₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » اگر بدانید در بالشت زیر سرتان چه چیزهایی پیدا می‌شود
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » اگر بدانید در بالشت زیر سرتان چه چیزهایی پیدا می‌شود
1 2

بدون عکس

اگر بدانید در بالشت زیر سرتان چه چیزهایی پیدا می‌شود

475 بازدید، 28 پست، نویسنده: ali41

• ali41

اگر بدانید در بالشت زیر سرتان چه چیزهایی پیدا می‌شود

تصویر در دسترس نیست

شاید اگر بدانید یک‌سوم از وزن بالشتتان را باکتری‌ها، کرم‌های ریز مرده، سلول‌های مرده پوستی و مانند آن تشکیل می‌دهد،‌ دیگر به راحتی آن را زیر سرتان نگذارید و بخوابید!‌ اما این یک واقعیت است.

بهنوش خرم‌روز: ما اغلب سعی می‌کنیم ملافه‌های بسترهای خواب را زود به زود تعویض کنیم، ‌آن‌ها را خوب بشوییم و ضدعفونی کنیم تا مطمئن باشیم در بستری که می‌خوابیم خبری از باکتری‌ها نیست. اما شاید این خبر شما را متحیر کند، وقتی بدانید چه‌قدر باکتری و سلول مرده هر شب زیر سرتان ‌می‌گذارید و می‌خوابید.

به گزارش دیسکاوری،‌ محققین به این نتیجه رسیده‌اند که بعد از دو سال استفاده،‌ انبوهی از سلول‌های مرده، ‌باکتری و موجودات ریز دیگر در بالشت‌ها انبار می‌شوند. در واقع بعد از دو سال،‌ یک سوم وزن بالشت را سلول‌های مرده پوست،‌ حشرات،‌ کرم‌های ریز خاکی مرده و باکتری‌ها تشکیل می‌دهند.

این اطلاعات از بیمارستان‌های انگلیس جمع‌آوری شده،‌ جایی که بالشت‌ها به طور منظم شسته می‌شوند.

اما میزان آلودگی که در بالشت‌ها یافت می‌شود، ‌تنها نگرانی نیست. محققین به این نتیجه رسیده‌اند که در مجموع 30 میکروب که مسئول بیماری‌های جدی هستند هم در بالشت‌ها انبار می‌شوند. از جمله این میکروب‌ها می‌توان به عامل بیماری‌های آبله مرغان، استافیلوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (ام.آر.اس.ای) عفونت‌ها و جذام اشاره کرد. آن‌ها همچنین باکتری دیگری را در بالشت‌ها پیدا کرده‌اند که کلاستریدیوم دیفیسیل یا به اختصار سی.دیف نامیده می‌شود و برای محیط‌هایی مانند بیمارستان که محل درمان پزشکی است، مشکل‌ساز می‌شود.

البته هنوز مشخص نیست که آیا این بالشت‌ها می‌توانند ناقل بیماری یا انتقال بیماری از یک بیمار به بیمار دیگردر بیمارستان باشند، اما اشک ریختن روی بالشت و باز شدن دوخت‌ها می‌توانند چنین انتقالی را تسهیل کنند.

شاید برایتان جالب باشد بدانید این اطلاعات با حمایت یک شرکت تولید بالشت‌های پزشکی به نام گابریل ساینتیفیک انجام شده و البته این بالشت‌ها هیچ آلودگی را در خود نگه نمی‌دارند.

جدا از شرکت حامی مطالعه و این که اطلاعات از بیمارستان‌ها به دست آمده، به نظر می‌رسد می‌توان این نتایج را به بالشت‌های خانگی هم تعمیم داد. بحث‌های زیادی در مورد این که بالشت‌ها حاوی مواد آلرژی‌زا هستند وجود دارد. پس مراقب بالشتی که زیر سرتان می‌گذارید باشید، شاید منبع بسیاری از بیماری‌ها همین بالشت باشد

• mojde

خيلي مطلب جالبي بود براي من بالشم هم مثل ساير وسايل شخصيم ميمونه و از اونجايي كه بالشم طبي هم هست به ندرت به كسي ميدم كه زير سرش بذاره بنابراين باكتريهاشم شخصيه :30: اما در هر صورت من كاملا موافقم كه شستن تنها ملحفه ها كافي نيست و بايد چاره اي انديشيد

• ژنرال

کثیف ترین و کرمو ترین تایپیکی بود که تا به حال دیدم :4:

• نخبه

من اصلا بالش زیر سرم نمیزارم .. یعنی نمیتونم با بالشت بخوابم سرم رو همون تشک میزارم که خب اونم ملحفه داره که چند وقت یه بار شسته و یا تعویض میشود بنابراین من زیر سرم باکتری و کرم مرده و از این چیزا نمیزارم :86:

• mati

:30: خیلی مطلب کرمالویی بود اما خوب یه چیز طبیعیه حقیقت تلخه :56: من از این بالشتای آماده میزارم و هر وقت میخوام بشورمش خودشم میندازم توی لباسشویی

• دلشاد

جالبناک و کثافتناک بود :4:

• gilas

آخ جووون لالا 890

• ژنرال

نقل قول: gilas
    آخ جووون لالا 890

الان کلی کرم و باکتری و میکروب زیر سرته :4:
    نمایش یا پنهان متن
    351

• gilas

نقل قول: ژنرال
    الان کلی کرم و باکتری و میکروب زیر سرته

میدونم :4:
    اما لالا بیشتر حال میده :65:

• ماهی

وای علی آقا...منو باش اینهمه با احساس بغلشم می کردم... :23: :9:

• ماهی

دیگه از امشب محلش نمی گذارم..کثیفِ میکروبی :4:

• مخلوط کن

حالا هرچی‌ که می‌خواد باشه من که با بالشم مشکلی‌ ندارم ..من و میکروبا توافقی زندگی‌ می‌کنیم ..با هم خوشبختیم 623

• shaparak64

نقل قول: ali41
    سلول‌های مرده پوست،‌ حشرات،‌ کرم‌های ریز خاکی مرده و باکتری‌ها

اه اه :30: حالم بهم خورد 299 من عادت دارم بعضی وقتا بالش بغل کنم 314 همیشه هم که لپ و دهنم رو فرو میکنم تو بالش :30:
    ایییییی حالم بد شد 299 با این تاپیکیت عمو خان 913

• ژنرال

نقل قول: shaparak64
    من عادت دارم بعضی وقتا بالش بغل کنم 314 همیشه هم که لپ و دهنم رو فرو میکنم تو بالش :30:

دیگه چه کارایی انجام میدی با بالش؟ :83:

• shaparak64

دیگه چه کارایی انجام میدی با بالش؟ :83:

یه وقتایی هم میذارم زیرم میشینم روش :4:
    مامانم دعوام میکنه 1179 میگه هم سرتو میذاری روش هم .... ؟!! :4:

• ژنرال

یه وقتایی هم میذارم زیرم میشینم روش :4:
    مامانم دعوام میکنه 1179 میگه هم سرتو میذاری روش هم .... ؟!! :4:

بگو خجالت نکش! بچه ها خودی هستن :4:

دیگه چه کارایی با متکا انجام میدی؟ :50:

• shaparak64

دیگه چه کارایی با متکا انجام میدی؟ :50:

به نظرت دیگه کاری ازش برمیاد ؟ :99:
    :83:
    یه وقتایی هم ازش به عنوان لیوان و گاهی هم به جای دمپایی استفاده میکنم
    بعضی وقتا هم کتابامو میریزم توش میبرم سرکلاس
    نمایش یا پنهان متن453 هااان 453

• The one

پستهای بچه ها رو... :23:

اما من اینا رو میدونستم .. واسه همین هر وقت تخفیف بالش میشه میرم دو جین میخرم :86:

• maryamlondon1

شاید اگر بدانید یک‌سوم از وزن بالشتتان را باکتری‌ها، کرم‌های ریز مرده، سلول‌های مرده پوستی و مانند آن تشکیل می‌دهد،‌ دیگر به راحتی آن را زیر سرتان نگذارید و بخوابید!‌ اما این یک واقعیت است.

وای خدا ی من من الان خوابم میاد چکار کنم :2:
    این اطلاعات از بیمارستان‌های انگلیس جمع‌آوری شده،‌ جایی که بالشت‌ها به طور منظم شسته می‌شوند.

ما دامیگه از بیمارستانهای انگلستان جمع شده به شدت این خبر تایید میکنم :10:
    یه وقتایی هم میذارم زیرم میشینم روش
    مامانم دعوام میکنه میگه هم سرتو میذاری روش هم .... ؟!!

وا از دست :23:

• ali41

ای وای از این تاپیکم غفلت کردم :20:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: