بهونه, ممنون از حضورت وحید جان ژنرال, ممنونم محسن جان شرمنده محبتت هستم! سالاری ژنرال mojde, ممنون مژده عزیز منم به داشتن دوستانی چون شما افتخار میکنم carlos, علی جان خوش آمدی! ممنون بابت سبد بوی گل gilas, ممنون خاله با این عکس منو بردی به خاطرات دوران طفولیت hadi04, چشم حالا که آدرس دادی حتما میام baron jon, خوش آمدی باران پاک ممنون بابت سبد گل
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
... وقتی میای خبر بده تا آبرو داری کنم تمام دنیا رُ واست یک شبه گلکاری کنم
هرچی که دلخوری داری از توی قلبت بتکون بذار که موندگار بشن خاطره های خوبمون ...
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد, ممنون بهروز جان ایشالا ماهی, ممنون ماهی گلی سندش جعلیه خیلی ارادت دارم sib, ممنون سیب عزیز Gormesabzi, ممنون لیلای عزیز ممنون لیلای عزیز با کمال میل میپذیرم اگر دو مورد اول هم تو دست و بالت داری خوباشو برام گلچین کن
levrone, ممنون بهروز جان آره بالاخره منم صاحب خونه شدم mati, سلام مهتاب عزیز ممنون
مبارک باشه امین جان امیدوارم دوستی من و تو (با اون شبکه کذایی اشتباه نشه / مترجم) همچنان ادامه داشته باشه و در فضای حقیقی هم یه برنامه بذار که کمتر همدیگر رو ببینیم
maryamlondon1, ممنون آبجی جون انشالله arash52, ممنون آقا جون آرش منم امیدوارم دوستی تو و من ( اینجوری گفتم که با اون شبکه اشتباه نشه / مترجم) مستدام باشد. farzane, ممنون فرزانه عزیز خیلی خوش اومدی الهام, خوش اومدی الهام عزیز سلام سلام صدتا سلام. سلام روی ماهت به چشمون سیاهت متوجه نشده بودم
baron jon
وارد خانهی پر عشق و صفايم گردد
يک سبد بوی گل سرخ
به من هديه کند
اینم گل سرخ
بچه مثبت
ممنون از حضورت وحید جان
ژنرال,
ممنونم محسن جان
mojde,
ممنون مژده عزیز
carlos,
علی جان خوش آمدی! ممنون بابت سبد بوی گل
gilas,
ممنون خاله
hadi04,
چشم حالا که آدرس دادی حتما میام
baron jon,
خوش آمدی باران پاک
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
وقتی میای خبر بده تا آبرو داری کنم
تمام دنیا رُ واست یک شبه گلکاری کنم
هرچی که دلخوری داری از توی قلبت بتکون
بذار که موندگار بشن خاطره های خوبمون
...
دلشاد
انشالله دوماد شدنتو ببینیم
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
برات از صمیم قلبم آرزوی خوشبختی می کنم .. ▧ تصویر در دسترس نیست
و برام خیلی عزیزی
از اونجا که بچه مثبتی منم برات یه کتاب نفیس که از پدربزرگم به ارث رسیده برات آوردم
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا زیاد زیادم بچه مثبت نیستیا..خبرای شیطنتهات به گوش می رسه
اینم سندش:
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستsib
مخلوط کن
مبارک باشه امین جان
گفتم خونه و زن که داری منم ماشین واست گرفتم
بچه مثبت
ممنون بهروز جان
ماهی,
ممنون ماهی گلی
sib,
ممنون سیب عزیز
Gormesabzi,
ممنون لیلای عزیز
levrone
مبارک باشه داداشی
mati
بچه مثبت
ممنون بهروز جان
mati,
سلام مهتاب عزیز
Kishe Mehr
maryamlondon1
arash52
امیدوارم دوستی من و تو (با اون شبکه کذایی اشتباه نشه / مترجم) همچنان ادامه داشته باشه و در فضای حقیقی هم یه برنامه بذار که کمتر همدیگر رو ببینیم
farzane
الهام
سلام
جنابعالی وقتی میای چت باکس نمیدونم چرا منو نمیبینی.
بچه مثبت
ممنون آبجی جون
arash52,
ممنون آقا جون آرش
farzane,
ممنون فرزانه عزیز
الهام,
خوش اومدی الهام عزیز
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
MAJID ART
▧ تصویر در دسترس نیست
الهام
چرا الکی یه حرفیو میزنی؟کی گفته من چشمام سیاهه؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→