₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ☜☆☞3>التماس دعا دوست لحظه های سخت☜☆☞☜☆☜☆☞3> ☜☆☞
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ☜☆☞3>التماس دعا دوست لحظه های سخت☜☆☞☜☆☜☆☞3> ☜☆☞

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

☜☆☞3>التماس دعا دوست لحظه های سخت☜☆☞☜☆☜☆☞3> ☜☆☞

1231 بازدید، 17 پست، نویسنده: Aramesh

• Aramesh

تصویر در دسترس نیست

خدایا دوستت دارم
    خدایا عهد می بندم
    از این پس بی شکایت دوست خواهم داشت
    بی توقع مهر می ورزم
    خداوندا، بلندای دعایت را عطایم کن
    تو معشوق همه عالم
    از این پس، عاشقی را پیشه ام فرما
    خداوندا، تو را من دوست می دارم
    تو گرمای محبت را عنایت کن
    زمینی بنده ام اما، یقینی آسمانی را عطایم کن
    خدایا قدرتم ده تا ببخشم آن که من را سخت آزرده ست
    خدایا من چه می گویم؟!
    چنانم کن که می خواهی
    مرا آن کن که می دانی...

همه برای هادی بابای یاس کوچولو درهمین لحظه چشمامونو ببندیم و از ته قلب دعا کنیم همه ی ما به دعا نیاز داریم.. اما خدا وقتی یه جمعی یه جا جمع میشن و با هم جلو درگاهش میشکنن و دعامیکنن اون جمعو دست خالی برنمیگردونه و به صدای قلبهای ملتمسشون جواب میده..

التماس دعا دوست لحظه های سخت...

تصویر در دسترس نیست

• بهونه

من هم خودم و هم به مامانم گفتم براش دعا میکنیم ایشالله خوب خوب میشه :48:

• ژنرال

خداوند به حق این ایام عزیز، همه بیماران رو شفا عنایت کنه.. آرسام عزیز ما هم در کنار اونها . . . :46:

• baron jon

تو این ایام عزیز شفای همه مریض ها همچنین دوست خوبمون آقا آرسام رو آرزو دارم :48:

• دلشاد

از موقعی که شنیدم یه سر درد سختی گرفتم آخه میدونم داداش آرسام تو این مدت چی کشیده موقعی که بخاطر آسمم دو ماه تو بیمارستان بستری بودم چند تا دوست هم اطاقی داشتم که مشکل ریه داشتن حتی بوی گل براشو ضرر داشت واقعا نمیدونم چی بگم فقط ازتون میخوام تو این روزهای عزیز براش دعا کنید و از داداش آرسام هم میخوام شجاع باشه و امیدشو از دست نده وانشالله هر چه زودتر سلامتیشو بدست بیاره :48:

• بچه مثبت

ممنون آرامش عزیز :46:

اَسئَلُ اللهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیک :48:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• maryamlondon1

امن یجیب المضطر اذادعاه ویکشف السوء.
    (اللهم إني أسألك باسمك العظيم الأعظم الأعز الأجل الأكرم. اللهم بحق فاطمه وابیها وبعلها وبنیها والسر المستودع فیها ان تصلی علی محمد ا واله محمد .یا من اسمه دواء وذکره شفا یالله اشفی عبدک الضعیف ارسام من مرضه الخبیث یالله یالله یالله :48: :48:

نمایش یا پنهان متن

بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم.
    نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب تَجِدهُ عَوَناً لَکَ فِی النَوّائِب لی اِلیَ اللهِ حاجَتی وَعَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَرَمَیتَ مُنقَضی فی ظِللّ اللهِ وَیُضِلل اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍ وَغَمًّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یامُحَمَّدَ بِوَلایَتِکَ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ اَدرِکنی بِحقِّ لُطفِکَ الخَفیَّ اللهِ اَکبَرُاَنامِن شَرِّ اَعدائکَ بَریءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَی وَعَلَیکَ مُعتَمِدی بِحقِّ إِیاکَ نَعبُدُ وَ إَِیاکَ نَستَعینُ یااَبالغَیثِ اَغِثنی یااَبَاالَحَسَنَین اَدرِکنی یاسَیفَ اللهُ اَدرِکنی یابابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّهَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی بِحَقَّ لُطفِکَ الخَفیَّ یا قَهّارُتَقَهَّرتَ بِالقَهرِوَالقَهر ُفی قَهرِ قَهرکَ یاقَهارُ یاقاهِرَالعَدُوّ یاواِلیَ الوَلِیَّ یا مَظهَرَ العَجائِبِ یامُرتَضی عَلِیُّ رَمَیتَ مِن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَسَیفِ اللهِ القاتِلِ اُفَوَّضُ اَمری اِلیَ اللهِ اِنَّ اللهُ بَصَیرٌ بِالعَبادِوَاِلحُکُم اِلهٌ واحِدٌ لااِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیمُ اَدرِکنی یاغیاثَ المُستَغییَنِ یا دَلیلَ المُتَحیِّرِینَ یااَمانَ الخائِفینَ یامُعینَ المُتَوَکِلینَ یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ بِرَحمَتِکَ وَصَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَالِهِ اَجمَعین وَ الحَمدُ اللهِ رَبِّ العالَمینَ

• Life Dream

منم كه از دعا كردن براي هادي جان غافل نبودم، براش دعا كردم و باز هم براش دعا ميكنم، انشالله كه خدا به خاطر بزگي و كرمش خودش شفاش ميده :48:

• ali41

چشم .... من از اعماق وجودم و با استعانت از امام عصر(ع) دارم دعا میکنم و مطمئنم خوب میشه :48:

• The one

نقل قول: Aramesh
    همه برای هادی بابای یاس کوچولو درهمین لحظه چشمامونو ببندیم و از ته قلب دعا کنیم همه ی ما به دعا نیاز داریم.. اما خدا وقتی یه جمعی یه جا جمع میشن و با هم جلو درگاهش میشکنن و دعامیکنن اون جمعو دست خالی برنمیگردونه و به صدای قلبهای ملتمسشون جواب میده..

خدایا داداشمو نو برامون نگه دار :79: :48: :48: :48:
    مرسی نازنینم خانم گل دستت درد نکنه :8:

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو.. اللهم بحق المضطر اجب المضطر و نحن المضطرون :48:
    ای کسی که پاسخ درمانده را به هنگام ندا کردنت می دهی و پلیدی را دور می کنی.. خداوندا به حق درمانده ای درمانده ای را استجابت بفرما و ما درماندگانیم :48:

• چکاوک

از دیروز تا حالا اصلأ حال خوشی ندارم باورم نمیشه خداااااااااا یاااا داداشیمو خوب کن اون یه نی نی کوچولو داره فقط به خاطر یاسی داداشیمو خوب کن :17: :79:

• arash52

امن یجیب المضطر اذادعاه ویکشف السوء.

• mati

:2: :79: با چشمای گریونم از دیروز که این خبر رو شنیدم دارم دعاش میکنم ایشالا خوب بشه :48:

• نخبه

ان شالله که هر چه زودتر حالت خوب بشه اراسم جان من و فندقی هم برات دعا میکنیم.. ان شالله که همیشه سلامت و تندرست ببینیمت :48:

• ماهی

امروز از خونه ی مامانم با عجله اومدم سایت ببینم آرسام عمل رو به سلامت گذروند یا نه...خدا رو شکر :48: خدا رو شکر :48:
    خدایا می دونم به قلب پاکش که سعی کرد این همه سختی بکشه تا به تو نزدیکتر شه نگاه می کنی :48:

• gilas

خدارو شکر عملش خوب بوده به زودی میاد پیشمون :82:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: