ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Mahboob
اختراع بزرگ دانشمندان برای توقف زمان
مجموعه ای از دانشمندان مورد حمایت مالی وزارت دفاع آمریکا اعلام کردند سامانه ای را طراحی کرده اند که می تواند زمان واقعه یا بخشی از یک رویداد را در کسری از ثانیه، متوقف کنند. این فرآیند باعث می شود در نگاه نخست اینگونه به نظر برسد که بخشی از رویداد نامرئی یا غیب شده است.
به گزارش جذاب نیوز به نقل از خبرگزاری فرانسه، دانشمندان این دستگاه آزمایشی پژوهشی را با الگوگیری از لباس غیبی در داستانهای هری پاتر طراحی و ساخته اند. این دستگاه می تواند رویدادی را در مدت زمان بسیار کوتاه (کمتر از یک ثانیه) از مقابل دیدگان و از دسترس خارج کند.
"موتی فریدمن" مدیر این پژوهش از دانشگاه کورنل در نیویورک گفت: نتایجی که ما در این پژوهش به آن دست یافته ایم گام مهم در توسعه نامرئی کردن زمان و مکان است.
دانشمندان در این اختراع از ویژگی های طیف نور مرئی و رنگ های مختلف تشکیل دهنده آن و اختلاف سرعت میان آنها، استفاده می کنند.
مدت زمان غیب شدن زمان در این دستگاه بسیار بسیار کم است و به 50 پیکو ثانیه می رسد.
در این آزمایش مجموعه ای از لیزرها برای کسری از ثانیه غیب می شوند. این لیزرها وجود دارند ولی غیرقابل دسترس و رصد هستند.
هدف بعدی دانشمندان افزایش مدت زمان غیب شدن است تا بتوانند یک حادثه یا رویداد را به طور کامل غیب کنند.
از این اختراع می توان برای تضمین امنیت ارتباطات و تماس ها استفاده کرد. گروه " موتی فریدمن " بخشی از بودجه این طرح را از آژانس پژوهش های پیشرفته دفاعی وابسته به وزارت دفاع آمریکا دریافت کرده است.
این آژانس مسئول توسعه تکنولوژی های آینده و نزدیک به خیال پردازی های علمی با کاربرد نظامی است.
آژانس مذکور در اواخر دهه 60 میلادی سیستمی را برای انتقال پیام بین کامپیوترها طراحی کرد که زمینه ساز اختراع اینترنت شد.
منبع :جذاب نيوز
The one
دلشاد
هاچو هاچو
من یک صحنه از زندگیم هست میخوام غیبش کنم،میشه؟
The one
کدوم صحنه؟ اگه به شاندیز ربط داره اره میشه همین الان بحث علمیشو تو اون یکی لب ثابت کردیم دکتر
هاچو هاچو
The one
تو مگه دوستمی؟ من با داداشت دوست بیدم بعد تو شدی فامیل دور یا شایدم خاله خرسه
farzane
هاچو هاچو
یا شایدم خاله زیره
حورا
malakeh
mojde
carlos
اما جديدن فهميدم يعني يك هزارم ثانيه
يك روش هم خودم كشف كردم براي توقف زمان اينه كه باطري ساعتتون رو در بياريد