₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » آینده ایران بدون اینترنت چگونه خواهد بود؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » آینده ایران بدون اینترنت چگونه خواهد بود؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

آینده ایران بدون اینترنت چگونه خواهد بود؟

686 بازدید، 8 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

از این به بعد باید شاهد این باشیم که وقتی کسی میخواهد ایمیلش را چک کند زنگ بزند به عمه جانش در خارج کشور و با دادن شناسه و اسم رمز از او بخواهد برایش ایمیل‌هایش را یکی یکی پشت تلفن بخواند و آنهایی را که لازم است جواب بدهد و آنهایی را که بدرد نمیخورد پاک کند.
    حالا تصور کنید عمه جان ایمیل شما را باز کرده و از اون آگهی‌های معروف قرص ویاگرا و یا کرم حجیم کننده و دراز کننده را بخواهد برای شما پشت تلفن بخواند. ببینید چه الم شنگه عظمایی به پا میشود.
    از این به بعدهر مسافری که میخواهد به خارج کشوربرود در فرودگاه حتما چند نفر از او خواهند خواست که : قربان دستت اگر زحمتی نیست وقتی به اینترنت وصل شدی برو توی فیس بوک من و اسم این خانم را اد کن ولی قول بده بالاغیرتن ما را دور نزنی‌ها!

بعضی‌ها هم تعطیلات آخر هفته بجای اینکه به شمال بروند با اتوبوس میروند ترکیه تا با اتصال به اینترنت توی گوگل سرچ کنند و جواب سوالاتی را که در ذهن دارند در اینترنت پیدا کنند. اینطوری هم فال است و هم تماشا. البته دانشجویان و محققان و اساتید نیازی به اینترنت نخواهند داشت. این دسته از افراد سوالاتشان را میتوانند مکتوب کنند و به وزارت خارجه بفرستند تا آنها از طریق نمایندگی‌هایشان در خارج کشور نیابتا به اینترنت وصل شوند و جواب سوالاتشان را برایشان تهیه کنند.

بد نیست از حالا برویم توی کار دلالی نمایندگی ارتباط اینترنت. یعنی مثلا هزار تومن بگیریم ایمیل مردم را برایشان چک کنیم. دو هزار تومان بگیریم بجای آنها یوتیوب را نگاه کنیم. سه هزار تومان بگیریم بجای انها با دوست دخترشان در لوس آنجلس چت بکنیم. خلاصه بیزینس خوبی خواهد شد.

• The one

نقل قول: bijjan
    از این به بعد باید شاهد این باشیم که وقتی کسی میخواهد ایمیلش را چک کند زنگ بزند به عمه جانش در خارج کشور و با دادن شناسه و اسم رمز از او بخواهد برایش ایمیل‌هایش را یکی یکی پشت تلفن بخواند و آنهایی را که لازم است جواب بدهد و آنهایی را که بدرد نمیخورد پاک کند.

در خدمتم :4:
    بدید حسابهای بانکیتونم چک کنم پشیمون نمیشم نمیشید :86:

• دلشاد

آینده ایران بدون اینترنت چگونه خواهد بود؟

مثل عصر حجر خانم :4:

• MAJID ART

حالم از این مسخره بازیا بهم میخوره :14:

* ولی من فکر میکنم مردم نمیذارن این حق کشی زیاد دوام بیاره و یه راه حلی پیدا میکنن !!! (مثل همین وی پی ان و پروکسی و سوکت و غیره )

• roze sorkh

ای بابا
    آدم به عمق فاجعه که نیگا کنه
    چیک چیک اشک میریزه 385 385 385

• الهام

ببخشید
    تف تو روح همشون :72:

• shaparak64

اون آگهی‌های معروف قرص ویاگرا و یا کرم حجیم کننده و دراز کننده

453:23::23:
    نقل قول: The one
    بدید حسابهای بانکیتونم چک کنم پشیمون نمیشم نمیشید :86:

:4: باشه بهت میدیم :4:
    نمایش یا پنهان متن:83:

• ژنرال

من عمه ندارم چیکار کنم :62: :62: :62:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: