بادمجون بم آفت نداره البته بادمجون بم ربطي به صداي من نداره
میگن روغن زیتون واسه صدا خوبه .. یعنی دو تا بادمجون قاچ کن تو روغن زیتون سرخ کن بخور اونوقت ربط دار میشه... ایییی اینقدر چرت و پرت گفتم حواسم نبود تو لیوان ابم شیر ریختم الان دارم اب سفید میخورم یه جوریه.. افت نداره ولی بادمجون بم نیست
اونوقتا يادت نمياد داشتم باهات حرف ميزدم گفتي داري چاي ميريزي بياري من همشو يادمه شايد همون موقع فقط چاي ميخوردي ولي من به حساب هميشت گذاشتم
اخیی نازی اره یادم اومد ماشالا به حافظت گلوو من مریضترم مثل اینکه.. .. چای با شیر دوست داشتم بخورم شبهای سرد می چسبید.. اما امسال اصلا برف نیومد هوا هم زیاد سرد نیست...
نمایش یا پنهان متن چایی هم بدون بابای بچه نمیچسبه!! ایی روزگار. . کاش قدر اون لحظه ها رو بیشتر میدونستم..
اخیی نازی اره یادم اومد ماشالا به حافظت گلوو من مریضترم مثل اینکه.. .. چای با شیر دوست داشتم بخورم شبهای سرد می چسبید.. اما امسال اصلا برف نیومد هوا هم زیاد سرد نیست...
حالا نميخواد ناراحت باشي هوا هم به وقتش سرد ميشه چاي و شير هم ميريزي و ميخوري نمایش یا پنهان متن
نقل قول: The one
چایی هم بدون بابای بچه نمیچسبه!! ایی روزگار. . کاش قدر اون لحظه ها رو بیشتر میدونستم..
آخي الهي بميرم اشكال نداره به هر حال هر كسي قسمتي داره قسمت من و تو هم اينطوريه
من صدا زدی موهای سیاهم همیشه مدل کوپ میزنم به خاطر جمع خانوادگی
به مامان مريم گلم فداي موهاي سياهت ماماني ايشالا رنگ سفيدي رو نبينه ايشالا سالم و سرحال باشي و سايه ات بالاي سر شماره هات باشه كوپ هم خيلي قشنگه بابا خوشتيپ
hadi04
شب تو موهای سیاهت خونه کرده
دو تا چشمون سیاهت مثل شبهای منه
سیاهیهای دو چشمت مثل غمهای منه
وقتی باز از گونه هام پایین میاد بارون میشه
سیل غم آبادیمو ویرونه کرده
وقتی با من میمونی تنهاییمو باد میبره
دو تا چشمام بارون شبونه کرده
بهار از دستای من پر زد و رفت
گل یخ توی دلم جوونه کرده
تو اتاقم دارم از تنهایی آتیش می گیرم
ای شکوفه توی این زمونه کرده
چی بخونم جوونیم رفت و صدام رفته دیگه
گل یخ توی دلم جوونه کرده
The one
صَدّام که خیلی وقته رفته دیگه گلووو
ولی صدای تو که هنوز رساست خودت گفتی کیفیت بلو ری نه همون سی دی
مرسی گلوو قشنگه
hadi04
اي تو گور باباي صدام منظورم صدايم بود
بادمجون بم آفت نداره البته بادمجون بم ربطي به صداي من نداره
فدات
The one
میگن روغن زیتون واسه صدا خوبه .. یعنی دو تا بادمجون قاچ کن تو روغن زیتون سرخ کن بخور اونوقت ربط دار میشه...
ایییی اینقدر چرت و پرت گفتم حواسم نبود تو لیوان ابم شیر ریختم الان دارم اب سفید میخورم یه جوریه.. افت نداره ولی بادمجون بم نیست
ژنرال
چی میشه؟
hadi04
اي بابا حالا نكشي خودتو راستي چاي هم دم ميكني مثل اونوقتا؟
ميشه اوني كه دوست نداره به من بگه دوستم داره... دارارام دام دارارارم ديريديريديري
The one
hadi04
اونوقتا يادت نمياد داشتم باهات حرف ميزدم گفتي داري چاي ميريزي بياري من همشو يادمه شايد همون موقع فقط چاي ميخوردي ولي من به حساب هميشت گذاشتم
The one
اخیی نازی اره یادم اومد
ماشالا به حافظت گلوو
.. چای با شیر دوست داشتم بخورم شبهای سرد می چسبید..
نمایش یا پنهان متن
چایی هم بدون بابای بچه نمیچسبه!! ایی روزگار.hadi04
ماشالا به حافظت گلوو
.. چای با شیر دوست داشتم بخورم شبهای سرد می چسبید..
حالا نميخواد ناراحت باشي هوا هم به وقتش سرد ميشه چاي و شير هم ميريزي و ميخوري
نمایش یا پنهان متن
آخي الهي بميرم اشكال نداره به هر حال هر كسي قسمتي داره قسمت من و تو هم اينطوريه
maryamlondon1
من صدا زدی
hadi04
به مامان مريم گلم فداي موهاي سياهت ماماني ايشالا رنگ سفيدي رو نبينه ايشالا سالم و سرحال باشي و سايه ات بالاي سر شماره هات باشه كوپ هم خيلي قشنگه بابا خوشتيپ
The one
نه ممیخوام اگه من چای و شیر نخورم اسمون به زمین میاد تازه زازله هم شاید بیاد..
نمایش یا پنهان متن
خدا نکنه همیشه زنده باشی گلوو.. امیدوارم یه روزی هم نوبت ما بشه که از زندگی لذت ببریم
hadi04
نمایش یا پنهان متن
سلامت باشي ايشالا اون روز هم ميرسه
ali41
دلشاد
mojde
مخلوط کن
مرسی ارسام جان
farzane
gilas
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→