ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
آینده ایران بدون اینترنت چگونه خواهد بود؟
bijjan
حالا تصور کنید عمه جان ایمیل شما را باز کرده و از اون آگهیهای معروف قرص ویاگرا و یا کرم حجیم کننده و دراز کننده را بخواهد برای شما پشت تلفن بخواند. ببینید چه الم شنگه عظمایی به پا میشود.
از این به بعدهر مسافری که میخواهد به خارج کشوربرود در فرودگاه حتما چند نفر از او خواهند خواست که : قربان دستت اگر زحمتی نیست وقتی به اینترنت وصل شدی برو توی فیس بوک من و اسم این خانم را اد کن ولی قول بده بالاغیرتن ما را دور نزنیها!
بعضیها هم تعطیلات آخر هفته بجای اینکه به شمال بروند با اتوبوس میروند ترکیه تا با اتصال به اینترنت توی گوگل سرچ کنند و جواب سوالاتی را که در ذهن دارند در اینترنت پیدا کنند. اینطوری هم فال است و هم تماشا. البته دانشجویان و محققان و اساتید نیازی به اینترنت نخواهند داشت. این دسته از افراد سوالاتشان را میتوانند مکتوب کنند و به وزارت خارجه بفرستند تا آنها از طریق نمایندگیهایشان در خارج کشور نیابتا به اینترنت وصل شوند و جواب سوالاتشان را برایشان تهیه کنند.
بد نیست از حالا برویم توی کار دلالی نمایندگی ارتباط اینترنت. یعنی مثلا هزار تومن بگیریم ایمیل مردم را برایشان چک کنیم. دو هزار تومان بگیریم بجای آنها یوتیوب را نگاه کنیم. سه هزار تومان بگیریم بجای انها با دوست دخترشان در لوس آنجلس چت بکنیم. خلاصه بیزینس خوبی خواهد شد.
The one
در خدمتم
بدید حسابهای بانکیتونم چک کنم پشیمون نمیشم نمیشید
دلشاد
مثل عصر حجر خانم
MAJID ART
* ولی من فکر میکنم مردم نمیذارن این حق کشی زیاد دوام بیاره و یه راه حلی پیدا میکنن !!! (مثل همین وی پی ان و پروکسی و سوکت و غیره )
roze sorkh
آدم به عمق فاجعه که نیگا کنه
چیک چیک اشک میریزه
الهام
تف تو روح همشون
shaparak64
نمایش یا پنهان متن
ژنرال
من عمه ندارم چیکار کنم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→