₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » زمان برات مهمه ؟؟؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » زمان برات مهمه ؟؟؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

زمان برات مهمه ؟؟؟

3745 بازدید، 23 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

تصویر در دسترس نیست

اختراع بزرگ دانشمندان برای توقف زمان
    مجموعه ای از دانشمندان مورد حمایت مالی وزارت دفاع آمریکا اعلام کردند سامانه ای را طراحی کرده اند که می تواند زمان واقعه یا بخشی از یک رویداد را در کسری از ثانیه، متوقف کنند. این فرآیند باعث می شود در نگاه نخست اینگونه به نظر برسد که بخشی از رویداد نامرئی یا غیب شده است.

به گزارش جذاب نیوز به نقل از خبرگزاری فرانسه، دانشمندان این دستگاه آزمایشی پژوهشی را با الگوگیری از لباس غیبی در داستانهای هری پاتر طراحی و ساخته اند. این دستگاه می تواند رویدادی را در مدت زمان بسیار کوتاه (کمتر از یک ثانیه) از مقابل دیدگان و از دسترس خارج کند.

"موتی فریدمن" مدیر این پژوهش از دانشگاه کورنل در نیویورک گفت: نتایجی که ما در این پژوهش به آن دست یافته ایم گام مهم در توسعه نامرئی کردن زمان و مکان است.

دانشمندان در این اختراع از ویژگی های طیف نور مرئی و رنگ های مختلف تشکیل دهنده آن و اختلاف سرعت میان آنها، استفاده می کنند.
    مدت زمان غیب شدن زمان در این دستگاه بسیار بسیار کم است و به 50 پیکو ثانیه می رسد.

در این آزمایش مجموعه ای از لیزرها برای کسری از ثانیه غیب می شوند. این لیزرها وجود دارند ولی غیرقابل دسترس و رصد هستند.
    هدف بعدی دانشمندان افزایش مدت زمان غیب شدن است تا بتوانند یک حادثه یا رویداد را به طور کامل غیب کنند.

از این اختراع می توان برای تضمین امنیت ارتباطات و تماس ها استفاده کرد. گروه " موتی فریدمن " بخشی از بودجه این طرح را از آژانس پژوهش های پیشرفته دفاعی وابسته به وزارت دفاع آمریکا دریافت کرده است.

این آژانس مسئول توسعه تکنولوژی های آینده و نزدیک به خیال پردازی های علمی با کاربرد نظامی است.

آژانس مذکور در اواخر دهه 60 میلادی سیستمی را برای انتقال پیام بین کامپیوترها طراحی کرد که زمینه ساز اختراع اینترنت شد.

منبع :‌جذاب نيوز

• The one

وای چه جالب!! یعنی اگه به کسی اکسیژن نرسه میتونن زمانو برای مغزش متوقف کنن!! اصلا میشه تو پزشکی ازش استفاده کرد؟! :25: اخه این یوخده ثانیه به چه دردی میخوره غیر از سلامت انسان!! نمیدونم شایدم تو فیزیک یه خبرایی باشه .. ذهنم تو این موارد کوتوله است قد نمیده :4:

• دلشاد

مرسی آبجی محبوبه عزیز جالب بود

• هاچو هاچو

ازین شوخی ها با من نکن 866
    من یک صحنه از زندگیم هست میخوام غیبش کنم،میشه؟ :29:

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    من یک صحنه از زندگیم هست میخوام غیبش کنم،میشه؟

کدوم صحنه؟ اگه به شاندیز ربط داره اره میشه همین الان بحث علمیشو تو اون یکی لب ثابت کردیم دکتر :23:

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    کدوم صحنه؟ اگه به شاندیز ربط داره اره میشه همین الان بحث علمیشو تو اون یکی لب ثابت کردیم دکتر :23:

:83: نه اون که بحثشو همونجا ادامه میدیم نیارش تو این تاپیک... :30: راستش میخواستم اون صحنه از زندگیمو که با تو دوست شدم حذفش کنم :4: 351

• The one

میخواستم اون صحنه از زندگیمو که با تو دوست شدم حذفش کن

تو مگه دوستمی؟ من با داداشت دوست بیدم بعد تو شدی فامیل دور یا شایدم خاله خرسه :23:

• farzane

جالب بود مرسی

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    من با داداشت دوست بیدم بعد تو شدی فامیل دور یا شایدم خاله خرسه :23:

یا شایدم خاله زیره 314 نه خاله ریزه :4:

• حورا

خیلی مطلب جالبی بود مرسی :46:

• mojde

خيلي جالب بود بعضي جاها آدم دلش ميخواد زمان متوقف بشه

• carlos

من هميشه فكر ميكردم توقف زمان يعني اينكه دانشمندان ميتونن چندين ساعت زمانو متوقف كنن :9:
    اما جديدن فهميدم يعني يك هزارم ثانيه :59:

يك روش هم خودم كشف كردم براي توقف زمان اينه كه باطري ساعتتون رو در بياريد :15: :15: :15: :15:

• ژنرال

نقل قول: carlos
    يك روش هم خودم كشف كردم براي توقف زمان اينه كه باطري ساعتتون رو در بياريد :15: :15: :15: :15:

نه اونجوری که زمان متوقف نمیشه! :83:

باید ساعتتو با چکش خورد کنی ! همچین زمان استپ میکنه که :15: :15: :15: :15:

• هاچو هاچو

يك روش هم خودم كشف كردم براي توقف زمان اينه كه باطري ساعتتون رو در بياريد :15: :15:

:23:
    تازه یه راهم من کفش کردم :15: چشماتو ببندی :15:

• The one

يك روش هم خودم كشف كردم براي توقف زمان اينه كه باطري ساعتتون رو در بياريد

:23: :23: از ایده ی اون دانشمندایی که از هری پاتر تقلید میکنن خیلی بهتره واقعا :23:

• shaparak64

خیلی سر در نیاوردم که چجوری انجام میشه :99:
    ولی اگه وقتشو بیشتر کنن بهتره :23:
    ژنرال,
    carlos,
    هاچو هاچو,
    The one,
    اینجا رو هم ترکوندین ؟ :23: چیز میکنید توی هر چی بحث جدی و علمیه و ایناس :4:
    چیز بکنید که خوب میکنید :23:

• هاچو هاچو

نقل قول: shaparak64
    چیز میکنید توی هر چی بحث جدی و علمیه و ایناس :4:

بحث علمی که توش چیز نباشه،چیز تومن نمی ارزه :4: چیز فهم شدی؟ :4:

• shaparak64

بحث علمی که توش چیز نباشه،چیز تومن نمی ارزه :4: چیز فهم شدی؟ :4:

نه :23: چیز تو چیز شدم :23: یعنی مخم چیزپیچ شد :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: shaparak64
    یعنی مخم چیزپیچ شد :4: