ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
☜☆☞3>التماس دعا دوست لحظه های سخت☜☆☞☜☆☜☆☞3> ☜☆☞
Aramesh
خدایا عهد می بندم
از این پس بی شکایت دوست خواهم داشت
بی توقع مهر می ورزم
خداوندا، بلندای دعایت را عطایم کن
تو معشوق همه عالم
از این پس، عاشقی را پیشه ام فرما
خداوندا، تو را من دوست می دارم
تو گرمای محبت را عنایت کن
زمینی بنده ام اما، یقینی آسمانی را عطایم کن
خدایا قدرتم ده تا ببخشم آن که من را سخت آزرده ست
خدایا من چه می گویم؟!
چنانم کن که می خواهی
مرا آن کن که می دانی...
همه برای هادی بابای یاس کوچولو درهمین لحظه چشمامونو ببندیم و از ته قلب دعا کنیم همه ی ما به دعا نیاز داریم.. اما خدا وقتی یه جمعی یه جا جمع میشن و با هم جلو درگاهش میشکنن و دعامیکنن اون جمعو دست خالی برنمیگردونه و به صدای قلبهای ملتمسشون جواب میده..
التماس دعا دوست لحظه های سخت...
بهونه
ژنرال
baron jon
دلشاد
بچه مثبت
اَسئَلُ اللهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیک
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
(اللهم إني أسألك باسمك العظيم الأعظم الأعز الأجل الأكرم. اللهم بحق فاطمه وابیها وبعلها وبنیها والسر المستودع فیها ان تصلی علی محمد ا واله محمد .یا من اسمه دواء وذکره شفا یالله اشفی عبدک الضعیف ارسام من مرضه الخبیث یالله یالله یالله
نمایش یا پنهان متن
بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم.
نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب تَجِدهُ عَوَناً لَکَ فِی النَوّائِب لی اِلیَ اللهِ حاجَتی وَعَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَرَمَیتَ مُنقَضی فی ظِللّ اللهِ وَیُضِلل اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍ وَغَمًّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یامُحَمَّدَ بِوَلایَتِکَ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ اَدرِکنی بِحقِّ لُطفِکَ الخَفیَّ اللهِ اَکبَرُاَنامِن شَرِّ اَعدائکَ بَریءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَی وَعَلَیکَ مُعتَمِدی بِحقِّ إِیاکَ نَعبُدُ وَ إَِیاکَ نَستَعینُ یااَبالغَیثِ اَغِثنی یااَبَاالَحَسَنَین اَدرِکنی یاسَیفَ اللهُ اَدرِکنی یابابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّهَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی بِحَقَّ لُطفِکَ الخَفیَّ یا قَهّارُتَقَهَّرتَ بِالقَهرِوَالقَهر ُفی قَهرِ قَهرکَ یاقَهارُ یاقاهِرَالعَدُوّ یاواِلیَ الوَلِیَّ یا مَظهَرَ العَجائِبِ یامُرتَضی عَلِیُّ رَمَیتَ مِن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَسَیفِ اللهِ القاتِلِ اُفَوَّضُ اَمری اِلیَ اللهِ اِنَّ اللهُ بَصَیرٌ بِالعَبادِوَاِلحُکُم اِلهٌ واحِدٌ لااِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیمُ اَدرِکنی یاغیاثَ المُستَغییَنِ یا دَلیلَ المُتَحیِّرِینَ یااَمانَ الخائِفینَ یامُعینَ المُتَوَکِلینَ یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ بِرَحمَتِکَ وَصَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَالِهِ اَجمَعین وَ الحَمدُ اللهِ رَبِّ العالَمینَ
حورا
آمین
Life Dream
ali41
The one
خدایا داداشمو نو برامون نگه دار
مرسی نازنینم خانم گل دستت درد نکنه
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو.. اللهم بحق المضطر اجب المضطر و نحن المضطرون
ای کسی که پاسخ درمانده را به هنگام ندا کردنت می دهی و پلیدی را دور می کنی.. خداوندا به حق درمانده ای درمانده ای را استجابت بفرما و ما درماندگانیم
چکاوک
arash52
mati
نخبه
ماهی
خدایا می دونم به قلب پاکش که سعی کرد این همه سختی بکشه تا به تو نزدیکتر شه نگاه می کنی
gilas
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→