ا پس تو فضاي بستست سرممم بايد بسته باشه! برم چادر سرم كنم يه گوششو بذارم لاي دندونم يه گوششم بگيرم دستم بذارم رو شونت فقط درست برقص منو نخندون كه چادرمم از دهنم نيفته سرد شه! نه ساري كشف حجاب بشه مرتكب معصيت بشيم
آره با چادر بیا وسط البته اونموقع باید واسونک شیرازی بخونیم دیگه نمیشه باهاش لامبادا رقصید باید دو دستمالی برقصیم البته اولویت به حفظ حجابه یادت نره gilas, میگم گیلاسی این ادا و اطفارا که در میاره اون یارو چیه ظاهرا وسط رقصیدنش داره بد و بیراه هم میگه
نقل قول: ژنرال
منم از این سایتایی که انواع آیکونهای متحرک داره بلد نیستم .. حوصله گشتنم ندارم...
در نتیجه از ایکونهای موجود در سایت استفاده میکنم..
اول فکر کردم ویروس شیرازی گرفتی که میگی حوصلم نمیشه بعد دیدم که نه داری ورزش صبحگاهی میکنی
اونموقع باید واسونک شیرازی بخونیم دیگه نمیشه باهاش لامبادا رقصید باید دو دستمالی برقصیم البته اولویت به حفظ حجابه یادت نره
نه دیګه اګه بخوای واسونک پستونک بخونی باید چادرمو پشت ګردنم ګره بزنم که دستهام برای کل کشیدن آزاد باشن!! یا فوقش یه دونه چادر مینی ژوب وردارم همون مقنعه!!
نه دیګه اګه بخوای واسونک پستونک بخونی باید چادرمو پشت ګردنم ګره بزنم که دستهام برای کل کشیدن آزاد باشن!! یا فوقش یه دونه چادر مینی ژوب وردارم همون مقنعه!!
مینی ژوپ هم خوبه فقط باید موهاتو بکنی توش تا پیدا نباشه
نقل قول: The one
راستی تو چرا درد داری؟
چیزی نیست امروز خیلی بهترم ولی یه کمی دردش زیاد شده خوب میشه بحث رو عوض نکن برقص
نقل قول: gilas
نه بابا بیخود کرده بد و بیراه بگه
داره همراهش آموزش هم میده میگه چپ ، راست حالا بالا پایین
hadi04
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
The one
ابجي جنيفر كجايي بيا قر بيده بينيم لاو لاتينو وري ماچينو!! مرسي هادي خيلي باحال بيدينو
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
تو فضای باز نیست خیالت راحت
همین الان بگم من با این جنیفر کَنه نمیرقصما
هااااااااااااااااااااااااا کاکامی بیو وسط
The one
اين تابستون بيشتر ميچسبه هوا سرده كابشنم چاك نداره
تو فضای باز نیست خیالت راحت
نقل قول: The one
ا پس تو فضاي بستست سرممم بايد بسته باشه! برم چادر سرم كنم يه گوششو بذارم لاي دندونم يه گوششم بگيرم دستم بذارم رو شونت فقط درست برقص منو نخندون كه چادرمم از دهنم نيفته سرد شه! نه ساري كشف حجاب بشه مرتكب معصيت بشيم
gilas
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
hadi04
آره با چادر بیا وسط البته اونموقع باید واسونک شیرازی بخونیم دیگه نمیشه باهاش لامبادا رقصید باید دو دستمالی برقصیم
gilas,
میگم گیلاسی این ادا و اطفارا که در میاره اون یارو چیه ظاهرا وسط رقصیدنش داره بد و بیراه هم میگه
اول فکر کردم ویروس شیرازی گرفتی که میگی حوصلم نمیشه بعد دیدم که نه داری ورزش صبحگاهی میکنی
shaparak64
من نگاه میکنم ، شما جلفا برقصین
ماهی
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
من نگاه میکنم ، شما جلفا برقصین
بیخود نگاه کردن نداریم باید دل بدی به مجلس
ماهی,
وای چقدر خوکشل بود ماهی
ali41
hadi04
کاری نداره علی جون ناراحت نباش اگر امکاناتش موجود بود همین الان یادت میدادم
ببین اینجوری:
▧ تصویر در دسترس نیست
mojde
مخلوط کن
خدایا منو ببخش
hadi04
آخه خواهر من اون رو که خانوما باید بپوشن من نقش آقایون رو باید بازی کنم
خدایا اگه لیلا رو بخشیدی من رو هم ببخش
دلشاد
The one
راستی تو چرا درد داری؟
gilas
نه بابا بیخود کرده بد و بیراه بگه
داره همراهش آموزش هم میده
میگه چپ ، راست
حالا بالا پایین
hadi04
مینی ژوپ هم خوبه فقط باید موهاتو بکنی توش تا پیدا نباشه
چیزی نیست امروز خیلی بهترم ولی یه کمی دردش زیاد شده خوب میشه بحث رو عوض نکن برقص
داره همراهش آموزش هم میده
میگه چپ ، راست
حالا بالا پایین
آها ببخشید سوء برداشت کردم حالا بیا هااااااااااا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→