ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mojde
كسي به كار تو كار نداشته باشد .اصلا كسي نداند كه تو كيستي و چه اي .آنوقت است كه دلت ميخواهد تنهاييت را زير بغلت بزني بروي به دياري ديگر . دياري خوش آب و
هوا و دور كم ميخوري و كم ميگردي تا كاري فراهم شود اما دخترك را چه كنم؟ اين فكر سونامي ميشود روي تمام برنامه ها و افكارت. مجبور ميشوي كاسه لبريز شده
صبرت رو بگيري جلوي دهانت و جرعه اي از صبرت بنوشي تا از لبريزي دربيايد و جايي داشته باشد براي صبوري بيشتر چقدر تلخ است اما گاهي با يك حبه قند دوستي
ميشود تحملش كرد.
هميشه از كلمه چپاندن خندهام ميگرفت اما فكر كنم بايد خستگي بيشتري در كوله بار خستگي بچپانم آخر آن هم ديگر جا ندارد بيچاره .دلم ميخواهد كوله باري نو بخرم
اما نميشود جنس كوله بارهاي جديد را دوست ندارم از آن قديميها هم كه ديگر پيدا نميشود آخر تحريممان كرده اند .شايد خودم يكي دوختم براي خودم انگار اين كار بهتر
است تا جنس قلابي داشتن.
دوشنبه 19 دي دلنوشته من با تو دوست بوفي
hadi04
ماهی
لمس کردم چی می گی..
خیلی زیبا نوشته بودی مژده جان...راستش با اینکه روحیه ای قوی دارم و کمتر افسرده می شم ولی الان چند روزه که احساسم درد می کنه.هی می خوام محلش نذارم تا مثل همیشه خودش خوب شه..اما اینبار خیلی مقاومت می کنه
از صبح تا حالا می خوام یه چیزی بنویسم...یه چیزی بگم..اما انگار دستم به نوشتن نرفت که نرفت..ولی نوشته های تو تا حدودی همون هایی بود که می خواستم بگم...
ali41
دلشاد
The one
صبرت رو بگيري جلوي دهانت و جرعه اي از صبرت بنوشي تا از لبريزي دربيايد و جايي داشته باشد براي صبوري بيشتر چقدر تلخ است اما گاهي با يك حبه قند دوستي
ميشود تحملش كرد.
واییی چه قشنګ نوشتی عزیزم مرسی خانم خوش قلم خیلی خوشم اومد
امیدوارم اونقدر ایام به وفق مرادت باشه که حتی به یک سی سی صبوری هم نیازمند نشی
gilas
carlos
نمایش یا پنهان متن
معلومه تاپيك خيلي اثرگذار بوده رومmojde
garfild
حورا
shaparak64
دل نوشته ات آشنا بود
انگار یه جاهایی ته دلم، ته افکارم شنیده بودمشون