ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
آیا تا بحال عکسی 1474 مگا پیکسلی دیده اید؟
levrone
عکس زیر یک عکس 1474 مگا پیکسلی است که در مراسم ریاست جمهوری آمریکا برداشت شده است. با زوم کردن بر روی هر نقطه از تصویر میتوانید با اندکی صبر کردن و تامل حتی صورت افراد را با وضوح کامل ببینید . با هر دفعه زوم کردن منتظر بمانید تا تصویرخودبخود تنظیم گردد و از حالت تار بودن خارج شود.
در همین رابطه:
عکسی زیبا از شهر ریودوژانیرو در برزیل
عکسی از رشته کوه های آلپ
عکسی مربوطه به شهر شانگهای چین
عکسی از کشور مقدونیه
عکسی از ساحل دل انگیز کروکووادو
عکسی از کشور لبنان
عکسی از شهر دبی
maryamlondon1
boof divoone
بهروز جان کاش لینک دانلودشون رو هم میزارشتی اخه من هرکاری کردم سیو نشدن
توی عکس شهر ریودوژانیرو در برزیل من یه عقاب رو توی هوا پیدا کردم
levrone
سایت مرجع لینک دانلود نداشت یعنی من پیدا نکردم.
خواستم کد Embed شو بذارم که اونم اینجا جواب نمیده.
دلشاد
farzane
مرسی ولی خوب
mati
مرسی جالب بود
levrone
خیلی بلایی!
حالا صوتی یا سوتی؟
gilas
خیلی باحاله
مخلوط کن
Life Dream
خيليا فكر ميكنن كه هر چي مقدار مگا پيكسل يك دوربين بيشتر باشه كيفيت اون عكس هم بهتر ميشه!! و اين در حالي هست كه به هيچ وجه چنين چيزي نيست!
وقتي مثلاً ميگن يك دوربين يك مگا پيكسلي هست منظور اينه كه در يك اينچ مربع 1024 پيكسل ميتونه قرار بده! خوب هر چي مگا پيكسل بيشتر باشه به همون اندازه عكس در واحد اينچ بزرگتر ميشه، يعني فقط روي رزوليشن عكس تاثير ميگزاره و كوچكترين تاثيري در كيفيت تصوير نداره! و. هر چي رزوليشن بالاتر باشه جزيات رو ميشه بزرگتر ديد، ولي دليل بر با كيفيت بودن همون جزيات نميشه! در يك دوربين ديجيتال سرعت شاتر و فاصله كانوني دوربين براي گرفتن يك تصوير با كيفيت زياد ملاك هست! پس هيچ وقت دنبال دوربينهاي با مگا پيكسل بيشتر نباشيد چون فقط تصوير بزرگتر با جزيات بيكيفيتتر در صورت ارزان قيمت بودن، بهتون تحويل ميده! ملاك نوع لنز هست كه بايد از نوع شيشه اي باشه نه پلاستيكي، و همچنين از شركتهاي معتبر مثل لتز كارل زايس يا جي سوني باشه. يك دوربين چهار مگاپيكسلي ممكنه قيمتش از يك دوربين 16 مگاپيكسلي هم بيشتر باشه چون كيفيت و جزيات واقعي تصوير رو به واسطه نوع لنز، فاصله كانوني و سرعت شاتر حفظ ميكنه.
محض اطلاع گفتم
levrone
مرسی مازیار جان.
نکته مهمی بود.
mati
حالا صوتی یا سوتی؟
گفتم صوتی که شما زیاد اجالت نکشی
نخبه
Ahora Quien
چه باحالللللللل ..
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→