₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » داداش هادی جون گت ول سووون
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » داداش هادی جون گت ول سووون

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

داداش هادی جون گت ول سووون

1126 بازدید، 33 پست، نویسنده: The one

• ژنرال

نقل قول: The one
    من به فینگلیش نوشتم خب نه به ترکینگلیش.. معنیش چی میشه بگو بخندیم :4:

بعد از پایان ماه صفر ایشالا :83:

نقل قول: hadi04
    محسن جلوی اون زبونتو نگیریا آبرو واسه ما نذاریا :23:

نمیگم بابا :24:

• hadi04

نقل قول: چکاوک
    از وقتی فهمیدم سیستم بدنم قاطی کرده چشمم میپره به خدا شوکه شدم داداشی آرسام اگه این اتفاق واسه من میوفتاد تو غصه نمی خوردی ،پس انتظار نداشته باش که آروم باشم دارم دق میکنم ،از خدا میخوام زود زود خوبت کنه فقط شمارتو بده که روز عمل زنگ بزنم

فدات شم آبجی ترگل به خدا چیزی نیست خوب میشه خدا رو شکر زیاد پیشرفت نکرده تورو خدا گریه نکن ریلکس باش چیزی نیست که
    یه چیزی بگم بخندیم :4: یکی نیست بره به این آمریکای جنایتکار بگه به جای اینکه جلوی پیشرفت علمی مملکتمون رو بگیری بیا جلوی پیشرفت این بیماری ها رو بگیر والا با اون روش جلوگیریت :23:
    راستی آبجی هیفا لینک دانلود آهنگتو میدی به داداشی ؟ راستی خودت خونده بودی :4:

• gilas

مریضی واسه بیماره دیگه

هااااااااااا از این زاویه بهش دیدن نکرده بودن الان کامل افتاد :4:

• shaparak64

حوصله نداشتم چیزیو نخوندم :44:
    امیدوارم خوب شه :2:

• The one

راستی آبجی هیفا لینک دانلود آهنگتو میدی به داداشی ؟ راستی خودت خونده بودی

وفرما..

الدنیا حلوه

آره من خونده بودم شانسی شلغم داره تقلید می کنه!! :4: به قول خودش انسی الی راح علی طول علی طول... :5: .. :10:
    چون اهنگش معروفه نذاشتم لینک دانلودو :9:

• Life Dream

The one,
    مرسي ابجي هيفا كار زيبايي كردي، راستي اين دكتره خيلي خطرناكه! :4:

تصویر در دسترس نیست

الهی من فدات شم قول میدم زوده زود خوب شم فقط شرط داره
    شرطش هم اینه که همه باید قول بدن ناراحت نباشن و گریه نکنن و فقط دعا کنن که داداشیتون برگرده دوباره پیشتون قول میدین؟ :16:

هادي جان خوب معلومه كه به سلامت برميگردي، تاپيك سلامتيتم خيلي زود خودت ميزني، منم دوتا عمل در پيش دارم، ولي اورژانسي نيستند، يكيش احتمال زياد جناغ سينم باشه!! گفتم كه بدوني با هم همدرديم، نگي تنها هستي!! خوب شدي بيا با هم بريم پيش همون خانم زغال سنگ آفريقاييع فقط به خاطر تو ميام ها :10: :11:

• The one

نقل قول: Life Dream
    راستي اين دكتره خيلي خطرناكه!

این دکتره عین مترسکه .. گذاشتنش که مریضها زود برن خوب بشن دوباره نیان بیمارستان :4:

• arash52

تشکر ممنون هیفاجان
    منهم امیدوارم که هرچه زودتر خوب بشه :46:

• hadi04

نقل قول: The one
    آره من خونده بودم شانسی شلغم داره تقلید می کنه!! :4: به قول خودش انسی الی راح علی طول علی طول... :5: .. :10:
    چون اهنگش معروفه نذاشتم لینک دانلودو :9:

دستت درد نكنه شانسي شلغم؟ :23: تو خيلي گلي خيلي ايشالا زنده باشي :6:
    نقل قول: Life Dream
    هادي جان خوب معلومه كه به سلامت برميگردي، تاپيك سلامتيتم خيلي زود خودت ميزني، منم دوتا عمل در پيش دارم، ولي اورژانسي نيستند، يكيش احتمال زياد جناغ سينم باشه!! گفتم كه بدوني با هم همدرديم، نگي تنها هستي!! خوب شدي بيا با هم بريم پيش همون خانم زغال سنگ آفريقاييع فقط به خاطر تو ميام ها :10: :11:

ايشالا كه بلا دوره داداش مازيار خدا بزرگه ايشالا سلامتي همه بيمارها رو امروز تضمين كنه برامون
    ايشالا ماداگاسكار هم به دلمون نميمونه :83:

• mojde

ممنون از تاپيكت يكتاي گل بيهمتا و با آرزوي سلامتي هر چه سريعتر آرسام عزيزم :48:

• mati

شرطش هم اینه که همه باید قول بدن ناراحت نباشن و گریه نکنن و فقط دعا کنن که داداشیتون برگرده دوباره پیشتون قول میدین؟

عمو قوله قول من دعا میتونم واست تو هم زود برگرد پیشمون :6:
    مرسی خاله یکتا مهربون :46:

• هاچو هاچو

قرب به همسر؟ :23: قربه الی الله :23: خفه نشی پسر تو که از من هم جوکتری :4:

806 تو هم که از من گُلتری 451 :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: