و گوشمون بستس
shaparak64
آره بابا
آره وقعا
ali41
با هم تو یه شافی کاپ نشسته بودیم
اینو یه بار به انگلیسی بیا
بچه از دست میره ها
البته بعدش من زدم تو صورتش 388 گفتم ما هنوز نامحرمیم 390
تاپیک عرسی با برایانو کی بزنم برات؟
نمایش یا پنهان متن
موندم برایان نوابغ ایرانو چطوری تور میکنهبعله خعلی
mati
از پستا متوجه شدم
mati
از پستا متوجه شدم
The one
داداشی منظورش تاریکی نیست بلکه یک انرژی ناشناخته هست.. میتونی اینجا بیشتر در موردش بخونی
dark matter
مرسی داداش علی جالب بود .. فکر کن با اینهمه توانایی اعتماد به نفس کاذب هم نداشت
shaparak64
عمو خان
▧ تصویر در دسترس نیستوااای خجالت کشیدم عمو خان
خب میدونی
بعد دیگه یه دل نه! هزار و یک دل عاشقم شد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→