منظور از پیکان در این مصرع هم میتونه چهار چرخه باشه هم پیکان یا تیری که به قلب اصابت میکنه!!
نقل قول: The one
خوشا تلخی حرف شربتینَت نه قرصان سکوتت که کُشندم
عرض شود که در این بیت هم بستگی به سلیقه ی خواننده روایت شده که این چنین میشه استنباط کرد.. حرف شربتین یعنی تشبیه سخن به شربت که گاهی شیرینه گاهی هم از روی دلسوزی تلخ! برای همین به دارو هم تشبیه میشه.. قرص سکوت هم به همون منوال هم شفا دهنده هست هم میتونه اگه درش زیاده روی بشه کشنده باشه.. کما اینکه دهن عزیز ساکت هم قرصه.. که این قرصی و محکمی هم میتونه مزید بر علت مهر روز افزون باشه..
الا ای آنکه میخوانی حدیث قلب رنجورم بدان من با همه اهریمنان و دوستان جورم اگر روزی در این وادی بیفتی تو توی تورم ز خوشحالی برای اکثر نور افکنان نورم همینطوری اومد گفتم برای شروع بنویسم
هوی! منم آن شاه پرِ زرین که ندارد ترس از آن و از این ********** بگویم بر شما قصه ای حزین شاپری از رو تخت افتاد زمین ********** بشکست بال و پرم همی گفتم که بخندیدم دور همی نمایش یا پنهان متنواقعا ببخشید هیچ قصدی نداشتم جز چرت و پرت گفتن
قبل از رفتن یه شعرم اومد بگم: الا یا ایهالساقی ، کدوم ساقی؟ کنار بوفی و کافی خدایا این چه جایی بود؟! کو بر ما محیا کرد ز عقلی که تهی بودیم امین اباد احیا کرد
برای روشن شدن اذهان عمومی، به سبک شاعر بزرگوار حضرت یکتای عزیز (حفظه الله) توضیحاتی لازم است مرقوم کردد: کافی به معنای کفایت نیست بل به معنای روضه خوان معروف خدا بیامرزی است که من در کنار بوفی گوش میدم امین اباد به بچه مثبت ربطی نداره محلی است مجلل که بوفیان سرانجام آنجا گرد هم می آیند
2- در مصرع "کو بر ما محیا کرد" واو کو بر میگردد به مژده عزیزم که هنوز داغونه
خدا نکنه داغون باشه.. همینکه اینجا رو براتون مهیا کردن حکایت از عدم داغانیشان است شاید فقط داغ هستن!! فعلا یعنی موتور مدارای منم تا طبقه ی ششم و بعدش سه شب عروسی متتوالی اگه روشن میموند داغ میکردم
حالا برگردیم به اصل مطلب .. مرسی شعر زیبایی سرودید
نقل قول: ali41
امین اباد به بچه مثبت ربطی نداره محلی است مجلل که بوفیان سرانجام آنجا گرد هم می آین
نقل قول: METALLICA
شما یادتون نمیاد ، ولی بنده ی حقیر هم سالها قبل دستی بر قلم داشتم ، هییی جوانی کجاییی !!!
به به ببین کی اینجاست داداش متال سخنگوی کاخ سفید و دوازده رنگ دیگه... اگه شما پیر شدی پس الان این روح منه که عضو سایت شده!! زود باش گوش ما رو با سروده ا ی خراش بده نه ساری یعنی بنواز... خیلی جات خالی بود عزیز خوشحالم که اومدی از پرستو چه خبر؟ خیلی بهش سلام برسون خواهر نازم
آهان داره شعرم میاد: ای بوفی بوفی من نیم اهل کوفی ...................................................من ز تهرانم و به تو وفی خدایم جدایی بین ما نیندازد .....................................................که خواهم آن دم دنیا را بر اندازد وای چه کنم گر نت ملی راه افتد.....................................................بین من و بوفی جانم فراق افتد که آنگاه مخواهم که دنیا نباشد...................................................جان را در کالبد بودن شایسته نشاید
پرستوو هم خوبه ، امتحانات شروع شده و داره خرِ محترمشو به قصد کشت میزنه !
بیچاره خرش .. مدرکو اونوقت باید به اون بدن
نقل قول: bijjan
ای بوفی بوفی من نیم اهل کوفی ...................................................من ز تهرانم و به تو وفی خدایم جدایی بین ما نیندازد .....................................................که خواهم آن دم دنیا را بر اندازد وای چه کنم گر نت ملی راه افتد.....................................................بین من و بوفی جانم فراق افتد که آنگاه مخواهم که دنیا نباشد...................................................جان را در کالبد بودن شایسته نشاید
مررسیی خیلی قشنگ بود.. بیچاره اهل کوفه.. که تو تاپیک غیر مذهبیم ول کنشون نیستید
نقل قول: maryamlondon1
من اهل شعر وشاعری نیستم امدم بگم دست درد نکند هیفا جون
قربانت حبیبتی
نقل قول: mojde
بيا يارا كنون اما كمي با من مدارا كن كمي شعر خزعبل گو نگه گوشه كنارا كن
بخور يك شربت سينه صدايت صاف كن حالا بخوان شعر وكنون خود را رها از اين فشارا كن
ناز نفست بالاخره از اون بحران مدارا اومدی بیرون
نمایش یا پنهان متنراستی ماه عسل خوش گذشت؟ نه بی خیال الان مهمونهای اون تاپیک میریزن اینجا تازه جارو کردم
The one
▧ تصویر در دسترس نیست
می استارتیممم
تو را آن چون که میخواهی پسندم
نه در بند دلم نه دردمندم
▧ تصویر در دسترس نیست
به پیکانت دلم پنچر شد آنروز
که دیدم با تو من مثل سهندم
▧ تصویر در دسترس نیست
غریق عشوه ی هر کس که باشی
نجاتت میدهد گیسو کمندم
▧ تصویر در دسترس نیست
شدم واکسن برایت تا همیشه
بمانی ایمن از شر گزندم
▧ تصویر در دسترس نیست
خوشا تلخی حرف شربتینَت
نه قرصان سکوتت که کُشندم
▧ تصویر در دسترس نیست
بجویم نسخه ای هر چند کوتاه
که درمان می شود بخت بلندم!!
▧ تصویر در دسترس نیست
بنازم من رفیقان فرحبخش
که بر شعری چنین مثبت دهندم!
▧ تصویر در دسترس نیست
به بیت اولم دردی نگفتم
که بیت آخرم غش غش بخندم!!
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
The one
منظور از پیکان در این مصرع هم میتونه چهار چرخه باشه هم پیکان یا تیری که به قلب اصابت میکنه!!
نه قرصان سکوتت که کُشندم
عرض شود که در این بیت هم بستگی به سلیقه ی خواننده روایت شده که این چنین میشه استنباط کرد..
حرف شربتین یعنی تشبیه سخن به شربت که گاهی شیرینه گاهی هم از روی دلسوزی تلخ! برای همین به دارو هم تشبیه میشه..
قرص سکوت هم به همون منوال هم شفا دهنده هست هم میتونه اگه درش زیاده روی بشه کشنده باشه..
The one
خواهش میشه گلووو
آخ جونننن
hadi04
بدان من با همه اهریمنان و دوستان جورم
اگر روزی در این وادی بیفتی تو توی تورم
ز خوشحالی برای اکثر نور افکنان نورم
The one
من پروژکتورم ...خوشبختم
خیلی باحالی گلوو.. بگو بازم بیاد
دلشاد
فعلا منم دست به قلم یوخومدو
shaparak64
هوی! منم آن شاه پرِ زرین
که ندارد ترس از آن و از این
بگویم بر شما قصه ای حزین
شاپری از رو تخت افتاد زمین
بشکست بال و پرم همی
گفتم که بخندیدم دور همی
نمایش یا پنهان متن
واقعا ببخشیدThe one
فعلا منم دست به قلم یوخومدو
آفرین چه خبر مسرت بخشی
حالا مگه ما داریم نوبل ادبیات میدیم که معذرت میخوای
shaparak64
ali41
ali41
الا یا ایهالساقی ، کدوم ساقی؟
کنار بوفی و کافی
خدایا این چه جایی بود؟!
کو بر ما محیا کرد
ز عقلی که تهی بودیم
امین اباد احیا کرد
برای روشن شدن اذهان عمومی، به سبک شاعر بزرگوار حضرت یکتای عزیز (حفظه الله) توضیحاتی لازم است مرقوم کردد:
کافی به معنای کفایت نیست بل به معنای روضه خوان معروف خدا بیامرزی است که من در کنار بوفی گوش میدم
امین اباد به بچه مثبت ربطی نداره محلی است مجلل که بوفیان سرانجام آنجا گرد هم می آیند
METALLICA
شما یادتون نمیاد ،
ولی بنده ی حقیر هم سالها قبل دستی بر قلم داشتم ،
هییی جوانی کجاییی !!!
The one
داداشی همشیرتون حفظها ا.. آبجیه ها نه اخوی!!
خدا نکنه داغون باشه.. همینکه اینجا رو براتون مهیا کردن حکایت از عدم داغانیشان است شاید فقط داغ هستن!! فعلا یعنی موتور مدارای منم تا طبقه ی ششم و بعدش سه شب عروسی متتوالی اگه روشن میموند داغ میکردم
حالا برگردیم به اصل مطلب .. مرسی شعر زیبایی سرودید
ولی بنده ی حقیر هم سالها قبل دستی بر قلم داشتم ،
هییی جوانی کجاییی !!!
به به ببین کی اینجاست
اگه شما پیر شدی پس الان این روح منه که عضو سایت شده!!
خیلی جات خالی بود عزیز خوشحالم که اومدی
از پرستو چه خبر؟ خیلی بهش سلام برسون خواهر نازم
METALLICA
والا هرچه خودرا میفشارم هیچ خزعولی نمیچکد !
bijjan
ای بوفی بوفی من نیم اهل کوفی ...................................................من ز تهرانم و به تو وفی
خدایم جدایی بین ما نیندازد .....................................................که خواهم آن دم دنیا را بر اندازد
وای چه کنم گر نت ملی راه افتد.....................................................بین من و بوفی جانم فراق افتد
که آنگاه مخواهم که دنیا نباشد...................................................جان را در کالبد بودن شایسته نشاید
maryamlondon1
mojde
كمي شعر خزعبل گو نگه گوشه كنارا كن
بخور يك شربت سينه صدايت صاف كن حالا
بخوان شعر وكنون خود را رها از اين فشارا كن
The one
خدایم جدایی بین ما نیندازد .....................................................که خواهم آن دم دنیا را بر اندازد
وای چه کنم گر نت ملی راه افتد.....................................................بین من و بوفی جانم فراق افتد
که آنگاه مخواهم که دنیا نباشد...................................................جان را در کالبد بودن شایسته نشاید
مررسیی خیلی قشنگ بود..
قربانت حبیبتی
كمي شعر خزعبل گو نگه گوشه كنارا كن
بخور يك شربت سينه صدايت صاف كن حالا
بخوان شعر وكنون خود را رها از اين فشارا كن
ناز نفست
نمایش یا پنهان متن
راستی ماه عسل خوش گذشت؟ali41
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→